07 Nisan 2010, Çarşamba 08:22:02

İlk uçak ne zaman inecek?

Adalet ve Kalkınma Partisi Alanya İlçe Başkanı Hüseyin Güney, dün düzenlediği basın toplantısında, geçen hafta Ankara'da yaptıkları üst düzey ziyaretleri değerlendirdi.
  • Gerçekler başlığını atan arkadaş siz bu havalanının açılmayacağını ve Sn.Bakanın Sn.Çavuşoğluna talimat verdiğini nereden biliyorsunuz? Ayrıca bu havaalanı niçin açılamaz bizleri aydınlatırsanız sevinirim.
  • ben yazmaktan bıktım airport haberden bıkmadı! mevlut çavuşoğlu bakandan burası açılmıyacak talimatı aldı mı almadı mı? alanya tic.od.bşk.bunu biliyormu bilmiyormu? tavın elinde bu havaalanının turizme hizmet edebilecek kapasiteye gelebileceğine dair uluslar arası raporlar var mı? habercilikse bunları araştırın palavraları değil..
  • Inanmiyorum bu politikacilara.
  • KABİL havalanına inen buraya haydi haydi iner

Alanya gündeminde Gazipaşa Havaalanı’nın olduğunu söyleyen Güney, havaalanına ilk uçağın Mayıs'ta ineceği müjdesini verdi.

Geçtiğimiz hafta Alanya'ya yapılacak olan Organize Sanayi Bölgesi projesi ve Gazipaşa Havaalanı konusunda son gelişmeleri yerinde görmek için Ankara’da gerekli temasları yaptıklarını söyleyen Güney, “Ulaştırma Bakanı Sayın Binali Yıldırım ile yapılan görüşme Alanya adına olumlu geçti. Aynı şekilde Ticaret ve Sanayi Bakanı Sayın Nihat Ergün de Organize Sanayi Bölgesi projesine olumlu baktı” dedi. Alanya gündeminde Gazipaşa Havaalanı olduğunu belirten Güney, “Başbakan Yardımcısı Sayın Bülent Arınç ile dayısının oğlunun cenazesi için geldiği Alanya'da sabah kahvaltısı yapma fırsatı bulduk. Kahvaltıda kendisine Alanya’nın sorunları ile ilgili olarak bilgi verdik. Ankara’ya gider gitmez ilgili bakanlarla görüşmüş. Biz Ankara’ya gittiğimizde Bakanlar Kurulu’nun ilk gündeminin Gazipaşa Havaalanı olduğunu öğrenince çok mutlu olduk. Kimse merak etmesin, havaalanına ilk uçak Mayıs ayında inecek” şeklinde konuştu.

İlk uçak ne zaman inecek?

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Gerçekler başlığını atan arkadaş siz bu havalanının açılmayacağını ve Sn.Bakanın Sn.Çavuşoğluna talimat verdiğini nereden biliyorsunuz? Ayrıca bu havaalanı niçin açılamaz bizleri aydınlatırsanız sevinirim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ben yazmaktan bıktım airport haberden bıkmadı! mevlut çavuşoğlu bakandan burası açılmıyacak talimatı aldı mı almadı mı? alanya tic.od.bşk.bunu biliyormu bilmiyormu? tavın elinde bu havaalanının turizme hizmet edebilecek kapasiteye gelebileceğine dair uluslar arası raporlar var mı? habercilikse bunları araştırın palavraları değil..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Inanmiyorum bu politikacilara.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
KABİL havalanına inen buraya haydi haydi iner

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000