21 Temmuz 2014, Pazartesi 09:24:42

İNGİLTERE DÜŞÜRÜLEN UÇAKLA İLGİLİ RUSYA'YI SUÇLADI!

Ukrayna’da yaşanan uçak faciası ile ilgili Batı’nın Rusya’ya baskısı sürüyor. İngiltere Başbakanı David Cameron, Rusya hakkında sert açıklamalarda bulundu.
  • Rusya düşürdü eyvallah bölge üzerindeki askeri uydularınızdan alınan görüntüleri montajlamadan kamuoyu ile paylaşırsınız.
  • Ukrayna Soros' un arka bahçesi olduğuna göre CIA uydu görüntülerini masaya koysun bir bakalım.O saatten sonra kim suçlu görürüz.
  • Bu dünyayı karıştırıp sonra kenara çekilen millet..'' ingilizler''...
  • Bir ülkeye İSTİKRARSIZLIK tohumları ekerken hiç umurunuzda değildi ölenler... Ama ateş oynayana da sıçrayabilir. Öyle de oldu. Rusya suçlu olabilir belki ama en az onlar kadar AVRUPA ülkeleri de suçlu...
  • Bu kadar tesadüf kuşkulandırıyor gerçekten
  • Arkadaslar bu olen insanlarin aileleri akrabalari es dostlari nerde ? Malezyada bekleyenleri yokmuymus veya Hollanda gibi bi yerden kalkan ucak ve Amsterdam havaalaninda bir kisi bile yok. Nerde bu insanlar ? Neden enkazi bulan kisiler naaslarin curumus oldugundan bahsediyor yani olaydan cok daha once olmus olduklarindan bahsediyorlar.. Bu kaybolan ucak olmasin sakin ? Icine kadavralari doldurup uzaktan kontrolle gonderilmis filan ? Nasil olsa enkazada ugrayamiyor kimse

İngiltere Başbakanı David Cameron, 295 kişinin hayatını kaybettiği yolcu uçağının Rusya yanlısı milisler tarafından vurulduğunun ortaya çıkması halinde, olayın sorumluluğunun Rusya’ya ait olacağını söyledi.

Cameron, Sunday Times gazetesine yaptığı açıklamada, “Eğer uçağı milislerin düşürdüğü ortaya çıkarsa, bu, Rusya’nın bağımsız bir ülkede istikrarı bozduğunun açık göstergesi olur” dedi.

Uçağı milislerin düşürdüğünün kanıtlanmasının, 295 kişinin ölümünün sorumlusunun Rusya olduğu anlamına geleceğini savunan Cameron, “Avrupalı ülkelerin birçoğu Rusya’ya karşı yeteri kadar sert politikalar izlemiyor” ifadesinde bulundu.

İNGİLTERE DÜŞÜRÜLEN UÇAKLA İLGİLİ RUSYA'YI SUÇLADI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

uydu ~ 10 yıl önce
Rusya düşürdü eyvallah bölge üzerindeki askeri uydularınızdan alınan görüntüleri montajlamadan kamuoyu ile paylaşırsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 10 yıl önce
Ukrayna Soros' un arka bahçesi olduğuna göre CIA uydu görüntülerini masaya koysun bir bakalım.O saatten sonra kim suçlu görürüz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu dünyayı karıştırıp sonra kenara çekilen millet..'' ingilizler''...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kemal ~ 10 yıl önce
Bir ülkeye İSTİKRARSIZLIK tohumları ekerken hiç umurunuzda değildi ölenler... Ama ateş oynayana da sıçrayabilir. Öyle de oldu. Rusya suçlu olabilir belki ama en az onlar kadar AVRUPA ülkeleri de suçlu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu kadar tesadüf kuşkulandırıyor gerçekten

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Poland ~ 10 yıl önce
Arkadaslar bu olen insanlarin aileleri akrabalari es dostlari nerde ? Malezyada bekleyenleri yokmuymus veya Hollanda gibi bi yerden kalkan ucak ve Amsterdam havaalaninda bir kisi bile yok. Nerde bu insanlar ? Neden enkazi bulan kisiler naaslarin curumus oldugundan bahsediyor yani olaydan cok daha once olmus olduklarindan bahsediyorlar.. Bu kaybolan ucak olmasin sakin ? Icine kadavralari doldurup uzaktan kontrolle gonderilmis filan ? Nasil olsa enkazada ugrayamiyor kimse

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nk ~ 10 yıl önce
ne diyon sen kardeş? fazla filim seyretme, zarar...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000