29 Kasım 2020, Pazar 09:51:51

İngiltere'de kabin memurunun skandalı şirketi karıştırdı!

İngiltere'de bir hava yolu firmasında çalışan hostes, sosyal medya hesabından uçuş sırasındaki üniformalı pozlarını paylaşarak, ücrette anlaştığı yolcularla otelde cinsel ilişkiye girdi.
  • Elbet biriyle beraber olacaksan neden az cikarin olmasin
  • Sanki bizim KM ve Pilotlar farklımı. Yatlarda ne filmler dönüyor cümle alem biliyor. KM ler zaten başka dünyadalar sanki öyle rahat öyle vurdumduymazlarki insan utanıyor.
  • Uçuş güvenliğini etkilemiyorsa sorun olacağını düşünmüyorum. :)
  • Kimleeerrr kimlerle birlikteee
  • Bizde sanki çok farklı. Yatlarda neler dönüyor cümle alem biliyor. Yata giderken planlar yapılıyor,ama sorsan bizimkiler süt liman misali.
  • Gel kız , sana iş mi yok :)))
  • nasilda hemen mayistiniz binlerce kabin calisanini zan altinda birakan bu ahlaksiz direk isten kovulmali ne yapacaksa gitsin ozel hayatinda yapsin
  • Güzel hizmet
  • neler var neler..........
  • Saygı duydum

İngiltere'de bir hava yolu firmasında çalışan hostes, sosyal medya hesabından uçuş sırasındaki üniformalı pozlarını paylaşarak, ücrette anlaştığı yolcularla otelde cinsel ilişkiye girdi. "Sevgili yolcular uçuşta sizinim, ne yapmamı istersiniz?" gibi ifadelerle paylaşımlar yapan hostes, bu işi ek ücret için yaptığını belirtti.

İngiliz Hava Yolları'nda çalışan bir hostes, Facebook üzerinden açtığı hesabından uçuş sırasında üniforma ile çektiği fotoğrafları paylaşmaya başladı.

"UÇUŞ EĞLENCESİNDE SİZE AİDİM"

Uçuş sırasında üniformasını yukarı doğru kaldırarak ve bacaklarını uzatarak fotoğraf çeken hostes, ''Sevgili yolcular, uçuş eğlencesinde ben sizinim. Ne yapmamı istersiniz?" başlığı ile paylaştı.

Hostes, ekstra para için uçuş sırasında giydiği iç çamaşırlarını ve üniformasını para karşılığında sattığını, uçuş sırasında gereken ödemeyi yapan yolcularla uçakta ilişkiye gireceğini söyledi. İlk tanışma ücreti olarak 50 sterlin aldığını söyleyen hostes, uçuş sırasında anlaştığı yolcuların otel parasını ödediklerini ve isteklerine göre ücreti yükselttiğini söyledi. Hostes, başka ülkelere uçtuğunda farklı insanlar ile görüştüğünü ve uçakta bazen ekip arkadaşları ile yakınlaştığını ifade etti.

Diğer hava yolu çalışanlarının Facebook'ta fotoğrafları görüp üstlerine durumu bildirmesi üzerine yaşanan skandal ile ilgili soruşturma açıldı.

Konu ile açıklama yapan hava yolu sözcüsü, hava yolu şirketi çalışanlarının yüksek standartlar çerçevesinde davranmaları beklenirken bir hostesin bu şekilde davranmasının kabul edilemez olduğunu ve konuyla ilgili çok ciddi bir soruşturmanın açıldığını söyledi.

Yapılan soruşturmanın ardından işine son verilen hostes hakkında dava açılacağı kaydedildi.

İngiltere'de kabin memurunun skandalı şirketi karıştırdı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Elbet ~ 3 yıl önce
Elbet biriyle beraber olacaksan neden az cikarin olmasin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yaniii ~ 3 yıl önce
Sanki bizim KM ve Pilotlar farklımı. Yatlarda ne filmler dönüyor cümle alem biliyor. KM ler zaten başka dünyadalar sanki öyle rahat öyle vurdumduymazlarki insan utanıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Murat ~ 3 yıl önce
Uçuş güvenliğini etkilemiyorsa sorun olacağını düşünmüyorum. :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kadere bak ~ 3 yıl önce
Kimleeerrr kimlerle birlikteee

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KM ~ 3 yıl önce
Bizde sanki çok farklı. Yatlarda neler dönüyor cümle alem biliyor. Yata giderken planlar yapılıyor,ama sorsan bizimkiler süt liman misali.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 3 yıl önce
Gel kız , sana iş mi yok :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
acenta ~ 3 yıl önce
nasilda hemen mayistiniz binlerce kabin calisanini zan altinda birakan bu ahlaksiz direk isten kovulmali ne yapacaksa gitsin ozel hayatinda yapsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kabin memuru ~ 3 yıl önce
Güzel hizmet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
km ~ 3 yıl önce
neler var neler..........

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Jason ~ 3 yıl önce
Saygı duydum

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000