03 Aralık 2020, Perşembe 12:21:02

İlker Aycı: "60 binden fazla kişiden oluşan bir aileyiz"

Bu yıl pandemi nedeniyle online olarak düzenlenen Eurasia Airshow 2020'de videokonferans yöntemiyle konuşan Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı önemli açıklamalarda bulundu. Aycı, hem karada hem de havadaki prosedür ve uygulamalarda dramatik değişikliklerin yaşandığını söyledi.
  • Baska bisey itiraf etsediniz sayin Ayci inanmazdim,fakat bu defa dogruyu soylemisiniz: Akraba es dost ve yandaslarin sirketisiniz,Allah sizi islah eylesin.
  • Vallahi satarim koyu haa
  • BRAVO BAŞKANIM NE SÖYLERSENİZ DOĞRUDUR SAYGILAR
  • Ilker bey senden ricamiz var; ucus isletmede bayanlar ve arkadaslari haric telefonlariniza hic cikmayan maillerimize donmeyen filoyu yonetmekten aciz (allahtan memurlar var) 350 ci muduru degistirin, cok mutlu oluruz ve bu degisime ihtiyacimiz var, bunu yaparken, bu muduru istedikleri gibi yonlendiren kazik cakmis teknik pilotlarida lutfen degistirin, degisim sart
  • 60.000 den fazla aileymişiz hahaha ailemi kaldı ortalığı dağıttın ....
  • Bu zamanda en büyük filosu olduğundan dolayı övünmüyodur umarım
  • İnşallah erken seçim olur Allahım bu Devran bu ülke güler... Güzel şeyler görür adalet olur ülkede sevgi olur barış olur kadrolaşan amipler yok olur gider böylece
  • Best Greek Airline Boss ever.
  • Kargo 7/24 calisiyor, kar ediyor ve basarida yoneticilerin agzindan masallah hic eksik olmuyor.Peki o zaman neden pandeminin risklerine yuzde yuz maruz kalarak geceli gunduzlu mesai yapan gerek yurtici gerekse yurtdisi kargo personelinin maasi hala kesintili odeniyor. Bu zorlu surecte canla basla calisanin bas ustunde tutulmasi gerekirken neden hala adaletsiz bu uyguluma devam ediyor?
  • kokpit ölümünr ucsun yuzde 50 kesinti 700 tane müdür yatsin yuzde 30 kesinti YASASIN ADALET

Bu yıl pandemi nedeniyle online olarak düzenlenen Eurasia Airshow 2020'de videokonferans yöntemiyle konuşan Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı önemli açıklamalarda bulundu. Aycı, hem karada hem de havadaki prosedür ve uygulamalarda dramatik değişikliklerin yaşandığını söyledi.

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, "Havacılık sektörü salgın nedeniyle zor bir dönemden geçiyor. Hızlı reaksiyon, esneklik ve verimlilik yeni dönemde hayatta kalmanın ve başarının anahtarı olacak." dedi.

Törende konuşan Aycı, fuarın tüm dünyadan havacılıkla ilgili birçok profesyoneli bir araya getiren önemli bir etkinlik olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Bu yıl Covid-19 nedeniyle online olarak düzenlediğimiz fuarı umarım seneye her zamanki yerinde dünyaca ünlü turist destinasyonu Antalya'da düzenleyebiliriz. Pandeminin uçuşlara talebi düşürmesi sektörü ciddi etkiledi. Birçok havayolu şirketi uçuş takvimlerini yeniden düzenlemek ve çalışanlarını işten çıkarmak durumunda kaldı. Havacılık sektörü salgın nedeniyle zor bir dönemden geçiyor. Hızlı reaksiyon, esneklik ve verimlilik yeni dönemde hayatta kalmanın ve başarının anahtarı olacak."

Havacılık sektörünün yeniden tanımlanma çağında olduğunu belirten Aycı, hem karada hem de havadaki prosedür ve uygulamalarda dramatik değişikliklerin yaşandığını söyledi.

THY'nin de birçok zorlukla karşılaştığını anımsatan Aycı, "Bizim için en büyük endişe misafirlerimizi bizimle geçirdikleri süre boyunca sağlıklı, güvenli ve emniyetli tutmanın yollarını bulmaktı. Bu nedenle, tüm müşteri temas noktalarımızda hava yolculuğu deneyimini daha akıcı ve temassız hale getirmek için en son önlemleri aldık ve mevcut teknolojik çözümleri yoğun bir şekilde kullandık." diye konuştu.

Havacılıkta özellikle son yirmi yılda ayak uydurma, sürekli gelişme ve ilerleme için en iyisini yapmaya gayret ettiklerini belirten Aycı, "Türkiye uçak filosunu üç katına çıkardı. Şu anda 546 uçakla çalışıyoruz ve koltuk kapasitemizi bu sürede dört katına çıkardık. Taşıdığımız yolcu sayısı da neredeyse yedi kat büyüdü." şeklinde konuştu.

Bu yeni havacılık çağında güçlü konumlarını artırmaya devam edeceklerini aktaran Aycı, "İstanbul merkezimizde, Amerika, Afrika, Orta Doğu ve Avrupa arasında bağlantı sağlayan 364 modern uçaktan oluşan dünyanın en büyük 10. filosu ile faaliyet gösteriyoruz, 13 iştirakimiz dahil olmak üzere 60 binden fazla kişiden oluşan bir aileyiz." ifadelerini kullandı.

Aycı, THY'nin kargo kolu olan Turkish Cargo'nun salgın sırasında üstün başarı gösterdiğini vurgulayarak, "2020'nin ikinci çeyreği, neredeyse tüm hava trafiğinin durduğu bir zaman oldu. Turkish Cargo ise herhangi bir kesinti olmadan faaliyetini sürdürdü ve ilaçları, maskeleri ve tıbbi ekipmanları dünyanın dört bir yanına taşıdı." diye konuştu.

Fuarın yeni ortaklıklar kurulması ve sektörün ilerlemesine katkıda bulunacağını belirten Aycı, katılımcılar için fuarın bölgesel ve küresel düzeyde daha fazla iş birliğinde çok önemli bir rol oynayacağına dile getirdi.

İlker Aycı: "60 binden fazla kişiden oluşan bir aileyiz"

Yorumlar Tüm Yorumlar (47)

Gurbetci ~ 3 yıl önce
Baska bisey itiraf etsediniz sayin Ayci inanmazdim,fakat bu defa dogruyu soylemisiniz: Akraba es dost ve yandaslarin sirketisiniz,Allah sizi islah eylesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vallahi ~ 3 yıl önce
Vallahi satarim koyu haa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TEBRİKLER ~ 3 yıl önce
BRAVO BAŞKANIM NE SÖYLERSENİZ DOĞRUDUR SAYGILAR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ricamiz var ~ 3 yıl önce
Ilker bey senden ricamiz var; ucus isletmede bayanlar ve arkadaslari haric telefonlariniza hic cikmayan maillerimize donmeyen filoyu yonetmekten aciz (allahtan memurlar var) 350 ci muduru degistirin, cok mutlu oluruz ve bu degisime ihtiyacimiz var, bunu yaparken, bu muduru istedikleri gibi yonlendiren kazik cakmis teknik pilotlarida lutfen degistirin, degisim sart

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KARTAL ~ 3 yıl önce
60.000 den fazla aileymişiz hahaha ailemi kaldı ortalığı dağıttın ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pandemi ~ 3 yıl önce
Bu zamanda en büyük filosu olduğundan dolayı övünmüyodur umarım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eses ~ 3 yıl önce
İnşallah erken seçim olur Allahım bu Devran bu ülke güler... Güzel şeyler görür adalet olur ülkede sevgi olur barış olur kadrolaşan amipler yok olur gider böylece

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ötele ~ 3 yıl önce
Best Greek Airline Boss ever.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zavalli THY Kargo yoneticilerİ!!! ~ 3 yıl önce
Kargo 7/24 calisiyor, kar ediyor ve basarida yoneticilerin agzindan masallah hic eksik olmuyor.Peki o zaman neden pandeminin risklerine yuzde yuz maruz kalarak geceli gunduzlu mesai yapan gerek yurtici gerekse yurtdisi kargo personelinin maasi hala kesintili odeniyor. Bu zorlu surecte canla basla calisanin bas ustunde tutulmasi gerekirken neden hala adaletsiz bu uyguluma devam ediyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mudur mudur ~ 3 yıl önce
kokpit ölümünr ucsun yuzde 50 kesinti 700 tane müdür yatsin yuzde 30 kesinti YASASIN ADALET

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kim ~ 3 yıl önce
Ölümüne uçuyor ya, sallama, ayda iki kere bile ucmayan dolu pilt hostes var, fazlalık varsa kovun, biz hergn ise gdip yüzde otuz kesinti ile calsyruz. Açlık sınırına yaklaştı maasimz, siz luksunzden odun veremyrsnz, acikgretim pilotları sizi, meslek de bitti zaten artık başka kapıya...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000