27 Mart 2020, Cuma 14:04:01

İmamoğlu: "Atatürk Havalimanı hastaneye dönüştürülmeli"

İBB Başkanı İmamoğlu, Yenikapı'daki Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi'nde koronavirüs önlemleriyle ilgili olarak açıklamalarda bulundu. İmamoğlu, Atatürk Havalimanı'nın geçici süreyle hastaneye dönüştürülmesi gerektiğini ifade etti.
  • Bu adam şaka mı ya? Hazır başakşehir hastanesi yolunu yapmıyor, gidip ona buna akıl veriyor. Öneri veriyor. Kim musallat etti bu kabiliyetsiz adamı istanbula? Birisi buna muhalefette olmadığını, belediye başkanı olarak icranın başında olduğunu hatırlatsın. İlk önce kendi üzerine düşenleri yapsın.
  • ahl hastaneye çevireceğine başakşehirde yapılan şehir hastanesinin yollarını yaptır başkan yollar hazır hale gelsin
  • İbb başkanını eleştirdiğinizin yarısı kadar doğru düzgün radikal karar alamayan, milletin ödediği vergilerle milletine 2 ay bakamayan ama Suriyelilerle baktığını söyleyen, bu kriz döneminde işçiye esnafa destek vereceğine kanal İstanbul ihalesi yapanları eleştirebilseniz keşke. Tabi bunun için insanlık ve vicdan lazım. Lafa gelse hepiniz dindarız dersiniz bide münafıklar
  • Koronavirüsünün merkez üssü haline gelmeye başlayan ABD, hastalıkla mücadele edebilmek için dünya çapında doktor arayışına girdi. Turkiye deki doktorlarımıza duyrulur.
  • Olabilir neden olmasın fikir güzel . Başkana sahip çıkalım önemli olan insan sağlığı korona ülke meselesi siyaset üstü mesele. Fikir ayrılığı başka insan hayatı başka .
  • Şuanda Atatürk havalimanındaki kargo yoğunluğunun farkında olsanız yada haberiz olsa boş boş yorum yapmazsınız biz kumanyamızı zor yiyoruz hadi burayı hastaneye donüştürdünüz bu kadar çalışan insanı ne yapacaksınız acaba fikriniz varmı bende hazır ıga kapalıyken hastane olsun diyorum sizin gibi fikrim yok sadece söyledim
  • Gaziantep Üniversitesinden ihraç edilen ve Türkiye'de Corona virüs konusunda çalışma yapan tek akademisyen olan Doç. Dr. Mustafa Ulaşlı'nın göreve iade edilmeyi beklerken hakkında daha önce verilen "kovuşturmaya yer olmadığına" dair karar, yapılan itiraz üzerine nöbetçi sulh ceza hakimliğince kaldırıldı. Sayin İmamoglu yukarida saka gibi gerceklesen sayisiz olaylardan sadece bor tanesi daha bugun gerceklesti. Sizce bu yobaz ve cete surusuyle dolmus devlet hic oyle halkin yaratina bit is yapar mi? Vicdanlarimiza bir soralim. Akillarimizi coktan yedik bitirdik zaten.
  • Eğlenceye konsere monsere harcayacağın parayı hastanenin yollarını yapmaya harca sen. Sonra boşboş konuşmaya devam edersin.
  • Adam haklı..Acil olarak AHL temizlenmeli .. hazır hale getirilmeli
  • İBB Bşk. olarak nerede kendisi hangi faliyetin içerisinde... Çıktı herşey çok güzel olacak dedi başımıza taş hariç her türlü bela geldi. Tabi tatile gidecek yerde kalmadığı için laf üretiyor. İcraat görelim

İBB Başkanı İmamoğlu, Yenikapı'daki Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi'nde koronavirüs önlemleriyle ilgili olarak açıklamalarda bulundu. İmamoğlu, Atatürk Havalimanı'nın geçici süreyle hastaneye dönüştürülmesi gerektiğini ifade etti.

Geçmişteki siyasi kutuplaşma ve hesapların geride bırakılarak, birlikte hareket etme, sırt sırta verme ve dayanışma içinde olunması gerektiğini belirten İmamoğlu, "Hava, kara ve metro ile ulaşılabilecek en merkezi noktada bulunan ve pek çok boş ve kapalı mekana sahip olan Atatürk havalimanının hızla koronavirüs ile mücadele için bir geçici hastaneye dönüştürülmesi kesinlikle düşünülmelidir" dedi.

İmamoğlu: "Atatürk Havalimanı hastaneye dönüştürülmeli"

Yorumlar Tüm Yorumlar (46)

şaka gibi ~ 4 yıl önce
Bu adam şaka mı ya? Hazır başakşehir hastanesi yolunu yapmıyor, gidip ona buna akıl veriyor. Öneri veriyor. Kim musallat etti bu kabiliyetsiz adamı istanbula? Birisi buna muhalefette olmadığını, belediye başkanı olarak icranın başında olduğunu hatırlatsın. İlk önce kendi üzerine düşenleri yapsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
şehir hastanesi ~ 4 yıl önce
ahl hastaneye çevireceğine başakşehirde yapılan şehir hastanesinin yollarını yaptır başkan yollar hazır hale gelsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aktroller ~ 4 yıl önce
İbb başkanını eleştirdiğinizin yarısı kadar doğru düzgün radikal karar alamayan, milletin ödediği vergilerle milletine 2 ay bakamayan ama Suriyelilerle baktığını söyleyen, bu kriz döneminde işçiye esnafa destek vereceğine kanal İstanbul ihalesi yapanları eleştirebilseniz keşke. Tabi bunun için insanlık ve vicdan lazım. Lafa gelse hepiniz dindarız dersiniz bide münafıklar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
US ~ 4 yıl önce
Koronavirüsünün merkez üssü haline gelmeye başlayan ABD, hastalıkla mücadele edebilmek için dünya çapında doktor arayışına girdi. Turkiye deki doktorlarımıza duyrulur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
............ ~ 4 yıl önce
Olabilir neden olmasın fikir güzel . Başkana sahip çıkalım önemli olan insan sağlığı korona ülke meselesi siyaset üstü mesele. Fikir ayrılığı başka insan hayatı başka .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şaka dimi ~ 4 yıl önce
Şuanda Atatürk havalimanındaki kargo yoğunluğunun farkında olsanız yada haberiz olsa boş boş yorum yapmazsınız biz kumanyamızı zor yiyoruz hadi burayı hastaneye donüştürdünüz bu kadar çalışan insanı ne yapacaksınız acaba fikriniz varmı bende hazır ıga kapalıyken hastane olsun diyorum sizin gibi fikrim yok sadece söyledim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çıkarın beni bu kaptan ~ 4 yıl önce
Gaziantep Üniversitesinden ihraç edilen ve Türkiye'de Corona virüs konusunda çalışma yapan tek akademisyen olan Doç. Dr. Mustafa Ulaşlı'nın göreve iade edilmeyi beklerken hakkında daha önce verilen "kovuşturmaya yer olmadığına" dair karar, yapılan itiraz üzerine nöbetçi sulh ceza hakimliğince kaldırıldı. Sayin İmamoglu yukarida saka gibi gerceklesen sayisiz olaylardan sadece bor tanesi daha bugun gerceklesti. Sizce bu yobaz ve cete surusuyle dolmus devlet hic oyle halkin yaratina bit is yapar mi? Vicdanlarimiza bir soralim. Akillarimizi coktan yedik bitirdik zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yollar ~ 4 yıl önce
Eğlenceye konsere monsere harcayacağın parayı hastanenin yollarını yapmaya harca sen. Sonra boşboş konuşmaya devam edersin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İftiradan utanın ~ 4 yıl önce
O yol ve metronun yapımının kimin döneminde durdurulduğunu ve ibb ye kredi verdirmeyenlerin kimler olduğunu araştırın isterseniz. İftira gerçi size yakışır
Defol ~ 4 yıl önce
Defol be bi bitin artik kara zihniyet
Yollar ~ 4 yıl önce
Tipik badem zihniyeti. Yani sanat düşmanı
Fare ~ 4 yıl önce
Adam haklı..Acil olarak AHL temizlenmeli .. hazır hale getirilmeli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cetin ~ 4 yıl önce
Haklı mı :) güldürme ne geldiyse başımıza bu geldikten sonra geldi zaten ama helal olsun istanbul trafiğine çözüm buldu
Başkanlık ~ 4 yıl önce
Öyle bakacaksak başkanlık sistemi geldiğinden beri başımıza herşey geldi. Ayrıca Türkiye’yi o yönetmiyor başkaları yönetiyor. Bu bela İstanbul’a değil Türkiye ye geldi. Bide Kabe’nin kapatılmasını bi düşün istersen !!
Laf olsun ~ 4 yıl önce
İBB Bşk. olarak nerede kendisi hangi faliyetin içerisinde... Çıktı herşey çok güzel olacak dedi başımıza taş hariç her türlü bela geldi. Tabi tatile gidecek yerde kalmadığı için laf üretiyor. İcraat görelim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
şerif ~ 4 yıl önce
pırıl pırıl yobazlık akıyor yorumdan
BEDEVİ ~ 4 yıl önce
18 yıl içinde gelen belaları da hesaplar mısın ? Güzel kardeşim sevgiler.
İstanbul acısı ~ 4 yıl önce
İbb yi kaybetmek trollerin kimyasını bozdu. Çatır çatır çatladıklarından saldırıyorlar

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000