12 Ağustos 2020, Çarşamba 18:05:24

İlker Aycı'nın neden Ankara'ya çağrıldı?

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı ile alakalı bugün flaş bir iddia gündeme gelmişti. Aycı'nın neden Ankara'ya çağrıldığıyla ilgili detaylar ortaya çıktı.
  • ilker büyükelçi olarak atanamazsa,kendini güzel bir istasyona istasyon müdürü atasın...istasyon müdürleride zaten büyükelçi gibi takılıyor aynı iş olur...
  • Ece genç çok güzel yetişmiş bir ailenin evladı. Küçük yaşda babasının amansiz bir rahatsızlık yüzünden kaybetmiş komşum THY yakişir hanim hanimcik personel olmaya layık ben referansım yardimlariniz lütfen.
  • kım bı yandas tıpı tıp memntsız pılotttt kulaklara varmıs aırbus cıdır kolaycı baloarmak
  • Orası olmadı biraz da burada nemalan kardeşim , sadece cbaşkanına yakınlığı nedeni ile insanlar nasıl oradan oraya, o mevkiden diğerine geçebilir ? Demek ki o kadar yetenekliler ki nereye koysan orada oynar manıtığı, futbol Takımı yönetir gibi
  • Ozaman battı desene
  • tüm düzeneğin bozulacak. Burası tam olarak eskisi gibi maliye bakanlığına bağlanacak. Senden sonra en az 400 yönetici kovulacak başta kartallılar olmak üzere. Şimdi artis artis takılan kartallılar kapıdan içeri adım atamayacak sen dahil. Çünkü maliye bakanlığına geçerse patronun kim olacağı belli ve kartallılardan nefret ediyo. Savulun kartallılar.....:)
  • bizi salakmı sanıyosunuz. Diyadin kimin adamı belli. Duyduğu haber doğru. İlkerin Bari büyükelçi olayım diye yalvardığı da doğru. Cb yi kızdırma diyerek patronu hemen diyadin e çevir gazı diyor. Eskilerden alakasız 2 fotoyla düzenek kuruluyor.
  • Her yeri doldurdunuz is bilmez, yolsuzluk hırsızlık duskunleri...
  • Resimdekilerin sayesinde ülkemiz ve thy gibi kurumlar her yönden iyice mahvoldular hal ortada hamdolsun...18 yıldır sorgulamadan,sormadan, yanlışlarına yanlış demeden,yolsuzluklara,torpile, adam kayırmalara,yandaş zengin eden ihalelere bakmadan,ekonomiyi iyice çökertip,dış borç,işsizlik, döviz,ithalat rekorları kırdıran,geçirmeyi iyice zorlaştıran bu iktidara durmadan oy verenlere böyle yöneticiler de her türlü musibet de müstahak.
  • 747 eskimis, bir 787 birde 350 tahsis edilecekmis

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı ile alakalı bugün flaş bir iddia gündeme gelmişti. Aycı'nın neden Ankara'ya çağrıldığıyla ilgili detaylar ortaya çıktı.

İktidara yakınlığıyla bilinen ve internet haberciliğinin öncü platformlarından İnternethaber’de köşe yazarlığı yapan Osman Diyadin, THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı hakkında önemli bir iddiada bulunmuş ve "THY'de her an her şey olabilir..” demişti.

Aycı'nın görevi bırakabileceği hatta büyükelçi olarak atamasının yapılabileceğinin konuşulduğunu belirten Diyadin, daha sonra sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı.

"THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı’nın dün 3 saatliğine Ankara’ya gelip dönüşünün nedeni belli oldu" diyen Osman Diyadin, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın pandemi nedeniyle THY’nin kritik süreç için Aycı'dan rapor alıp durum değerlendirmesi yaptığı ortaya çıktı. Yani İlker Başkan görevinin başında" ifadeleriyle sözlerini noktaladı.

İlker Aycı'nın neden Ankara'ya çağrıldı?

Yorumlar Tüm Yorumlar (91)

112 ApO ~ 4 yıl önce
ilker büyükelçi olarak atanamazsa,kendini güzel bir istasyona istasyon müdürü atasın...istasyon müdürleride zaten büyükelçi gibi takılıyor aynı iş olur...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mehmet ~ 4 yıl önce
THY zirveye çıkarması, başarılı olması seni rahatsız mı? etti.
Benim referans olurum Ece için . ~ 4 yıl önce
Ece genç çok güzel yetişmiş bir ailenin evladı. Küçük yaşda babasının amansiz bir rahatsızlık yüzünden kaybetmiş komşum THY yakişir hanim hanimcik personel olmaya layık ben referansım yardimlariniz lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
338 ~ 4 yıl önce
kım bı yandas tıpı tıp memntsız pılotttt kulaklara varmıs aırbus cıdır kolaycı baloarmak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Büyükelçi ? ~ 4 yıl önce
Orası olmadı biraz da burada nemalan kardeşim , sadece cbaşkanına yakınlığı nedeni ile insanlar nasıl oradan oraya, o mevkiden diğerine geçebilir ? Demek ki o kadar yetenekliler ki nereye koysan orada oynar manıtığı, futbol Takımı yönetir gibi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kartal imam hatip elciligi ~ 4 yıl önce
Kursunlar arap devleti. Mezunlarinin hepsinide elci yapsinlar.
Thy ~ 4 yıl önce
Ozaman battı desene

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ilkerciğim ~ 4 yıl önce
tüm düzeneğin bozulacak. Burası tam olarak eskisi gibi maliye bakanlığına bağlanacak. Senden sonra en az 400 yönetici kovulacak başta kartallılar olmak üzere. Şimdi artis artis takılan kartallılar kapıdan içeri adım atamayacak sen dahil. Çünkü maliye bakanlığına geçerse patronun kim olacağı belli ve kartallılardan nefret ediyo. Savulun kartallılar.....:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yav arkadaş ~ 4 yıl önce
bizi salakmı sanıyosunuz. Diyadin kimin adamı belli. Duyduğu haber doğru. İlkerin Bari büyükelçi olayım diye yalvardığı da doğru. Cb yi kızdırma diyerek patronu hemen diyadin e çevir gazı diyor. Eskilerden alakasız 2 fotoyla düzenek kuruluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hangi imam hatipli gelecek? ~ 4 yıl önce
Her yeri doldurdunuz is bilmez, yolsuzluk hırsızlık duskunleri...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Müstahak ~ 4 yıl önce
Resimdekilerin sayesinde ülkemiz ve thy gibi kurumlar her yönden iyice mahvoldular hal ortada hamdolsun...18 yıldır sorgulamadan,sormadan, yanlışlarına yanlış demeden,yolsuzluklara,torpile, adam kayırmalara,yandaş zengin eden ihalelere bakmadan,ekonomiyi iyice çökertip,dış borç,işsizlik, döviz,ithalat rekorları kırdıran,geçirmeyi iyice zorlaştıran bu iktidara durmadan oy verenlere böyle yöneticiler de her türlü musibet de müstahak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Abuzer kadayıf ~ 4 yıl önce
Sen geç THY nin başına Kahve köşelerinde sürünme
Birisi ~ 4 yıl önce
Arkadaş siz hangi dünyada yaşıyorsunuz? Mutlaka eleştirilecek çok konu var ama bu şirket 18 yılda 55 uçaktan 355 uçağa çıktı birçok övülecek iş yaptı bunları hiç görmeden sadece eleştirmek hangi kafayla yapılır hakkaten anlaşılır gibi değil ...
Reality ~ 4 yıl önce
Evet o büyüme çalışanlarla yapıldı,kimseye büyürken ekstra para verilmedi şimdi küçülürken neden maaşlar acımasızca indirildi.
birisi yazana ~ 4 yıl önce
Thy 55 uçaktan 355'e çıktı da ne oldu? Yarını ve ülkenin risklerini düşünmeden,tabanlarına gösteriş için olur olmaz yerlere hava için istasyon açtılar,pazardan elma alır gibi uçak aldılar,deli gibi borçlandılar,döviz iki katı artınca üstüne de virüs olayı gelince şimdi ne yapacaklarını şaşırdılar motorları satmaktan bahsediyorlar! Ülkenin şartlarına bakmadan şirketi haddinden fazla borçlandırmak,hormonlu büyütmek marifet mi? Bu arada hangi övünülecek işleri yaptılar,torpil,hemşehricilik,hak yemeyi övünülecek işlerden sayıyorsan doğru,kralını yaptılar. Asıl sen ve senin gibiler hangi dünyada nasıl yaşıyorsunuz acaba?
Abuzer kadayıf'a ~ 4 yıl önce
Sen de onun sayesinde iş,makam,para bulanlardansın ki bağlı olduğun kulübende kemiğini dişleyerek sahibini koruyorsun. Kahve köşelerindekiler de hiç değilse ama az ama çok insanlık,efendilik,tevazu,hak, hakkaniyet vardır bunda onların hiçbiri yok, bilmem anlayabildin mi sahibinin sesi?
Eskimis ~ 4 yıl önce
747 eskimis, bir 787 birde 350 tahsis edilecekmis

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000