14 Şubat 2022, Pazartesi 13:54:38

İLKER AYCI'NIN YENİ ADRESİ BELLİ OLDU!

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinden geçtiğimiz ay istifa ederek ayrılan İlker Aycı'nın yeni adresi belli oldu.
  • Hindistan dediğin yer nüfusa oranla dünyada en çok fakirin olduğu ülke,neymiş ekonomik gücü? Onlar da bizim gibi ucuz işgücüler. Tata gibi 3-4 uluslararası şirketleri, çelik sektörü var ama onlarda da yabancıların bilhassa ingilizlerin kontrolü altındalar. Çok güçlülerse önce kendi milletine faydası olsun.
  • Orada takılmıştır,biraz stres atmıştır,bankacılarıyla görüşmüştür,hesaplarım iyice şişmiş mi diye kontrol etmiştir ne de olsa akepeli siyasal islamcılar görüntüde gavur bilmem ne derler ama aslında deli gibi severler abd,ingiltere,almanya,hollanda'yı falan.
  • paramiza coktuler baskanim
  • sen olsaydin kar payi olurdu baskabim cökemezdiler hakkimiza
  • sen olsaydin kar payi olurdu baskabim cökemezdiler hakkimiza
  • Ne kadar elitler? Kapalıçarşıda işlem görürler mi?
  • İşte şimdi yandın airindia ve Tata
  • THY’nin Türk havacılığında sahip olduğu imtiyazlara AirIndia da sahipse belki başarılı olur. Thy denilince heryerde akan sular duruyor Türkiye’de…
  • Siyasi olarak ayrı dusuncedeyim ama tebrik ederim güzel bir haber.Umarım bu sayede Türk pilotlara Hindistan yolu da açılır.Bu kadar yorum yapan insanlar da utanır.
  • Hayat böyle işte CB'nin karşısına temizlik üniformasıyla denetleme yapıyorum ayağına çık sonra havalimanı baskını,yeni havalimanına taşınmalar Büyük Göç videoları devamında Pandemi süreci ve Kazakistan'dan THY ekiplerini bırakıp eşi ve işadamı ile kargo uçağıyla İstanbul'a voltala.Finaldede Heatrow'da tek tabanca valizinle aktarmayı bekle.Onun için fazla atlamaya zıplamaya gerek yok ✈✈✈

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinden geçtiğimiz ay istifa ederek ayrılan İlker Aycı'nın yeni adresi belli oldu. Aycı,Air India'nın CEO'luğuna getirildi.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; Türk Hava Yolları'ndan istifası istenen ve 26 Ocak itibarıyla THY'deki görevi son bulan İlker Aycı Air India'ya geçti. Aycı'nın Air India'da CEO görevi yapacağı öğrenildi.

TATA Grup bünyesindeki Air India'da İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdür olarak görev yapacağı öğrenilen İlker Aycı, Hint basınına yaptığı açıklamada "İkonik bir havayolu şirketine liderlik etme ayrıcalığını kabul etmekten ve TATA Grubu'na katılmaktan mutluluk duyuyorum" ifadelerini kullandı. 

Aycı'nın 1 Nisan 2022'den önce Air India'da resmen göreve başlayacağı belirtildi.

TATA'DAN RESMİ AÇIKLAMA

TATA Grubu tarafından da atama ile ilgili resmi açıklama yapıldı.

Hindistan'ın sanayi devi Tata Grubu'nun sahibi Tata Sons, Türk Hava Yolları'nın eski Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı'yı Hindistan Havayolları'nın CEO'su ve Genel Müdürü olarak atadığını duyurdu. Açıklamada, "Yönetim kurulu, İlker Aycı'nın Air India CEO'su ve Genel Müdürü olarak atanmasını gerekli müzakerelerin ardından onayladı. Bu atama, gerekli düzenleyici onaylara tabidir" denildi.

Tata Sons Başkanı Natarajan Chandrasekaran Aycı'nın adaylığıyla ilgili Hindistan Havayolları yönetim kurulu toplantısına katılmasının ardından şu açıklamayı yaptı:

"İlker, orada görev yaptığı süre boyunca Türk Hava Yolları'nın bugünkü başarısına öncülük etmiş bir havacılık sektörü lideridir. İlker'i Air India'yı yeni çağa taşıyacağı Tata Grubu'na almaktan mutluluk duyuyoruz."

©AirportHaber.com

İLKER AYCI'NIN YENİ ADRESİ BELLİ OLDU!

Yorumlar Tüm Yorumlar (211)

tebrik ederim'e ~ 2 yıl önce
Hindistan dediğin yer nüfusa oranla dünyada en çok fakirin olduğu ülke,neymiş ekonomik gücü? Onlar da bizim gibi ucuz işgücüler. Tata gibi 3-4 uluslararası şirketleri, çelik sektörü var ama onlarda da yabancıların bilhassa ingilizlerin kontrolü altındalar. Çok güçlülerse önce kendi milletine faydası olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ghj ~ 2 yıl önce
Kesin fetonun kanalıyla olmustur
londradan yazana ~ 2 yıl önce
Orada takılmıştır,biraz stres atmıştır,bankacılarıyla görüşmüştür,hesaplarım iyice şişmiş mi diye kontrol etmiştir ne de olsa akepeli siyasal islamcılar görüntüde gavur bilmem ne derler ama aslında deli gibi severler abd,ingiltere,almanya,hollanda'yı falan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tgs ~ 2 yıl önce
paramiza coktuler baskanim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vbn ~ 2 yıl önce
Bu dünyanın öbür tarafida var ilkel efendi orda bakalım ne yapacaksın
tgs ~ 2 yıl önce
sen olsaydin kar payi olurdu baskabim cökemezdiler hakkimiza

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tgs ~ 2 yıl önce
sen olsaydin kar payi olurdu baskabim cökemezdiler hakkimiza

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KARTAL İHL ~ 2 yıl önce
Ne kadar elitler? Kapalıçarşıda işlem görürler mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Potifar ~ 2 yıl önce
İşte şimdi yandın airindia ve Tata

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İmtiyaz ~ 2 yıl önce
THY’nin Türk havacılığında sahip olduğu imtiyazlara AirIndia da sahipse belki başarılı olur. Thy denilince heryerde akan sular duruyor Türkiye’de…

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Süper ~ 2 yıl önce
Siyasi olarak ayrı dusuncedeyim ama tebrik ederim güzel bir haber.Umarım bu sayede Türk pilotlara Hindistan yolu da açılır.Bu kadar yorum yapan insanlar da utanır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Extravaganza ~ 2 yıl önce
Hayat böyle işte CB'nin karşısına temizlik üniformasıyla denetleme yapıyorum ayağına çık sonra havalimanı baskını,yeni havalimanına taşınmalar Büyük Göç videoları devamında Pandemi süreci ve Kazakistan'dan THY ekiplerini bırakıp eşi ve işadamı ile kargo uçağıyla İstanbul'a voltala.Finaldede Heatrow'da tek tabanca valizinle aktarmayı bekle.Onun için fazla atlamaya zıplamaya gerek yok ✈✈✈

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000