04 Temmuz 2017, Salı 13:14:09

İngiliz heyet Atatürk Havalimanı'nda

İngiliz yetkililerden oluşan heyet havalimanında bazı incelemelerde bulundu.
  • ingiltere deki havalimanlarında da bu tip radyasyon yayan cıhaz bulunuyormu , genelde insani yönü ön planda olan sendikalar bu cihazda çalışacak personelin sağlığını kesin etkileyecek çihaz için ek önlemler isteyebilir. Biz ne yaptık hemen çıkışın yanın bir masa ve mustafayı oturttuk oraya , iyi radyasyonlar , afiyet olsun dedik. ve laptopları kabine soktuk. laptobuna sarılıp 13 saatte 1 saat kullanacak kişi için mustafayı harcadık.
  • Bende bunu anlamıyorum; tamam adamlar geliyor ve ülkeme insanları nasıl kontrol Edip gönderiyorsunuz diyor bizde denetlemesine izin veriyoruz eyvallah. da biz niye böyle bir heyeti göndermiyoruz. Bırak İngiltere'den geçtim: Libya'ya Tunus'a Cezayir'e gönderin heyet. O da olumlu.
  • Teror bahane mangirlar sahane
  • tanesi 500 bin amerikan ya da 1 milyon amerikan dolari cihazlardan 3-4 tane alirsan bu kurali kaldiririm demek nedir sizce...işe baksana..almanyada hollanda da var midir hayir onlarda alsin bakalim..almanyada 1 milyon iranli yaşiyor ve akrabalari amerikadadir..
  • bunlar boş işler en önemli konu PEPE Beşiktas'ta:)
  • Isteyen istedigi ile dalga gecebilir. Kucuk harfle yazilsa daha iyi olurmus.
  • Ekmek paramıza mani oldunuz, karar aldınız şirketler eleman çıkarttı, maaş azalttı, pirimlerimizi yatırmadı. Bu bir beddua değil, bu bir başınıza gelceklerin ilanı çünki sizlerşirlet patronlarından emir alan memurlarsınız.. Sizlerinde bizlerin yaşadığını yaşacağınız günlerin gelip, sizin gibi zalimlerin Adaletten ( örfi yahut hukuki) korkmaları ve hak yeme cesaretlerinin olmamasını niyaz ederim...
  • Amaç yeni pazar yaratmak bir düşünün lütfen bu yeni cihazlar bu ülkelerin kullanacağı her gate için zorunlu ve tanesi 1,250 bin tl -----yazı ile ve daha kolay anlaşılması için eski para birimimizle bir trilyon 250 milyar Kaç tane gate kaç tane havalimanı kaç ülkeye--- şimdi de aldınız mı bakalım diyorlar! Kim demiş para kazanmak zor diye bakınız el nasıl satıyor. Neyse iyi günler ıyi uçuşlar
  • YERİ GELECEK "EYYYYY ABD SEN KİMSİN YA ?" DİYECEĞİZ ! AZ SABREDİN SADECE

Atatürk Havalimanı'na yerleştirilen tomografi tabanlı cihazın ABD'nin Türkiye'den gerçekleşen uçuşlarda uyguladığı elektronik eşya yasağının kalkmasını sağlayacağının bildirilmesinin ardından İngiliz yetkililerden oluşan heyet havalimanında bazı incelemelerde bulundu.

İngiliz Güvenlik İdaresinden üç yetkili, bugün terminaldeki çeşitli bölümleri gezdi. İngiliz yetkililerin tomografi cihazının bulunduğu ABD'ye direkt sefer yapılan körüklerde de inceleme yapacağı öğrenildi.

ABD Ulaşım Güvenliği İdaresi (TSA)  ile Avrupa Sivil Havacılık Konferansı tarafından onaylanan, "ClearScan" markasıyla üretilen cihazın yarın havalimanına gelmesi beklenen ABD'li heyet tarafından da denetleneceği bildirildi.

TSA'dan gelecek yetkililer tarafından cihazın işleyişine ait teyit gözleminin yapılmasının ardından söz konusu yasağın kaldırılabileceği belirtildi.

İngiliz heyet Atatürk Havalimanı'nda

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

peki ~ 7 yıl önce
ingiltere deki havalimanlarında da bu tip radyasyon yayan cıhaz bulunuyormu , genelde insani yönü ön planda olan sendikalar bu cihazda çalışacak personelin sağlığını kesin etkileyecek çihaz için ek önlemler isteyebilir. Biz ne yaptık hemen çıkışın yanın bir masa ve mustafayı oturttuk oraya , iyi radyasyonlar , afiyet olsun dedik. ve laptopları kabine soktuk. laptobuna sarılıp 13 saatte 1 saat kullanacak kişi için mustafayı harcadık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Davut ~ 7 yıl önce
Bende bunu anlamıyorum; tamam adamlar geliyor ve ülkeme insanları nasıl kontrol Edip gönderiyorsunuz diyor bizde denetlemesine izin veriyoruz eyvallah. da biz niye böyle bir heyeti göndermiyoruz. Bırak İngiltere'den geçtim: Libya'ya Tunus'a Cezayir'e gönderin heyet. O da olumlu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Birisi ~ 7 yıl önce
gonderiliyor, denetim akabinde ucus icin programlar yapiliyor.
Hadi yine iyisiniz ~ 7 yıl önce
Teror bahane mangirlar sahane

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camarothy ~ 7 yıl önce
tanesi 500 bin amerikan ya da 1 milyon amerikan dolari cihazlardan 3-4 tane alirsan bu kurali kaldiririm demek nedir sizce...işe baksana..almanyada hollanda da var midir hayir onlarda alsin bakalim..almanyada 1 milyon iranli yaşiyor ve akrabalari amerikadadir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
boş işler ~ 7 yıl önce
bunlar boş işler en önemli konu PEPE Beşiktas'ta:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eyyyyy ~ 7 yıl önce
Isteyen istedigi ile dalga gecebilir. Kucuk harfle yazilsa daha iyi olurmus.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gooddua ~ 7 yıl önce
Ekmek paramıza mani oldunuz, karar aldınız şirketler eleman çıkarttı, maaş azalttı, pirimlerimizi yatırmadı. Bu bir beddua değil, bu bir başınıza gelceklerin ilanı çünki sizlerşirlet patronlarından emir alan memurlarsınız.. Sizlerinde bizlerin yaşadığını yaşacağınız günlerin gelip, sizin gibi zalimlerin Adaletten ( örfi yahut hukuki) korkmaları ve hak yeme cesaretlerinin olmamasını niyaz ederim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Düşün ~ 7 yıl önce
Amaç yeni pazar yaratmak bir düşünün lütfen bu yeni cihazlar bu ülkelerin kullanacağı her gate için zorunlu ve tanesi 1,250 bin tl -----yazı ile ve daha kolay anlaşılması için eski para birimimizle bir trilyon 250 milyar Kaç tane gate kaç tane havalimanı kaç ülkeye--- şimdi de aldınız mı bakalım diyorlar! Kim demiş para kazanmak zor diye bakınız el nasıl satıyor. Neyse iyi günler ıyi uçuşlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BAŞKAN ERDOĞAN ! ~ 7 yıl önce
YERİ GELECEK "EYYYYY ABD SEN KİMSİN YA ?" DİYECEĞİZ ! AZ SABREDİN SADECE

Yanıtla

Kalan karakter 1000
REİS ~ 7 yıl önce
YETER ARTIK BU EYYYYY LAFZINI ARTIK ALAY KONUSU YAPMAYIN CAHİLLER, BU BİR KURANI KERİM KELAMIDIR. EY DİYE BAŞLAYAN BİR ÇOK AYET VAR VE SİZ ALLAH İLE DALGA GEÇİYORSUNUZ.
Reis ~ 7 yıl önce
Reis kim ? Piri Reis mi ? Her yere Kuran-ı Kerimi sokmasanız olmaz değil mi ? Neden biraz kitap okumayı, dünya haberleri ile ilgilenmiyorsunuz ? Bence bir deneyin. Kesin zihin açılır.
Ey reisss ~ 7 yıl önce
Ey araplara mahsus. Bilip bilmeden konusma dingil!
Reise ~ 7 yıl önce
"Ey" kalıbı Türkçedir, bir hitap şeklidir. Arapça karşılığı "ya" dır. Kuranda geçtiği doğru fakat arap dilinde olan genel bir hitap şeklidir. Kutsal özelliği olan bir şey değil. Bırak ezik muhalifler kendilerince eğlensinler. Onları zeka seviyesi bu.
Reis ~ 7 yıl önce
Bu laf Allah'la alay etmekse, bunu sen önce bu kelimeyi en çok kullanan reisine söyle
Sanal Havacı ~ 7 yıl önce
Vallaha birisi birisiyle dalga geçiyor orası kesin de kim kiminle geçiyor, ona kimsenin dili varmıyor. Haa, gönderen kısmına yazılan kelimede de anahtar yatıyor (dalga geçiliyor diyenin mesajı), hani dikkatinizi çekmediyse...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000