22 Haziran 2019, Cumartesi 09:23:50

İngiltere'den Türkiye'ye seyahat uyarısı

İngiltere Dışişleri Bakanlığı, bu pazar tekrarlanacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinden dolayı Türkiye’ye dönük seyahat uyarısı yaptı.
  • BOP ve Türkiye nin şuanki siyasal islsmcı yönetimin en büyük destekçiside İngilizler ve Kraliçedir.
  • Yoksa yicez sizi
  • Ekrem Başkan geliyor.
  • Seçimi kaybederse kim taraftarlarını sokağa döker?
  • Dünyadaki her türlü pisliğin sebebi İNGİLİZLER..
  • Dünya'da nerede bir olay varsa perde arkasında olup izini belli etmeyenler bu uyarıyı boşa yapmaz,dikkatli olmak lazım...

İngiltere Dışişleri Bakanlığı, yarın yeniden yapılacak olan istanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri öncesinde,  Türkiye’ye seyahat etmeyi planlayan vatandaşlarını uyardı.

Express’te yer alan haberde, ‘’Dışişleri Bakanlığı, İngiliz poundunun TL karşısındaki değeri nedeniyle İngiliz turistler arasında hayli popüler olan Türkiye’ye dönük seyahat uyarısını güncelledi. Bakanlık, bu hafta sonu yapılacak seçimlerden hemen önce yaptığı uyarıda, seçim döneminde İstanbul’a gideceklerin ve halihazırda İstanbul’da olacakların dikkatli olması gerektiği belirtildi.’’ denildi.

İngiliz Dışişleri Bakanlığı’nın açıklamasında, ‘’23 Haziran’da İstanbul seçimleri yenilenecek. Seçim öncesinde ve sonrasında kentin değişik noktalarında mitingler olabilir. Gösterilerden ve kalabalıklardan uzak durmalı, yerel otoritelerin talimatlarına uymalısınız.’’ ifadeleri kullanıldı.

İngiltere'den Türkiye'ye seyahat uyarısı

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Mahmut Yaylı ~ 5 yıl önce
BOP ve Türkiye nin şuanki siyasal islsmcı yönetimin en büyük destekçiside İngilizler ve Kraliçedir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
maho ~ 5 yıl önce
Sadece bop ve ülkemiz değil Suudi Arabistan'ı kuran, sömüren,çıkarları için kullananlar,müslümanları birbirine kırdıranlar da onlar Müslüman Kardeşleri de İslamcı terörist örgütleri de Katar'ı da Bae'yi de. Say say bitmez...
Uyar uyar ~ 5 yıl önce
Yoksa yicez sizi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Geliyor ~ 5 yıl önce
Ekrem Başkan geliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Seçimi kaybedecek taraf belli oldu! ~ 5 yıl önce
Seçimi kaybederse kim taraftarlarını sokağa döker?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Reziller ~ 5 yıl önce
Dünyadaki her türlü pisliğin sebebi İNGİLİZLER..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 5 yıl önce
Turkiyedeki ekonomiyi de onlar yapti. Degil mi?
Utaniyorum ~ 5 yıl önce
Ne alakasi var, adamlar dogru duzgun bir uyari yapmislar. Her itibarli hukumet vatandaslarini korur ve sagip cikar. Bizim gibi askerleri isid tarafindan canli canli yakilip videosu cekilmis ve butun dunyada gosterildikten sonra sessiz kalan devletler de haysiyetlerini kaybederler.
Ekonomi ~ 5 yıl önce
Dünyadaki hertürlü pisliğin planyacısı İngiliz, uygulayıcısı USA, istekcisi İSRAİL dir. Ancak Bunlarıda yöneten küresel finans elitleridir. Gerisi piyon.
incilaz ~ 5 yıl önce
Dünya'da nerede bir olay varsa perde arkasında olup izini belli etmeyenler bu uyarıyı boşa yapmaz,dikkatli olmak lazım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000