21 Ocak 2010, Perşembe 08:03:19

İngiltere'den uçuşlar konusunda radikal karar!

Yemen ile İngiltere arasındakı uçuşlar, El Kaideli Abdulmuttalip'in gerçekleştirmeye çalıştığı terör eylemi nedeniyle askıya alındı.
  • Yemendeki savasi mesrulastirmaktir
  • Bu orgutun varligina inan varsa bi hikayede ben ufuruyum onlara.
  • Kimine gore kurtulus/direnis savascisidir......ABD/AB/GB li ulkelerin karsisinda duran her sahis/orgut/ulke AXIS olarak tanimlanir oysa yandaslari Alies .....bu siyah/beyaz ,dogru/yalan gercek/sahte olarakta dusunulebilir.......Benim imparatorlugumu yok ettiller ben kendi Alies larimi bulurum cunki onlar benimkileri degil......arz ederim
  • tüm Yemenliler teröristmi yani. Adam yemenden değil gidip Fas'tanda binebilir uçağa o ne olacak. Amaç farklı bu adamlarda ellerinden gelse komple kapatacaklar belli paralel ve meridyenleri dış dünyaya. Özgürlüklerin ve demokrasinin beşiği sözde insan hakları savunucuları...

Geçtiğimiz günlerde Ömer Faruk Muttalip tarafından Amerika’da  El Kaide adına bombalı saldırı girişimi nedeniyle Yemen – İngiltere seferleri karşılıklı olarak askıya alındı.

İngiliz meclisinde konuşan Gordon Brown havacılık ve sınır güvenliği üzerine bir dizi önlemler almayı düşündüklerini açıkladı. Brown, geniş bir izleme listesi oluşturduklarını ve uçuşa başvuran bu kişilerin geliştirilmiş tarama sisteminden nasıl geçirileceklerini anlattı.Brown izleme listesinde olan kişilerin uçuş için rezervasyon yaptırdıkları andan itibaren 24 saat boyunca izlenebileceğini bu şekilde giriş ve çıkışlarında güvenlik sorunları yaşamayacaklarını belirtti.

Orta Doğu Bakanı Ivan Lewis ise yaptığı açıklamada “Yemen, İngiltere ile  arasındaki çıkarların uçuşlardan daha önemli olduğunu düşünüyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

İngiliz hükümeti, Yemen hükümetine havaalanı  güvenliğini sağlamak ve uçuşları tekrar başlatmak amacıyla danışmanlık yapmaya başladı.

Ekonomik ve Siyasi konular ile ilgili görüşme yapmak için 27 Ocak’ta Londra’da yapılacak zirveye Yemen Dışişleri Bakanı da davet edildi.

 

İngiltere'den uçuşlar konusunda radikal karar!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Yemendeki savasi mesrulastirmaktir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu orgutun varligina inan varsa bi hikayede ben ufuruyum onlara.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kimine gore kurtulus/direnis savascisidir......ABD/AB/GB li ulkelerin karsisinda duran her sahis/orgut/ulke AXIS olarak tanimlanir oysa yandaslari Alies .....bu siyah/beyaz ,dogru/yalan gercek/sahte olarakta dusunulebilir.......Benim imparatorlugumu yok ettiller ben kendi Alies larimi bulurum cunki onlar benimkileri degil......arz ederim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
tüm Yemenliler teröristmi yani. Adam yemenden değil gidip Fas'tanda binebilir uçağa o ne olacak. Amaç farklı bu adamlarda ellerinden gelse komple kapatacaklar belli paralel ve meridyenleri dış dünyaya. Özgürlüklerin ve demokrasinin beşiği sözde insan hakları savunucuları...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000