03 Temmuz 2020, Cuma 17:37:24

İngiltere'den Türkiye'ye müjdeli haber

İngiltere yurt dışından gelenlere uygulanan 14 günlük karantinada Türkiye’ye muafiyet getirdi.
  • Bu gelen ingiliz vatandaşlar ülkelerinde test yaptırıp gelme zorunluluğu yoksa ve burada da test zorunluluğu yoksa nasıl olacak? Dünyada vaka ve ölüm sayısının en çok olduğu bir kaç ülkeden biri. Yahu normal ve sağlık turizmi için gelenleri risk teşkil etmez mi? Özellikle vaka yüksek ülkelerden test istenilmeli.
  • Yabancı ülke iyi bişi yapıyorsa bizim için kötü demektir. Bunlar dış güç bizi kıskanıyorlar
  • Sanki Türk turistler ingiltereye gitmek için sıra bekliyor. Sadece orada çalışan gurbetçilere yarar.ingiltere almancıları
  • İyi de turistik bölgelerde sıradan yerlerde bile fiyatlar fahiş ve bu olay İngiltere'de ciddi kanallarda başka yere gidin diye haber oldu. Mesela Bodrum'da bir kahve 8.5 pound,yat turu 70 pound. Geçen seneye göre fiyatlarda çok ciddi artış var. Yunanistan'daki fiyatlar yarısı ve porsiyonlar da büyük. Kendi ayağına kurşun sıkan esnaf,krizdeyiz,millette de bunaldı bu psikolojiyle tatilde çok para harcarlar fiyatları şişirelim zihniyetinde olurlarsa ağlamasınlar sonra.
  • koskoca İngiltere uçuşları açıp, karantinayı kaldırıyor. Bu götü boklu avrupalılar tam uçuşlara başlatmıyor :@
  • Şafak 123
  • Ingiltere 59 ülke de gelecek yolcular 14 karantina kaladirdi türkiye özel bir ayrıcalı bir şey yoktur 59 ülke aynı şunu unutmayın yarin 59 ülke de biranda durumlar deyisiliklik ya da vuris yukariya doğru bir eylim gördüğünü anda uçuşları askıya aları 59 ülke ye yapısında geçerli
  • Daha fazla İngiliz ülkemize, hemde izinle gelip insanımızın ölmesine sebep olacak

İngiltere yurt dışından gelenlere uygulanan 14 günlük karantinada Türkiye’ye muafiyet getirdi.

İngiltere, koronavirüse (Covid-19) karşı alınan önlemler kapsamında yurt dışından ülkeye geleceklere uygulanacak 14 günlük karantina konusunda Türkiye’ye muafiyet verdi.

İngiltere hükümeti tarafından alınan karara göre, yayınlanan listede 59 ülke yer alıyor.

Söz konusu 59 ülke vatandaşları, İngiltere’ye giriş yaptıktan sonra 14 günlük karantina uygulamasına bağlı olmak zorunda kalmayacak.

Bu ülkeler arasında Türkiye de yer alıyor.

İngiltere'den Türkiye'ye müjdeli haber

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Test yapılıyor mu? ~ 4 yıl önce
Bu gelen ingiliz vatandaşlar ülkelerinde test yaptırıp gelme zorunluluğu yoksa ve burada da test zorunluluğu yoksa nasıl olacak? Dünyada vaka ve ölüm sayısının en çok olduğu bir kaç ülkeden biri. Yahu normal ve sağlık turizmi için gelenleri risk teşkil etmez mi? Özellikle vaka yüksek ülkelerden test istenilmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Büyük resmi görün ~ 4 yıl önce
Yabancı ülke iyi bişi yapıyorsa bizim için kötü demektir. Bunlar dış güç bizi kıskanıyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sanki ~ 4 yıl önce
Sanki Türk turistler ingiltereye gitmek için sıra bekliyor. Sadece orada çalışan gurbetçilere yarar.ingiltere almancıları

Yanıtla

Kalan karakter 1000
London ~ 4 yıl önce
İyi de turistik bölgelerde sıradan yerlerde bile fiyatlar fahiş ve bu olay İngiltere'de ciddi kanallarda başka yere gidin diye haber oldu. Mesela Bodrum'da bir kahve 8.5 pound,yat turu 70 pound. Geçen seneye göre fiyatlarda çok ciddi artış var. Yunanistan'daki fiyatlar yarısı ve porsiyonlar da büyük. Kendi ayağına kurşun sıkan esnaf,krizdeyiz,millette de bunaldı bu psikolojiyle tatilde çok para harcarlar fiyatları şişirelim zihniyetinde olurlarsa ağlamasınlar sonra.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ben ~ 4 yıl önce
koskoca İngiltere uçuşları açıp, karantinayı kaldırıyor. Bu götü boklu avrupalılar tam uçuşlara başlatmıyor :@

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Edo ~ 4 yıl önce
Şafak 123

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Can ~ 4 yıl önce
Ingiltere 59 ülke de gelecek yolcular 14 karantina kaladirdi türkiye özel bir ayrıcalı bir şey yoktur 59 ülke aynı şunu unutmayın yarin 59 ülke de biranda durumlar deyisiliklik ya da vuris yukariya doğru bir eylim gördüğünü anda uçuşları askıya aları 59 ülke ye yapısında geçerli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Daha ~ 4 yıl önce
Daha fazla İngiliz ülkemize, hemde izinle gelip insanımızın ölmesine sebep olacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000