03 Ekim 2017, Salı 09:06:05

İngilizler Monarch Airlines mağdurları için harekete geçti

İngiltere'nin en büyük beşinci hava yolu şirketi Monarch Airlines'ın iflas etmesinin ardından harekete geçen İngiliz otoriteleri, bu hava yolu şirketi ile yurt dışına tatile giden 110 bin kişiyi ülkelerine götürmek için harekete geçti.
  • Sizde beter olun.. bide turkiye ye borçlu cikmişlar suçu bize atiyolar la ne adamlar bunlar kanı neden bozuk oluyor hep
  • Bu dünya sadece Mısır, Tunus, İspanya ve Türkiyeden mi ibaret!? Bahaneleri çok saçma bunlar iflas sebebi olamaz. Eğer bu saydığın dört ülkeye operasyon sıkıntısı çekiyorsan farklı destinasyonlara yönelirsin ki İngilizlerin yoğun talep ettiği ve yaşadığı daha bir dünya farklı yerler mevcut.
  • Hahahahaah hem siz karıştırın sonra havayolumuz Türkiye yüzünden battı. Hadi ordan hadi ordan

Monarch Airlines'ın iflası, hem İngiltere tarihinin en büyük hava yolu şirketi iflası olması hem de iflasın ardından barış zamanında yapılan en büyük geri getirme operasyonuna yol açması açısından ilk olma özelliği taşıyor. İngiliz otoriteleri, yurt dışında bulunan 110 bin İngilizi ülkelerine getirmek için harekete geçmiş durumda.

HÜKÜMET SİVİL HAVACILIK'TAN YARDIM DESTEK İSTEDİ

İngiliz Sivil Havacılık Kurumu (CAA) CEO'su Andrew Haines, ''Bu, İngiltere tarihinin en büyük hava yolu şiketi iflası. Bu nedenle hükümet yurt dışında bulunan Monarch yolcularının hiçbir ücret ödemeden İngiltere'ye getirlmesi için bizden (CAA) destek talep etti.'' dedi.

İngilizlerin ülkelerine götürülmesini organize etmek için bir araya geldiklerini ve bu görevi etkili bir şekilde nasıl yerine getireceklerini konuştuklarını ifade eden Haines, müşterileri evlerine döndürmek için yoğun bir çaba harcadıklarını kaydetti.

YÜZDE 50'SİNİN GÜVENCESİ YOK

TurizmGüncel'de yer alan habere göre; Monarch ile yurt dışına giden yoculardan yüzde 50'sinin seyahat sigortası güvencesinde olduğuna inandıklarını belirten CAA yetkilileri, diğer yolcuların ise bankalardan geri iade talep etmelerini istedi.

İngiliz Tha Guardian gazetesinde yayınlanan haberde, Monarch'ın iflasına ilişkin olarak şu bilgiler paylaşıldı:

BREXIT, MISIR, TUNUS, TÜRKİYE, POUND...

Monarch'ın iflasının ardında birden fazla kontrol dışı faktör bulunuyor. Bunlar, Brexit, pounddaki değer kaybı, en büyük uçuş noktaları durumundaki Mısır ve Tunus'un İngiliz turiste kapatılması, İspanya operasyonlarındaki rekabet ortamının getirdiği ucuz biletler ve Türkiye'deki huzursuzluk olarak sıralanabilir.

YOLCU SAYISI ARTTI, GELİRİ DÜŞTÜ

Şirketin CEO'su Andrew Swaffield, Monarch'ın geçen yıla kıyasla yolcu sayısını yüzde 14 arttırmasına rağmen 100 milyon pound zarar ettiğini açıkladı.

İngilizler Monarch Airlines mağdurları için harekete geçti

Yorumlar

Cdg de gorevli ~ 6 yıl önce
Sizde beter olun.. bide turkiye ye borçlu cikmişlar suçu bize atiyolar la ne adamlar bunlar kanı neden bozuk oluyor hep

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorum ~ 6 yıl önce
Bu dünya sadece Mısır, Tunus, İspanya ve Türkiyeden mi ibaret!? Bahaneleri çok saçma bunlar iflas sebebi olamaz. Eğer bu saydığın dört ülkeye operasyon sıkıntısı çekiyorsan farklı destinasyonlara yönelirsin ki İngilizlerin yoğun talep ettiği ve yaşadığı daha bir dünya farklı yerler mevcut.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatandaş ~ 6 yıl önce
Hahahahaah hem siz karıştırın sonra havayolumuz Türkiye yüzünden battı. Hadi ordan hadi ordan

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000