13 Ağustos 2020, Perşembe 09:33:17

İngiliz turistlere 14 gün karantina şartı getirildi

Tunus, ülkeye gelen İngiliz ziyaretçilere bazı kısıtlamalar getirdi.
  • AB ve Almanya türk vatandaşlarına kapıları kapatmış. Yeşil ve Bordo Pasaportlular halen AB ve Almanyaya gidemiyor. Biz Türkiye olarak buyrun gelin pozisyonu. Devlet olarak karşılık vererek almayanı almayacaksın. Vatandaşlarını ve ülkeni seveceksin. Devlet Adamlığı budur.
  • Degilmi ? Bize gelene , "hos geldin hemen havuza kosun" diyoruz.

Tunus, ülkeye gelen İngiliz ziyaretçilere bazı kısıtlamalar getirdi. Buna göre, Tunus'a giden İngiliz vatandaşları 72 saat önce yapılmış negatif PCR test sonucunu yanında bulundurmak zorunda. Bununla da yetinmeyen Tunus, İngiliz misafirlere ülkeye giriş yaptıktan sonra 14 gün karantina şartı getirdi. Misafirler, kaldıkları evlerde veya otellerde kendilerini 14 gün boyunca izole edecek.

Karantinadan daha erken çıkmak isteyen İngilizler, bir haftalık karantinanın ardından ücretini kendilerinin ödeyeceği PCR testi yaptırarak, sonucun negatif çıkması durumunda ikinci haftayı karantinada geçirmeyecek. Bunu yağmak istemeyenler, 14 gün izolasyonda kalacak.

İngiliz turistlere 14 gün karantina şartı getirildi

Yorumlar

Vatandaş ~ 4 yıl önce
AB ve Almanya türk vatandaşlarına kapıları kapatmış. Yeşil ve Bordo Pasaportlular halen AB ve Almanyaya gidemiyor. Biz Türkiye olarak buyrun gelin pozisyonu. Devlet olarak karşılık vererek almayanı almayacaksın. Vatandaşlarını ve ülkeni seveceksin. Devlet Adamlığı budur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Komik ~ 4 yıl önce
Degilmi ? Bize gelene , "hos geldin hemen havuza kosun" diyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000