23 Temmuz 2017, Pazar 12:25:37

İngiliz paraşütçü kayalıklara çarptı

Samsun'un Bafra ilçesinde düzenlenen festivalde paraşütle atlayış yapan İngiliz sporcu, kayalıklara çarparak yaralandı.
  • Bafra da yapılır mı bu iş eyy ingiliz kardeşim. Gitsene fethiyeye
  • Paraşütü görse bim poşeti sanacak tipler yorum yapmasın lütfen
  • Bakın yine kendimizi asagiliyoruz.Turk milletinin aklı dalavereye çalışır dimi? ? ..Niye öyle yazdığımı anlamadiginzidan belli zeki olusunuz iyi günler..
  • Vah vah cok uzulduk....
  • Kasıtlı yapmış olabilir. Saglina kavussa bile ülkesine dönünce yuruyemiyorum falan değip yardım parasına başvuru yapar 100%...Hani hep kendimize saldiriyoruzya bunlar kendi milletini soyuyo..Geçen gün bir yazı okudum. .Ingilizlere hitap edilmiş. Herşey dahil bileti alipta gittikleri otelde zehirlenmeler yasayan parasini geri talep edemeyecek. . Çünkü bunu çok yapmışlar tatil bedavaya geliyo.zaten zehirlenmede yok yalan. Insanlar calsimamak için kilo alıyor hop para gelsin. Hangi ulkeden olursan ol herkes cakallik peşinde ama hepsi...Bizde bunları ülkemizde baş tacı yapıyoruz..Onlarasa bize pis yabancı diye bakıyor bir bardak su bile vermez. .

Samsun'un Bafra ilçesinde düzenlenen festivalde paraşütle atlayış yapan İngiliz sporcu, kayalıklara çarparak yaralandı.

Bafra Belediyesi ile Bafra Hava Sporları Gençlik Kulübü işbirliğiyle Asarcık Mahallesi'ndeki alanda gerçekleştirilen Kapıkaya Outdoor Extreme Festivali etkinlikleri kapsamında yamaç paraşütü gösterisi düzenlendi.

Etkinliğe katılan İngiliz sporcu David Robert (29), 750 metre yükseklikten yamaç paraşütü ile uçuş yaptı. Havada gösteri yapmaya hazırlanan Robert, kalkıştan kısa bir süre sonra yakındaki kayalıklara düşerek yaralandı.

Bölgedeki İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ile sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan İngiliz sporcu, alana çağrılan ambulans helikopterle Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

İngiliz sporcunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.





İngiliz paraşütçü kayalıklara çarptı

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Bafra ~ 7 yıl önce
Bafra da yapılır mı bu iş eyy ingiliz kardeşim. Gitsene fethiyeye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ypci ~ 7 yıl önce
Paraşütü görse bim poşeti sanacak tipler yorum yapmasın lütfen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
milos efendi ~ 7 yıl önce
Bakın yine kendimizi asagiliyoruz.Turk milletinin aklı dalavereye çalışır dimi? ? ..Niye öyle yazdığımı anlamadiginzidan belli zeki olusunuz iyi günler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Miiilos buraya ~ 7 yıl önce
Yumruk havaya. Ollleyy
Katil britanya ~ 7 yıl önce
Vah vah cok uzulduk....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 7 yıl önce
Ülkeyi eleştireceğim diye seviyeyi aşağı çekmeyin. Sonuç itibariyle bir insan yaralanmış. İNSAN diyorum bunun Britanya veya başka bir ülkeyle ilgisi yok. Ama sizin gibi benden olmayan ölsün mantığıyla hareket edenler bunu anlayamazlar tabi.
ne biçim .. ~ 7 yıl önce
yoruma mı kişiliğe mi bunu söyleyeceğim karar veremedim. İnsan varlığı önde olmalı boşver ülke ismini falan.
Katil britanya ~ 7 yıl önce
Ok
milos efendi ~ 7 yıl önce
Kasıtlı yapmış olabilir. Saglina kavussa bile ülkesine dönünce yuruyemiyorum falan değip yardım parasına başvuru yapar 100%...Hani hep kendimize saldiriyoruzya bunlar kendi milletini soyuyo..Geçen gün bir yazı okudum. .Ingilizlere hitap edilmiş. Herşey dahil bileti alipta gittikleri otelde zehirlenmeler yasayan parasini geri talep edemeyecek. . Çünkü bunu çok yapmışlar tatil bedavaya geliyo.zaten zehirlenmede yok yalan. Insanlar calsimamak için kilo alıyor hop para gelsin. Hangi ulkeden olursan ol herkes cakallik peşinde ama hepsi...Bizde bunları ülkemizde baş tacı yapıyoruz..Onlarasa bize pis yabancı diye bakıyor bir bardak su bile vermez. .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tabi ~ 7 yıl önce
bu riski alacak kadar aptal degildir, anca bizim kafamiz boyle seylere calisir. kasitli yaptiginda olmeyeceninin garantisi yok. uc kurus para icin hicbir insan bunu goze almaz. cahil insanlarada anca oturup sacma sapan yorum yapmak duser. Bu sporla alakan yoksa bilginde yoksa konusma arkadas
tabiki ~ 7 yıl önce
Kendi kendine zarar veren yok zaten..
Bravo ~ 7 yıl önce
Müthiş bir tespit. Bilgilendir bizi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000