02 Mayıs 2015, Cumartesi 13:45:40

İLKER AYCI SKYLIFE'A DA EL ATTI!

Geçtiğimiz Nisan ayındaki genel kurulda THY Yönetim Kurulu Başkanlığı'na getirilen İlker Aycı, yaptığı değişikliklere bir yenisini daha ekledi. THY ve alt markalardaki çok sayıda yöneticinin görevden alınmasının ardından, kurumun ceo'sunun kendisi olduğunu açıklayan Aycı, bunu Skylife dergisinde de göstermiş oldu. İşte detaylar...
  • İlker bey yeni göreviniz hayırlı olsun, size atılan mailleri umarım okuma şansınız oluyordur. Aralarında gerçekten çok önemli Olanları var. İnsanların geleceği için bunları dikkate almanızı rica ederim. Saygılarımla
  • Yetistirilmek uzere Pilot alimlarinda sinavlari gecip yeterliligini kanitlamis adaylari kurul mulakatinda dakikalar icinde cesitli sebepler! ile eledikten sonra tum kapilarin anlamsiz bicimde kapandigi adaylar icin de umarim bir karar cikarirsiniz Sn İlker Bey. Sayet hali hazirda sinavlari gecmis bu kadar aday bekliyorken fazla fazla yeni basvuru toplayip sifirdan sinav sureclerini yurutmek cok da efektif olmamali diye dusunuyorum..
  • İnşallah arkadaşlar temel kotil de giderde bu hava yolu ve yeni yönetim daha rahat iş yapar çünkü temel bey in sinsice Planları vardır,ilker bey dikkat etsin en hızlı şekilde gerekeni yapsın.
  • Çalışan, Sn.Ayçi bey Gn.md.e çalışabileceği yöneticileri seçme fırsatı verirseniz ve yaptığı işlere bir süre karışmayarak izlerseniz göreceksiniz şirketdeki olumlu gelişmeleri.Bu durum aynı zamanda sizin de elinizi rahatlatacak ve itibarınızı artıracaktır. Çünkü daha önceki Yön.Kur.Bşk.larının tek adam mantığı ile hareket ederek Gn md.yrd.cılarını bile kendileri tayin ettiler.Bu da Kotil beyin Gn.md.olarak görevini yapmasını engelledi. Sizden dileğim bu fırsatı ona verin ve başarıları görün.Sonuç şirketimiz ve siz dahil hepimizin yararına olacaktır.
  • Sayin ayci vizyon sahibi birisi hedefleri olan basarmaktan baska bir dusuncesi olmayan liyakat sahibi biri basariya giden yolu bilir ve ne pahasina olursa olsun yakalar bu konuda asla taviz vermez herkesin hakkini teslim eder hakki olmayan hic kimseyede imtiyaz gostermez bu ozeliklerin daha bir cogunu barindirir anlasilan THY cok daha farkli noktalara gelecek basarilar
  • Sayin baskan daha once thy teknige alinmayan teknisyenlerede bir aciklama yapmanizi bekliyoruz ustelik yetkili vede suan ihtiyac duyulan ucak tiplerinde neden bizleri CAN SASMAZbey tercih etmedi.hangi referanslari goz onune aldi sadece hakkimizi istiyoruz ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN bir aciklama vede ise iase lutfen
  • Ilker Bey yeni goreviniz hem size hem sirkete hayirli ugurlu olsun. Eger burayi gercekten takip ediyorsaniz , sirkette soyleyemedikleri seyleri burada soyleyebiliyor insanlar. Ve bence dikkate almaya deger bircok yorum oluyor, geldiginiz yerlerde nasildi bilmiyorum , eger suanki gibiyse zaten sorun yok aynen devam eder , ama degil ve farkli bakis acisina sahipseniz sayet bircok sey duzelebilir. Sirkette son yillarda kimin nerede nasil sef mudur yapildigini arastirin derim. Vip ucaklarinin basina kim geldi , hangi gecmisle ve yetiyle geldi nasil sirketin kaynaklarini kullaniyorlar , kim cani sıkılınca en alakasiz yerlerde liyakati hice sayarak sirf esi dostu araya sokup istedigi yere kacabiliyor, kimin nerede hangi referansla biryerlere geldigi zaten herkesin bildigi Seyler.kimse hesap sormayinca herkes cani ne isterse onu YAPTIRTIYOR. teknikte bu farkli birimde isler nasil gidiyor kim nasil gelmis arastirirsaniz Zaten bu kadar olmaz diyeceksiniz disaridan bir goz gibi bakarsaniz..
  • bastırılmış duygular patlamasının vücut bulmuş hali
  • Asaf Bora ne zaman gidecek yeter artık git istenmiyorsun artık.senin AKP li olduğundan da şüphem var.yönetim kurulu Başkanı'mız umarım en yakın zamanda Kapıya koyar Asafı
  • Coskun kilicta yazsin.

Türk Hava Yolları'nın başına geçmesiyle şirkette birçok değişiklik yapan THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı'nın yeni değişikliği Skylife dergisinde oldu.

Bir yıldır THY yönetiminde bulunan Aycı, Hamdi Topçu'nun 6 Nisan'da yapılan genel kurulda aday olmaması sonrası THY'nin yeni Yönetim Kurulu Başkanı olmuştu. 

Kurumun Ceo'sunun kendisi olduğunu deklare eden İlker Aycı, Türk Hava Yolları ve alt markaların yönetimlerinde değişiklikler yapmıştı. Aycı'nın yeni icraatı ise Skylifef dergisinde yazmak oldu. 

Yıl başları dışında dışında yalnızca THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Temel Kotil'in yazdığı derginin bu ayki baskısı İlker Aycı'nın yazısı nedeniyle rötarlı yayımlandı. Skylife'ın bugün yayımlanan dijital ve web içeriklerinde "Ceo'nun Mesajı" başlıklı köşede Aycı'nın yazısı ile birlikte Kotil'in de yazısı paylaşıldı.

AirportHaber'in edindiği bilgilere göre; THY'nin uçak içi dergisi Skylife'ta bundan böyle İlker Aycı ve Temel Kotil'in yazıları da yayımlanacak. 

İlker Aycı'nın yazısı;

ORTAK HEDEFİMİZ TEK: TÜRK HAVA YOLLARI’NI DÜNYANIN EN ÇOK TERCİH EDİLEN HAVAYOLU MARKASI YAPMAK

Son bir yıldır yönetim kurulu üyesi olarak görev yaptığım Türk Hava Yolları’nın yeni Yönetim Kurulu Başkanı olarak sizleri en içten duygularımla selamlıyorum.

Türk Hava Yolları, Türkiye’nin uzun yıllar düşünü kurduğu uluslararası başarıların yakın tarihte vücut bulmuş hali ve son yıllarda büyük bir atılımla dünyanın en önemli ekonomilerinden biri haline gelen ülkemizin en değerli markalarından biridir. Alt markaları ve iştirakleri ile dünyada havacılık sektörünün en önemli oyuncularından biri olan Türk Hava Yolları, sürekli genişleyen destinasyon ağı, büyüyen filosu ve artan yolcu sayısıyla Türkiye’nin dinamizmini yansıtan küresel bir marka konumundadır.

Güçlü, dinamik ve sürekli ileriye dönük adımlar atan bir kurumun üyesi olmak, hepimizi hem mutlu ediyor hem de daha çok çalışmamız için bir motivasyon kaynağı oluyor. İşte bu bilinçle bu geniş ve çok kıymetli ailenin mensupları olarak, bugüne kadar kat edilen mesafeyi yeterli görmeyecek, yeni fikirlerle zenginleşecek ve hem Türk Hava Yolları markasına hem de ülkemize değer katacak projelerle yolumuza devam edeceğiz. Türkiye’de ve dünyada giderek farklılaşan, havacılık sektörüne yeni bakış açıları kazandıran; yolcuları, hissedarları ve iş ortaklarıyla daha sıcak ve sağlam ilişkiler içinde bulunan bir Türk Hava Yolları olacağız.

Türk Hava Yolları ailesi, aidiyet duygusunu ve geleneksel değerlerinden aldığı çalışma ahlakı ve disiplini hizmet verdiği yolcularına en iyi ve en misafirperver şekliyle yansıtmayı kendisine şiar edinmiştir. Bizler yolcularımıza gösterdiğimiz ihtimamı, ülkemizin güler yüzlü ve birbirine kenetlenmiş ailelerinin değerlerinden almanın bilinciyle hareket ediyoruz.

Ortak hedeflerimize yürürken de yine hep beraber, değerli bir ailenin mensupları olduğumuzu bir an bile unutmadan hareket ediyoruz. Kurumumuzun bugünlere gelmesinde büyük katkısı bulunan eski çalışanlarımızdan, emeklilerimizden aldığımız ilham bize kaynaklık ediyor. Ülkemizin bu değerli markasını her gün daha ileriye götüren pilotlarımızdan kabin memurlarımıza, teknik ekibimizden yer hizmetleri çalışanlarımıza, güvenlik ekibimizden destek personelimize; tecrübeli, üretken ve ülkemizin dinamizmini her yönüyle yansıtan bir ekip ruhu yansıttıkları için teşekkür ediyor ve bu duygu ve inancı daha ileriye götüreceklerinden emin olduğumu belirtmek istiyorum.

Türk Hava Yolları’nın Yönetim Kurulu Başkanı olarak, yenilikçi ve vizyoner bir yaklaşımla bizi bu konuma taşıyan değerli yolcularımıza daha iyi hizmet sunmak adına her zamankinden daha yoğun ve özverili çalışacağımıza söz veriyorum.

Bu çerçevede, ülkemizin 2023 Vizyonu doğrultusunda belirlenen hedeflerimize, mümkün olan en kısa sürede erişme konusunda gücümüzün ve azmimizin artarak süreceğini belirtmek isterim. İnanıyoruz ki bu vizyon ve kararlılıkla, çocuklarımıza 2023 yılında dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasında yerini almış bir Türkiye ve çok daha güçlü bir Türk Hava Yolları bırakacağız.

Hizmetleri, başarıları ve uluslararası alandaki temsil gücüyle Türkiye için bir gurur vesilesi olan bu köklü kurumda hedefimiz; Türk Hava Yolları’nı dünyanın en çok tercih edilen havayolu markası yapmak.

M. İlker Aycı
Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı

Temel Kotil'in yazısı;

HOŞGELDİNİZ

Değerli Konuklarımız,

Uçağınıza hoş geldiniz. Yaz aylarının ve yolculuklarınızın mutluluk getirmesi temennisiyle sizlere keyifli bir yolculuk diliyor ve Türk Hava Yolları’nı tercih ettiğiniz için teşekkürlerimi sunuyorum.

Yılın en güzel mevsiminde sevdiklerinize ve sevdiğiniz yerlere huzurlu, konforlu bir seyahatle ulaşmanız için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Sizlere sunmakta olduğumuz hizmetin kalitesini yükseltmeyi sağlayacak yeniliklere odaklanırken bir yandan da açılacak yeni hatlarla tatil ve iş planlarınıza yeni şehirler eklemeye devam ediyoruz.

Dünyanın en geniş uçuş ağını oluşturan destinasyon listemize bu ay Afrika bölgesinde (Burkina Faso) Ouagadougou-Bamako ile Niamey-Bamako hatlarıyla Singapur ve Jakarta’yı ekledik. Ayrıca, Barcelona’ya artık Asya kıtasından, Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan da uçabileceksiniz. Haziran ayından itibaren İstanbul-Karlsruhe/Baden-Baden (Almanya) ile Graz’a (Avusturya) uçmaya başlayacağız. 2015 yılına yeni uçaklar ve yeni kargo terminali yatırımıyla giren Turkish Cargo ise Şikago, Lahor ve Bahreyn’i kargo hizmet ağına ekledi.

Sevgili misafirlerimiz,

Bu ay 82. yaş gününü kutlayan ve her yıl yeni başarılarla büyüyen; büyürken filosu ve çalışanları ile gençleşen,  dünya markası unvanını pekiştiren Türk Hava Yolları’nın sergilediği bu performansın arkasında şüphesiz kurumsal, bütüncül bir kararlılık bulunuyor. Bu duruş üzere tüm gayretlerini ortaya koyan, Türk Hava Yolları’nı daha da ileriye götürmeye yönelik fikirler üreten ve görevlerini fedakârca yerine getirerek her bir uçuşunuzu keyifli bir deneyime dönüştüren çalışanlarımıza teşekkürü borç bilirim.

Bu vesileyle onların ve tüm çalışanların 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı, yarınlarımızın sahibi olan gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı ve o gençliği yetiştiren tüm annelerimizin Anneler Günü’nü içtenlikle kutluyor; barış dolu bir dünyada mutlu ve başarılı bir gelecek diliyorum.

Sevgi ve saygılarımla,
Doç. Dr. Temel Kotil
Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili

İLKER AYCI SKYLIFE'A DA EL ATTI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
İlker bey yeni göreviniz hayırlı olsun, size atılan mailleri umarım okuma şansınız oluyordur. Aralarında gerçekten çok önemli Olanları var. İnsanların geleceği için bunları dikkate almanızı rica ederim. Saygılarımla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yetistirilmek uzere Pilot alimlarinda sinavlari gecip yeterliligini kanitlamis adaylari kurul mulakatinda dakikalar icinde cesitli sebepler! ile eledikten sonra tum kapilarin anlamsiz bicimde kapandigi adaylar icin de umarim bir karar cikarirsiniz Sn İlker Bey. Sayet hali hazirda sinavlari gecmis bu kadar aday bekliyorken fazla fazla yeni basvuru toplayip sifirdan sinav sureclerini yurutmek cok da efektif olmamali diye dusunuyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dikkatli okuyucu ~ 9 yıl önce
İnşallah arkadaşlar temel kotil de giderde bu hava yolu ve yeni yönetim daha rahat iş yapar çünkü temel bey in sinsice Planları vardır,ilker bey dikkat etsin en hızlı şekilde gerekeni yapsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Çalışan, Sn.Ayçi bey Gn.md.e çalışabileceği yöneticileri seçme fırsatı verirseniz ve yaptığı işlere bir süre karışmayarak izlerseniz göreceksiniz şirketdeki olumlu gelişmeleri.Bu durum aynı zamanda sizin de elinizi rahatlatacak ve itibarınızı artıracaktır. Çünkü daha önceki Yön.Kur.Bşk.larının tek adam mantığı ile hareket ederek Gn md.yrd.cılarını bile kendileri tayin ettiler.Bu da Kotil beyin Gn.md.olarak görevini yapmasını engelledi. Sizden dileğim bu fırsatı ona verin ve başarıları görün.Sonuç şirketimiz ve siz dahil hepimizin yararına olacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahmet ~ 9 yıl önce
THY şuan buralara geldiyse zaten Temel Beyin katkısı büyüktür
Eymen ~ 9 yıl önce
Sayin ayci vizyon sahibi birisi hedefleri olan basarmaktan baska bir dusuncesi olmayan liyakat sahibi biri basariya giden yolu bilir ve ne pahasina olursa olsun yakalar bu konuda asla taviz vermez herkesin hakkini teslim eder hakki olmayan hic kimseyede imtiyaz gostermez bu ozeliklerin daha bir cogunu barindirir anlasilan THY cok daha farkli noktalara gelecek basarilar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
habomcu ~ 9 yıl önce
Sayin baskan daha once thy teknige alinmayan teknisyenlerede bir aciklama yapmanizi bekliyoruz ustelik yetkili vede suan ihtiyac duyulan ucak tiplerinde neden bizleri CAN SASMAZbey tercih etmedi.hangi referanslari goz onune aldi sadece hakkimizi istiyoruz ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN bir aciklama vede ise iase lutfen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Engineer ~ 9 yıl önce
Ilker Bey yeni goreviniz hem size hem sirkete hayirli ugurlu olsun. Eger burayi gercekten takip ediyorsaniz , sirkette soyleyemedikleri seyleri burada soyleyebiliyor insanlar. Ve bence dikkate almaya deger bircok yorum oluyor, geldiginiz yerlerde nasildi bilmiyorum , eger suanki gibiyse zaten sorun yok aynen devam eder , ama degil ve farkli bakis acisina sahipseniz sayet bircok sey duzelebilir. Sirkette son yillarda kimin nerede nasil sef mudur yapildigini arastirin derim. Vip ucaklarinin basina kim geldi , hangi gecmisle ve yetiyle geldi nasil sirketin kaynaklarini kullaniyorlar , kim cani sıkılınca en alakasiz yerlerde liyakati hice sayarak sirf esi dostu araya sokup istedigi yere kacabiliyor, kimin nerede hangi referansla biryerlere geldigi zaten herkesin bildigi Seyler.kimse hesap sormayinca herkes cani ne isterse onu YAPTIRTIYOR. teknikte bu farkli birimde isler nasil gidiyor kim nasil gelmis arastirirsaniz Zaten bu kadar olmaz diyeceksiniz disaridan bir goz gibi bakarsaniz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
selim ~ 9 yıl önce
bastırılmış duygular patlamasının vücut bulmuş hali

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Asaf ~ 9 yıl önce
Asaf Bora ne zaman gidecek yeter artık git istenmiyorsun artık.senin AKP li olduğundan da şüphem var.yönetim kurulu Başkanı'mız umarım en yakın zamanda Kapıya koyar Asafı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Coskun kilicta yazsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000