19 Şubat 2022, Cumartesi 08:28:41

İlker Aycı Air India'ya geçiş süreci hakkında konuştu

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanlığı'ndan ayrılan İlker Aycı, Air India’ya geçişi ile ilgili açıklamalarda bulundu.
  • ben en çok yıl sonunda air india da kaç bakanlık/müdürlük açıp kaç giresunluyu istihdam edecek onu merak ediyorum. ha bir de en cok damacana müdürü kim olacak onu bilmek istiyorum nolur nolur noluuurr :):):):)
  • Arkadaşlar, kaptan veya cpt gibi rumuzlarla İlker’e destek atanların hiçbiri gerçek kaptan veya pilot değil. İlker kokpite öyle darbe vurdu ki tüm pilotların nefretini kazanıp gitti. Hiçbir pilot bu herifle ilgili olumlu yorum yapmaz. O hayırlı olsun diyenler, o başarı dileyenler, …. Hepsi İlker ‘in yalaka ekibi ve trol hesaplar.
  • Kemer Country'de 4 milyon Euro'ya villa, Los Angeles'ta villa, 14 şirketten maaş, vs vs. İnsan merak ediyor, acaba THY'de ne kadar servet edindi? Hepsi alın teri karşılığı helal para mı?
  • Körfeze gideceğiz dedik bu arkadaş gaza geldi en önce o gitti , hızını alamadı körfezi gecti Hindistana ulaştı :)))
  • ŞU ADAMDAN ARTIK BAHSETMEYİN HİNTLİLER DÜŞÜNSÜN NE BELAYA BULAŞTIKLARINU
  • İndiragandi Kargo, İndi Kargo... isim çoğaltılabilir. Bu yönde bir girişim yok mu? Her röportajında konuyu kargoya bağlayan biri olarak...
  • son derece itici bir tip .binlerce calışanının ahını aldı yıllardır THY den kovulması beklenıyordu zaten Air İndıa da esınızın altına havaalanı halısı sermezler sy Bay. yaptıklarınızı bılıyor herkes. gule gule.byyyyyyyyy.
  • Bir zamanlar THY'ye nin atağa geçmesi, yükselmesi için çalışan İlker bey, şimdi Hindistan hava yollarını atağa kaldırmak için çalışacak. Yani Hindistan hava yollarını 1. Yapmak için çalışacağım THY'ye görün diyor. Ülkemize karlı çalışacak. Reis büyük elçiliği vermeyince nasıl yurt dışına giderim hesabı. Abd olmasın Hindistan da olur.)))
  • Atağa gecicekte batma atagina gececek bakalim THY deki kirmizi halilari ve şata pati ordada bulabilecekmisiniz takip.....
  • Ben şey demek istiyorum, Giresun lu olduğu için TGS de kadro verilen ya da Giresun dernekleri sayesinde şey olan pardon pardon şef olan yhm koor şefine de bir şey yapılır mı acep ??? Rumuz Giresun fındığı

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanlığı'ndan  ayrılan İlker Aycı, Air India’ya geçişi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Dünya'dan Vahap Munyar’a konuşan İlker Aycı, Tata Group bünyesindeki Air India’ya geçiş sürecini anlattı.

Mart ayından itibaren göreve başlayacağını söyleyen Aycı’nın açıklamaları şu şekilde;

“THY’deki görevim bittikten sonra eşimle de oturduk değerlendirme yaptık. Air India, Tata Group’a geçişiyle birlikte yeni bir döneme hazırlanıyor. Bu yeni dönemde rol almak, Hindistan’da görev yapmak benim için de farklı bir açılım olacak. Sayın Cumhurbaşkanımıza gelen teklifi anlattım. Sayın Cumhurbaşkanımızın onayını aldıktan sonra Air India’ya görevi kabul etme yolundaki kararımı bildirdim.

Air India, filosundaki 141 uçağı, daimi ve sözleşmeli 13 bin 500 çalışanı ve iştirakleriyle birlikte Tata Group bünyesine geçti. Halen 70’i aşkın uluslararası ve 50 yurt içi destinasyona hizmet veriyor.

Mart ayından itibaren şirketin toplantılarına girmeye başlayacağım. 1 Nisan’dan itibaren Air India ile birlikte tüm iştiraklerinin de başına geçmiş olacağım. Air India’yı dünyanın en iyi hava yollarından bir yapmayı planlıyoruz. Tata Group’un gücü, Aycı’nın THY’deki deneyimi ile birleşince Air India’nın atağa geçeceği anlaşılıyor.”

İlker Aycı Air India'ya geçiş süreci hakkında konuştu

Yorumlar Tüm Yorumlar (56)

himm ~ 2 yıl önce
ben en çok yıl sonunda air india da kaç bakanlık/müdürlük açıp kaç giresunluyu istihdam edecek onu merak ediyorum. ha bir de en cok damacana müdürü kim olacak onu bilmek istiyorum nolur nolur noluuurr :):):):)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
17 18 19 maddeleri ~ 2 yıl önce
En sevdiği maddelerdir arastiyordir şimdi kactane masum hintlinin canına okumaya şirketin içini boşaltmaya personeli mahkemelerde inlerken kendisi yalilarda oturur personeli işine almaz tassaruf der kendisine geziler luks yaşamlar attığı personeller sigortasizliga işsizliğe maassizliga mahkum ederken sirketi kendine zevk haline getirilir
Kaptan veya Cpt diye yazanlar ~ 2 yıl önce
Arkadaşlar, kaptan veya cpt gibi rumuzlarla İlker’e destek atanların hiçbiri gerçek kaptan veya pilot değil. İlker kokpite öyle darbe vurdu ki tüm pilotların nefretini kazanıp gitti. Hiçbir pilot bu herifle ilgili olumlu yorum yapmaz. O hayırlı olsun diyenler, o başarı dileyenler, …. Hepsi İlker ‘in yalaka ekibi ve trol hesaplar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aycı Geçti... ~ 2 yıl önce
Kemer Country'de 4 milyon Euro'ya villa, Los Angeles'ta villa, 14 şirketten maaş, vs vs. İnsan merak ediyor, acaba THY'de ne kadar servet edindi? Hepsi alın teri karşılığı helal para mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Helal ~ 2 yıl önce
Körfeze gideceğiz dedik bu arkadaş gaza geldi en önce o gitti , hızını alamadı körfezi gecti Hindistana ulaştı :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayçi ~ 2 yıl önce
ŞU ADAMDAN ARTIK BAHSETMEYİN HİNTLİLER DÜŞÜNSÜN NE BELAYA BULAŞTIKLARINU

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kargo ~ 2 yıl önce
İndiragandi Kargo, İndi Kargo... isim çoğaltılabilir. Bu yönde bir girişim yok mu? Her röportajında konuyu kargoya bağlayan biri olarak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Taner ~ 2 yıl önce
son derece itici bir tip .binlerce calışanının ahını aldı yıllardır THY den kovulması beklenıyordu zaten Air İndıa da esınızın altına havaalanı halısı sermezler sy Bay. yaptıklarınızı bılıyor herkes. gule gule.byyyyyyyyy.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
????? ~ 2 yıl önce
Bir zamanlar THY'ye nin atağa geçmesi, yükselmesi için çalışan İlker bey, şimdi Hindistan hava yollarını atağa kaldırmak için çalışacak. Yani Hindistan hava yollarını 1. Yapmak için çalışacağım THY'ye görün diyor. Ülkemize karlı çalışacak. Reis büyük elçiliği vermeyince nasıl yurt dışına giderim hesabı. Abd olmasın Hindistan da olur.)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çalışsın da ~ 2 yıl önce
Çalışsın da dünyanın başka hiçbir yerinde Türkiyedeki gibi bir pilot topluluğu bulamayacağı için başarılı olamaz.
Tgs soforden i ~ 2 yıl önce
Atağa gecicekte batma atagina gececek bakalim THY deki kirmizi halilari ve şata pati ordada bulabilecekmisiniz takip.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Farklı açı ~ 2 yıl önce
Ben şey demek istiyorum, Giresun lu olduğu için TGS de kadro verilen ya da Giresun dernekleri sayesinde şey olan pardon pardon şef olan yhm koor şefine de bir şey yapılır mı acep ??? Rumuz Giresun fındığı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Farklı ya cevap ~ 2 yıl önce
Saçmalama giresunlu yüksek okul mezunu arkadaşları tanıyorum tgs de şeflik hakkı yıllarını bu işe vermiş şirketin aradığı hertürlü vasıf var sadece yalakalik yok yerinde sayıyor allah büyük

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000