10 Temmuz 2010, Cumartesi 12:30:46

İNİŞ TAKIMLARINDA HAYATINI KAYBETTİ

Suudi Arabistan'da bir uçağın arka iniş takım bölmesinde bir kişinin cesedi bulundu.
  • Uçağın iniş takımlarında Arabistan sıcaklığından kalkan bir uçakta bile yukarıda ji irtifada sıcaklık eksi 56 dereceye düşer, oksiyen yetersizdir. Sonuç İniş takımları intihar etmek isteyenlere bir yer. LÜTFEN CAHİL OLMAYIN, BİRAZ GAZETE OKUYUN. ÖLENLERDEN DERS ALIN
  • oksijen bi derece hadi idare edilir de.. hava soğuk hava.. onu ayarlayamıyorlar:)
  • Son zamanlarda sıklıkla bu tür haberleri duyar olduk.Bu nasıl bir maceradır anlam vermek imkansız.Demek o kadar zor durumdaki bu insanlar oksijenin olmadığı güvensiz bir yerde ölümün beklediğini bile bile koşa koşa son yolculuklarına çıkıyorlar.Üzülmemek imkansız.
Resmi Lübnan ajansının haberinde, Suudi Nasair şirketine ait uçağın, dün gece Lübnan'ın başkenti Beyrut'tan Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'a gittiği, inişten bir süre sonra yapılan bakım çalışması sırasında uçağın arka iniş takım bölmesinde bir erkeğe ait cesedin bulunduğu belirtildi.

Haberde, uçağın seferi sırasında 130 yolcu taşıdığı, olayla ilgili soruşturma yapıldığı ve bazı yolcuların, uçak kalkmadan önce sırt çantalı bir adamın uçağa doğru koştuğunu gördükleri yönünde ifade verdikleri kaydedildi.

(Radikal)
İNİŞ TAKIMLARINDA HAYATINI KAYBETTİ

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Uçağın iniş takımlarında Arabistan sıcaklığından kalkan bir uçakta bile yukarıda ji irtifada sıcaklık eksi 56 dereceye düşer, oksiyen yetersizdir. Sonuç İniş takımları intihar etmek isteyenlere bir yer. LÜTFEN CAHİL OLMAYIN, BİRAZ GAZETE OKUYUN. ÖLENLERDEN DERS ALIN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
oksijen bi derece hadi idare edilir de.. hava soğuk hava.. onu ayarlayamıyorlar:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Son zamanlarda sıklıkla bu tür haberleri duyar olduk.Bu nasıl bir maceradır anlam vermek imkansız.Demek o kadar zor durumdaki bu insanlar oksijenin olmadığı güvensiz bir yerde ölümün beklediğini bile bile koşa koşa son yolculuklarına çıkıyorlar.Üzülmemek imkansız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000