22 Nisan 2019, Pazartesi 09:10:34

İngilizlerin en çok tercih ettiği uçuş noktaları açıklandı

İngilizlerin Paskalya tatili için en çok tercih ettiği uçuş noktaları arasında Türkiye'nin de olduğu açıklandı.
  • takibi biz olu caz Fethiye başta olmak üzere ülkemizin bizim ekonomik sebeplerden dolayı gidemediğimiz ama onları güzel ekonomilerinden dolayı misler gibi gelip krallar gibi tatil yaptığı cennet gibi bir ülkeyiz efendim... adamların bir birim parası burada 7 birim oluyor tatbiki ben mi gidicem İngiltere onlar gelecek tabi
  • Bırakınız gelsinler, bırakınız gitsinler.

İngiliz Seyahat Acenteleri Birliği (ABTA), bu yıl 2 milyonun üzerinde İngiliz vatandaşının Paskalya tatili için yurt dışına çıkacağını ve Türkiye'nin de yoğun tercih edilen destinasyonlardan olduğunu açıkladı.

Bu Paskalya tatilinde de İngilizlerin en favori destinasyonunun İspanya olduğunu belirtilen ABTA, İspanya'da en çok tercih edilen yerlerin Malaga, Alicante ve Kanarya Adaları olduğunu ifade etti.

Turizm Güncel'de yer alan habere göre; Paskalya döneminde ayrıca 23 derece sıcaklıkla Türkiye'nin ve 31 derece sıcaklıkla Mısır'ın da yoğun olarak tercih edildiğini açıklayan ABTA, sadece Heathrow, Gatwick, Stansted ve Luton'dan 900 bine yakın yolcunun Paskalya için yurt dışına uçacağını duyurdu. 

 

İngilizlerin en çok tercih ettiği uçuş noktaları açıklandı

Yorumlar

gariban havacı ~ 5 yıl önce
takibi biz olu caz Fethiye başta olmak üzere ülkemizin bizim ekonomik sebeplerden dolayı gidemediğimiz ama onları güzel ekonomilerinden dolayı misler gibi gelip krallar gibi tatil yaptığı cennet gibi bir ülkeyiz efendim... adamların bir birim parası burada 7 birim oluyor tatbiki ben mi gidicem İngiltere onlar gelecek tabi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Easter ~ 5 yıl önce
Bırakınız gelsinler, bırakınız gitsinler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000