02 Mart 2011, Çarşamba 08:23:26

İNGİLİZLER'İN SEÇİMİ ARTIK PORTEKİZ

İngiliz, uçak bulamayınca golf için Portekiz'i seçti...
  • Antalya ya gelmek isteyen ekonomik seviyesi yüksek turistler charter kullanmak zorunda kalmadan ya da İstanbul aktarması yapmadan gelebilmeliler.
  • Golf oynayan biri uçak bileti pahalı diye vazgeçmez. Belek'te golf kaç paraya oynanıyor çok iyi biliyorum. işin içinde başka nedenler olmalı. uçak bulunmadı vs...bunlar bahane. siz tur fiyatlarında biraz oynayın veya kaliteyi yükseltin. hiç olmadı, acenta olarak charter yapın. Türkiye'de olsun başka ülkelerde olsun, tonlarca charter şirket yolcu bulmak için can atıyor. ben size bugün istediğiniz tipte uçak bulurum...hemde makul fiyat ile...
  • istanbul-izmir arasi a340 kullanilirmi ya ?. ucagi full doldursan bile zarar edersin. manyakmısınız kardeşim ya.kargoda olsa yolcuda olsa.. 30 dakika icin 340 kalkdirlirmi ?yazik..
Avrupa'nın çeşitli ülkelerinde tur operatörlüğü yapan Bilyana Golf Travel'in sahibi Birol Uygurlu, Belek'teki; golf sahaları, otelleri ve servisi ile Portekiz'e giden Avrupalıların Belek'e yönelmesine neden olduğunu, tek sıkıntının uçak seferleri olduğunu kaydetti.

Kıbrıs Türk Hava Yolları'nın kapanmasından ve British Airways'in Antalya uçuşlarını sona erdirmesinden sonra bu ülkeden Antalya'ya uçak bilet fiyatlarının en az yüzde 50 oranında arttığını vurgulayan Uygurlu, bunun üzerine İngiliz golfçülerin Portekiz'i tercih etmeye başladığını söyledi.

(Sabah)

İNGİLİZLER'İN SEÇİMİ ARTIK PORTEKİZ

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Antalya ya gelmek isteyen ekonomik seviyesi yüksek turistler charter kullanmak zorunda kalmadan ya da İstanbul aktarması yapmadan gelebilmeliler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Golf oynayan biri uçak bileti pahalı diye vazgeçmez. Belek'te golf kaç paraya oynanıyor çok iyi biliyorum. işin içinde başka nedenler olmalı. uçak bulunmadı vs...bunlar bahane. siz tur fiyatlarında biraz oynayın veya kaliteyi yükseltin. hiç olmadı, acenta olarak charter yapın. Türkiye'de olsun başka ülkelerde olsun, tonlarca charter şirket yolcu bulmak için can atıyor. ben size bugün istediğiniz tipte uçak bulurum...hemde makul fiyat ile...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
istanbul-izmir arasi a340 kullanilirmi ya ?. ucagi full doldursan bile zarar edersin. manyakmısınız kardeşim ya.kargoda olsa yolcuda olsa.. 30 dakika icin 340 kalkdirlirmi ?yazik..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000