07 Şubat 2022, Pazartesi 14:00:32

İLKER AYCI'NIN KANKASI DA THY'DEN GÖNDERİLDİ!

Ahmet Bolat’ın Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı olmasından sonra birçok birimde yönetici kadrolarında değişime gidilirken, değişim rüzgarı sürüyor. İlker Aycı’nın bir yakın arkadaşı daha görevden alındı.
  • Abdullah düzgün adam. Doğru karar, bugün tanışmak için gittim adam çok kibar ve ilgili. Önceki kendini begenmişler gibi değil, öncekiler tam bir Hava civaydı kurumun parasını şahsi menfaatlerinde harcadılar şahidim buna. Zaten bu adamı da bu algıyı kırmak için getirdiler, doğru adım hayırlı olsun… Personel tarafından sevilen düzgün çocuk….
  • Ali Emre ne mezunu merak ediyorum? TGS de kaç kişiyi şef,müdür yaptı.(Caner odabaş,Serkan bayrak vs.) Lafa gelince hak hukuk derler... Fotoğrafta antrenörlerin bakışları herşeyi anlatıyor
  • Şakşakladığın bir zamanların korsan taksici ortağı zat, Tk'da nasıl şef oldu,tgs'ye nasıl geçti de önce müdür sonra genel müdür yardımcısı oldu,şimdi de temelin yerine geçti bunları da dürüstçe yazsana...
  • I. Ayci kankasi ile 15 Temmeuz darbesinde STR havalimanindaydi hic bir seyden haberleri olmamis gibi :-) isterseniz Bilet gecmislerine bakin... THY de sildirmedilerse :-)
  • YENİKAPIDA KARTON BARDAK İÇİNDE ASLAN SÜTÜ İÇEN DEĞİL Mİ BU
  • Fotoğraftaki antrenörlerin ve spor adamlarının, takımın başına yönetici olarak atanan kişilere bakışlarına dikkat edince, bu atananların ne kadar derin spor bilgileri ve geçmişleri olduğu, son derece liyakat sahibi kişiler olduğu kolayca anlaşılabiliyor.
  • Ali Emre Yıldırım kaliteli bir insan ve iyi bir yöneticidir. Bu yorumu kendisiyle çalışan biri olarak yazıyorum. İnşaallah daha iyi yerlerde görmek nasip olur.
  • Aycının kankası gökhan ve tuğba ne zaman görevden alınacak?
  • peki 7 yil boyunca "yakin icraat ortaklari" A. Cay ve Yahya ne olacak? Onlar durdukca yapilanlar "reklam kokan hareketler" kalir, sn Bolat'in aslinda vitrin icin getirildigi kesinlesir. İlker'in ne hatasi icraati varsa bu sahislarda hemen hemen ayni oranda sorumludur. İlker kendisi oturup calismadi ki sozlesmeleri, ihaleleri, acentalari...
  • Kişi hem lise mezunu hem de İstasyon Başmüdür yapmışlar. Tabi ona sorsak haketti. Neden çünkü lise mezunu. Haktan hukuktan söz etmezler mi birde

Ahmet Bolat’ın Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı olmasından sonra birçok birimde yönetici kadrolarında değişime gidilirken, değişim rüzgarı sürüyor. İlker Aycı’nın bir yakın arkadaşı daha görevden alındı.

İlker Aycı’nın THY Yönetim Kurulu Başkanı olduğu dönemde şirkete bağlı spor kulübünde başkanlığa getirilen Mustafa Temel Bozbağ’ın görevine son verildi. Giresun’da yerel bir gazeteye verilen reklam bedeliyle gündeme gelen ve İlker Aycı'nın yakın arkadaşı olarak bilinen Bozbağ’ın yerine ise TGS Genel Müdür Yardımcısı Ali Emre Yıldırım getirildi. THY Spor Kulübü Genel Sekreterliği görevine de Abdullah Kelkitli atandı.

THY Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat’ın göreve başlamasından bu yana yaşanan değişimlerin şirket içerisinde memnuniyetle karşılandığı ifade ediliyor.

YENİ YÖNETİM KURULUNDAN TAKIMA MORAL ZİYARETİ

Öte yandan Türk Hava Yolları Spor Kulübü’nün yeni yönetim kurulu üyeleri bugün saat 20.00’de Fenerbahçe Opet’in ev sahipliğinde oynanacak olan Misli.com Sultanlar Ligi 18. Hafta karşılaşması öncesi antrenmanı ziyaret ederek takıma moral verdi.

Ziyarete görüntülü görüşme ile katılan THY Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, Baş antrenör Marcello Abbondanza ve Takım kaptanı Şeyma Ercan’dan takımın son durumu hakkında bilgi aldı ve Pazartesi günkü maçta başarılar diledi.

Ziyarette yeniden THY Spor Kulübü Genel Sekreterlik görevine getirilen Abdullah Kelkitli de takıma desteklerini sundu ve sezonun geri kalan kısmı için başarılar diledi.

©AirportHaber.com



İLKER AYCI'NIN KANKASI DA THY'DEN GÖNDERİLDİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (62)

Ulaş a.o ~ 2 yıl önce
Abdullah düzgün adam. Doğru karar, bugün tanışmak için gittim adam çok kibar ve ilgili. Önceki kendini begenmişler gibi değil, öncekiler tam bir Hava civaydı kurumun parasını şahsi menfaatlerinde harcadılar şahidim buna. Zaten bu adamı da bu algıyı kırmak için getirdiler, doğru adım hayırlı olsun… Personel tarafından sevilen düzgün çocuk….

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Torpil Ground Service ~ 2 yıl önce
Ali Emre ne mezunu merak ediyorum? TGS de kaç kişiyi şef,müdür yaptı.(Caner odabaş,Serkan bayrak vs.) Lafa gelince hak hukuk derler... Fotoğrafta antrenörlerin bakışları herşeyi anlatıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs'ye ~ 2 yıl önce
Şakşakladığın bir zamanların korsan taksici ortağı zat, Tk'da nasıl şef oldu,tgs'ye nasıl geçti de önce müdür sonra genel müdür yardımcısı oldu,şimdi de temelin yerine geçti bunları da dürüstçe yazsana...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A.S.54 ~ 2 yıl önce
I. Ayci kankasi ile 15 Temmeuz darbesinde STR havalimanindaydi hic bir seyden haberleri olmamis gibi :-) isterseniz Bilet gecmislerine bakin... THY de sildirmedilerse :-)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A.S.54 yazana ~ 2 yıl önce
Sildirirler hatta yurtdışına çıkışları da sildirirler de Str giriş çıkışı nasıl sildirirler o bilinmez...
A.S.54 CEVAP ~ 2 yıl önce
E peki İlker Aycı şutlandıktan sonramı geldi aklına bu yazdıkların ✈
THY ~ 2 yıl önce
YENİKAPIDA KARTON BARDAK İÇİNDE ASLAN SÜTÜ İÇEN DEĞİL Mİ BU

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zeki çevik ahlaklı ~ 2 yıl önce
Fotoğraftaki antrenörlerin ve spor adamlarının, takımın başına yönetici olarak atanan kişilere bakışlarına dikkat edince, bu atananların ne kadar derin spor bilgileri ve geçmişleri olduğu, son derece liyakat sahibi kişiler olduğu kolayca anlaşılabiliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 2 yıl önce
:)))) Çok iyiydi.
CARGO ~ 2 yıl önce
Ali Emre Yıldırım kaliteli bir insan ve iyi bir yöneticidir. Bu yorumu kendisiyle çalışan biri olarak yazıyorum. İnşaallah daha iyi yerlerde görmek nasip olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ilker ~ 2 yıl önce
Aycının kankası gökhan ve tuğba ne zaman görevden alınacak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
trt ~ 2 yıl önce
peki 7 yil boyunca "yakin icraat ortaklari" A. Cay ve Yahya ne olacak? Onlar durdukca yapilanlar "reklam kokan hareketler" kalir, sn Bolat'in aslinda vitrin icin getirildigi kesinlesir. İlker'in ne hatasi icraati varsa bu sahislarda hemen hemen ayni oranda sorumludur. İlker kendisi oturup calismadi ki sozlesmeleri, ihaleleri, acentalari...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS ~ 2 yıl önce
Kişi hem lise mezunu hem de İstasyon Başmüdür yapmışlar. Tabi ona sorsak haketti. Neden çünkü lise mezunu. Haktan hukuktan söz etmezler mi birde

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000