30 Haziran 2022, Perşembe 15:51:56

İngiltere'de kaos sürüyor; Heathrow'dan çağrı

İngiltere'nin en büyük havalimanı Heathrow, kapasitesinden fazla yolcu sayısıyla karşı karşıya oldukları için havayollarından uçuşları azaltmalarını istedi.
  • Neyi bekliyor hakkini almak icin kolesiniz kole tum dunya grev yapiyor alanlarda maaslar ekstra mesailerden dolayi turkiyede ek sefer koyuyorlar erkene mesai devama mesai ucretli kolelige dur diyin!
  • Hadi hadi bir yerden başlayın İGA ya THY ye saldırmaya, çamur atmaya. Bunlar sizden sesiniz çıkmaz ! Değil mi ?
  • Bu ne perhiz, ne lahana tursusu. Havayollarina meydan slotunu havaalani verir. O zaman niye verdin slotu? diye sorarlar adama.
  • Turkler gelsin calismak icin ciddiyim

İngiltere'nin en büyük havalimanı Heathrow, kapasitesinden fazla yolcu sayısıyla karşı karşıya oldukları için havayollarından uçuşları azaltmalarını istedi.

Yolcular, Heathrow Havaalanının talebi üzerine, havayollarının perşembe günkü programdan 30 uçuşu kaldırmasının ardından mağdur oldu.

Yaşananlar ‘tam bir kaos’ olarak nitelendirilirken, yolcular Heathrow'daki uzun kuyruklardan şikayet etti.

Yolculardan bazıları havaalanına varana kadar uçuşlarının iptal edildiğinden habersizdi.

Heathrow Havaalanı, iptallerin güvenlik için gerekli olduğunu söyledi.

Seyahat yazarı ve yayıncı Andy Mossack Twitter hesabında yaptığı paylaşımda, perşembe sabahı havaalanında yaşananların ‘tam bir kaos’ olduğunu ve ‘sıfır müşteri hizmeti’ olduğunu yazdı.

Müşteri hizmetleri ve yardım yetersiz kalınca, yolcular zorluk yaşadı

Şikayetlerini Twitter aracılığıyla dile getiren diğer yolcular, uçuşlarını yeniden rezerve etmeye çalışırken müşteri hizmetleri ve yardımın yetersizliğinden şikayet ettiler.

Heathrow sözcüsü yaşanan kaos üzerine şunları söyledi, “Seyahat planı olumsuz etkilenen yolculardan özür dileriz. Herkesin bu yaz Heathrow'da sorunsuz bir şekilde yolculuk yapmasını sağlamak için çok çalışıyoruz. Buradaki en önemli şey, havaalanındaki tüm servis sağlayıcıların talepleri karşılamak için yeterli kaynağa sahip olduğundan emin olmak.”

Hükümetten ‘gerçekçi’ plan çağrısı

Bu arada hükümet, sektöre yaz programını ‘gerçekçi’ bir şekilde yürütme ve yolcuların karşılaştıkları aksaklıkları en aza indirmek için onları mümkün olduğunca erken uçuş değişikliklerine dair uyarma çağrısında bulundu.

Yaşanan aksaklıklar çeşitli sebeplere bağlı olsa da, personel kıtlığı havacılık endüstrisinin yeniden canlanan taleple başa çıkmak konusunda zorlanmasına neden oldu.

İngiltere'de kaos sürüyor; Heathrow'dan çağrı

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Turkiyedeki meydanlar ~ 2 yıl önce
Neyi bekliyor hakkini almak icin kolesiniz kole tum dunya grev yapiyor alanlarda maaslar ekstra mesailerden dolayi turkiyede ek sefer koyuyorlar erkene mesai devama mesai ucretli kolelige dur diyin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorumsuz ~ 2 yıl önce
Hadi hadi bir yerden başlayın İGA ya THY ye saldırmaya, çamur atmaya. Bunlar sizden sesiniz çıkmaz ! Değil mi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 2 yıl önce
Bu ne perhiz, ne lahana tursusu. Havayollarina meydan slotunu havaalani verir. O zaman niye verdin slotu? diye sorarlar adama.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
grb ~ 2 yıl önce
Turkler gelsin calismak icin ciddiyim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aynen ~ 2 yıl önce
Sterlinle İngilteredeki asgari ücreti versinler 3-5 günde işler tıkırına girer... mübala değil çok daha azına daha fazla iş yapmaya alışığız

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000