27 Mayıs 2020, Çarşamba 11:20:30

İlker Aycı "uçmayacağız" diyor... THY bilet satıyor!

Dünyayı saran Covid-19 pandemisi nedeniyle havayolu seyahatleri durma noktasına gelmişti. Türk Hava Yolları dahil birçok şirket Haziran ayı itibariyle yeniden yolcu taşımacılığına hazırlanıyor. Dünyada pandeminin merkezi konumundaki bölgelere bilet satışları başladı!
  • Bazı huylar geneldir yani. Bi konuda yalan söyleyen, diğer pek çok konuda da kolayca yalan söyleyebilir.
  • Tarikat Hava Yollarinin hainleri is basinda,sizi artik yandaslarinizda kurtaramayacak
  • kisisel ekonomik durumunuza bakarak sirketler hakkinda yorum yapinca komik oluyorsunuz. urun ya da hizmet ihrac eden sirketler yuksek kurdan kazancli cikiyor,personel gideri gibi pek cok kalemi lira uzerinden ancak aldigin biletin fiyatinin TL esdegerini gormek onun dovize endeksli olmadigi anlamina gelmiyor. petrol fiyatlari (gecici de olsa) dusuk ki hemen artacagini dusunmuyorum. personel giderlerinde azalmaya gidilecek, diger tasarruf onlemleri de olacaktir. bundan bize ne biz kullanamadiktan sonra derseniz sonuna kadar saygi duyarim, ama resmen sirketin kotu durumda olmasini isteyen ve bundan mutlu olacak bi kitle var. bu ulkenin havayolu sirketlerinin hepsi bizim degerimiz.
  • lisesi kütügü ikameti dogum yeri KARTAL İMAM HATİPLİ İS TEVMİ YO RUZ!!! bu sirketin gercek sahipleri çalışanlardır. Onlar gidici biz kalıcıyızdır. Onlar gidene kadar disimizi sıkalım.
  • Aynı şekil 11 haziran da gine den uçak gösteriyor bilet iye sorduk pars lazım dedi alıyorsun sonraya erteliyor devlet izin vermedi deyip üç kağıtçı bunlar
  • Batacak diyenlerin çoğu da tk çalışanıdır ha! Yediği kaba pisleyen böyle oluyor işte. Yarın şirket tazminatınızıhaklarınızı verelim dese ilk bunlar işe sarılır böyle de iki yüzlüler!
  • İspanya, İtalya, Fransa, İngiltere, Amerika büyük oynadı. Ölen ölür, kalan sağlar bizimdir dedi. Aklını kullanıp bu güne kadar sağlığına iyi bakamamış, kendini güçlü tutamamışları doğal seleksiyonun kucağına bırakıverdiler. Bizim gibi sırtında taşıma hevesinde olmadılar. Beğenmediğiniz hain Ali Kemal' in torunu Borris Johnson bile virüsü aldı, bağışıklığını kazandı, bununla böyle başedilir mesajını verdi. Bulsalar bunlar onun plazmasını bile kabul ederler şimdi. Bizdekiler de milleti tavuk gibi kümese tıktı. Sanki eti kıymetli, sütü kıymetli bulunmaz hint kumaşı. Önce tuttular THY den başka şirket uçmayacak diye bir ucubelik yarattılar. Hayır, diğer şirketleri düşünmediniz, onlardan bilet alıp mağdur olan binlerce insanı da mı düşünmediniz? Şimdi her yeriniz ayrı oynuyor. Aldığınız ahlar ile mezarda bile fır döndü oynayacaksınız. İnsanın en büyük hasleti vicdan sahibi olmasıdır. Vicdansızlara da canavar denir, vahşi denir.
  • Ucaklarin motorlari iknciel.com da gordum :))) yakinda koltuklarinida satarsiniz zaten yolcu yok,istediginizi yapin artik bu tarikatiniz cokecek,cunku dincilikde bir yere kadar.
  • Pandeminin daha az etkili oldugu noktalar degil izin veren butun ulkelere ucus baslatacaklar ve bu ulkeler en cok vaka gorunen tedbirsiz ulkelerdir. Bu seferlerin baslamasindan kisa bir sure sonra Turkiye’de Corona gene patlayacak ve Saglik Bakani hukumet kuklasi gene kizarip bozarip kiviracak ve bizler gene evlere kapanmak zorunda kalacagiz!!!
  • Ben sizin yerinizde olsam yakıt bu kadar çok ucuzlamışken tonlarca yakıtı alırım bütün uçakları fullerim ve depoları full tıme doldururum biraz olsun kafayı çalıştırın

Dünyayı saran Covid-19 pandemisi nedeniyle havayolu seyahatleri durma noktasına gelmişti. Türk Hava Yolları dahil birçok şirket Haziran ayı itibariyle yeniden yolcu taşımacılığına hazırlanıyor. 

4 Haziran'dan itibaren iç hat, 10 Haziran'dan itibaren de dış hat seferlerine başlayacağını duyuran Türk Hava Yolları'nın ilk aşamada pandeminin daha az etkili olduğunu noktaları tercih edeceği belirtilmişti. Son günlerde birçok medya kuruluşuna açıklamalarda bulununan Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı da, salgının dünyadaki merkezi konumundaki ABD'de New York'a ilk etapta sefer düzenlemeyi planlamadıklarını ifade etmişti.

SÖYLEM BAŞKA EYLEM BAŞKA!

Aycı bugün de Hürriyet Gazetesi'nde yer alan röportajda "Uçuş izinlerinde karşı ülkenin içinde bulunduğu korona şartları, izin verilme zamanları hepsi henüz çok kesinleşmiş değil. Bu yüzden tarife yapmakta zorlanıyoruz. Amerika’da bazı noktalara uçuşları açacağız. Ama New York hemen olmayacak. Oradaki şartlar önemli." ifadelerini kullandı.

Ancak tüm bu söylemlere rağmen Türk Hava Yolları, İstanbul-New York-İstanbul seferlerinde bilet satışlarına başladı. 

İstanbul-New York seferleri (ekonomi sınıfı) yaklaşık 1000 dolara, New York-İstanbul seferleri ise ortalama 1500 dolara satışa sunuldu. 

Ayrıca ABD'den sonra dünyanın en çok vaka ve ölüm görülen ülkesi olan Brezilya'nın Sao Paulo şehrine de direkt uçuşlar için bilet satışı başladı.



COVID-19'DAN ÖLENLERİN SAYISI 100 BİNİ GEÇTİ!

Koronavirüs salgınının dünyada en çok etkilediği ülke olan ABD'de bilanço her geçen gün ağırlaşıyor. Ülkede salgın nedeniyle yaşanan can kaybı 100 bin eşiğini geçti

ABD’deki Covid-19 salgını nedeniyle vefat edenlerin sayısı 100 bin eşiğini aştı. Ülkede virüs nedeniyle ölenlerin sayısı 100 bin 21’i buldu.

NEW YORK'TA 368 BİN VAKA VAR!

Öte yandan son günlerde düşen vaka ve ölü sayılarına rağmen New York eyaleti ülkedeki salgının sıcak noktası olmayı sürdürüyor. Yaklaşık 368 bin kişiye virüs teşhisi konulan New York’ta, 29 binden fazla kişi de virüs nedeniyle öldü.

Salgının bir diğer sıcak noktası New York’un komşusu New Jersey’de de 155 binden fazla vaka tespit edilirken, vefat edenlerin sayısı da 11 bini geçti.

©AirportHaber.com



İlker Aycı "uçmayacağız" diyor... THY bilet satıyor!

Yorumlar Tüm Yorumlar (110)

Yatsıya kadar.. Biter.. ~ 4 yıl önce
Bazı huylar geneldir yani. Bi konuda yalan söyleyen, diğer pek çok konuda da kolayca yalan söyleyebilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haranli ~ 4 yıl önce
Tarikat Hava Yollarinin hainleri is basinda,sizi artik yandaslarinizda kurtaramayacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ziya ~ 4 yıl önce
kisisel ekonomik durumunuza bakarak sirketler hakkinda yorum yapinca komik oluyorsunuz. urun ya da hizmet ihrac eden sirketler yuksek kurdan kazancli cikiyor,personel gideri gibi pek cok kalemi lira uzerinden ancak aldigin biletin fiyatinin TL esdegerini gormek onun dovize endeksli olmadigi anlamina gelmiyor. petrol fiyatlari (gecici de olsa) dusuk ki hemen artacagini dusunmuyorum. personel giderlerinde azalmaya gidilecek, diger tasarruf onlemleri de olacaktir. bundan bize ne biz kullanamadiktan sonra derseniz sonuna kadar saygi duyarim, ama resmen sirketin kotu durumda olmasini isteyen ve bundan mutlu olacak bi kitle var. bu ulkenin havayolu sirketlerinin hepsi bizim degerimiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teknisyen ~ 4 yıl önce
lisesi kütügü ikameti dogum yeri KARTAL İMAM HATİPLİ İS TEVMİ YO RUZ!!! bu sirketin gercek sahipleri çalışanlardır. Onlar gidici biz kalıcıyızdır. Onlar gidene kadar disimizi sıkalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mustafa ~ 4 yıl önce
Dedikleriniz bilgisiz ve gereksizse katiliyorum isini yaptiklari halde elestiriyorsaniz bende sizi elestiriyorum
Selim61 ~ 4 yıl önce
Aynı şekil 11 haziran da gine den uçak gösteriyor bilet iye sorduk pars lazım dedi alıyorsun sonraya erteliyor devlet izin vermedi deyip üç kağıtçı bunlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Batacak diyen ~ 4 yıl önce
Batacak diyenlerin çoğu da tk çalışanıdır ha! Yediği kaba pisleyen böyle oluyor işte. Yarın şirket tazminatınızıhaklarınızı verelim dese ilk bunlar işe sarılır böyle de iki yüzlüler!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ağzın bal yesin ~ 4 yıl önce
Yıllarca kaymak yediler ama doyma bilmiyorlar. Milleti torpilli diye eleştirirler kendileri üniversite sınavıyla gitmişler sanki :) Bi dakika ya ilkokul mezunu adam hangi sınavla girmiştir ki ;)
Cpt 737 ~ 4 yıl önce
Sen kimsin. Hadsizlik yapma zibidi
sallama ~ 4 yıl önce
birisi şu boşu kaldirsin...
Aynaya bakmadan konuşmak lazım. ~ 4 yıl önce
Kişi kendinden bilir işi,, derler
Sen sus şımarık km ~ 4 yıl önce
Atılacağını hissettin bi anda şirket sevdalısı oldun senin gibileri iyi biliriz
Diyecek laf yok ~ 4 yıl önce
Gereksiz insan
Geldiniz mi yola? ~ 4 yıl önce
İspanya, İtalya, Fransa, İngiltere, Amerika büyük oynadı. Ölen ölür, kalan sağlar bizimdir dedi. Aklını kullanıp bu güne kadar sağlığına iyi bakamamış, kendini güçlü tutamamışları doğal seleksiyonun kucağına bırakıverdiler. Bizim gibi sırtında taşıma hevesinde olmadılar. Beğenmediğiniz hain Ali Kemal' in torunu Borris Johnson bile virüsü aldı, bağışıklığını kazandı, bununla böyle başedilir mesajını verdi. Bulsalar bunlar onun plazmasını bile kabul ederler şimdi. Bizdekiler de milleti tavuk gibi kümese tıktı. Sanki eti kıymetli, sütü kıymetli bulunmaz hint kumaşı. Önce tuttular THY den başka şirket uçmayacak diye bir ucubelik yarattılar. Hayır, diğer şirketleri düşünmediniz, onlardan bilet alıp mağdur olan binlerce insanı da mı düşünmediniz? Şimdi her yeriniz ayrı oynuyor. Aldığınız ahlar ile mezarda bile fır döndü oynayacaksınız. İnsanın en büyük hasleti vicdan sahibi olmasıdır. Vicdansızlara da canavar denir, vahşi denir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cevap ~ 4 yıl önce
Ucaklarin motorlari iknciel.com da gordum :))) yakinda koltuklarinida satarsiniz zaten yolcu yok,istediginizi yapin artik bu tarikatiniz cokecek,cunku dincilikde bir yere kadar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sonuc bu olacak ~ 4 yıl önce
Pandeminin daha az etkili oldugu noktalar degil izin veren butun ulkelere ucus baslatacaklar ve bu ulkeler en cok vaka gorunen tedbirsiz ulkelerdir. Bu seferlerin baslamasindan kisa bir sure sonra Turkiye’de Corona gene patlayacak ve Saglik Bakani hukumet kuklasi gene kizarip bozarip kiviracak ve bizler gene evlere kapanmak zorunda kalacagiz!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kafayı çalıştır ilker aycı ~ 4 yıl önce
Ben sizin yerinizde olsam yakıt bu kadar çok ucuzlamışken tonlarca yakıtı alırım bütün uçakları fullerim ve depoları full tıme doldururum biraz olsun kafayı çalıştırın

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000