22 Mayıs 2019, Çarşamba 08:48:55

İlk set Bombardier'e teslim edildi

Rolls-Royce, Pearl® 15 seri üretim motorların ilk setini Bombardier'e teslim ettiğini ve bu motorların markanın yeni hizmete girecek iş jetinde kullanılmak üzere hazırlık olarak ilk kez bir Global® 6500 uçağa monte edildiğini duyurdu.
  • dünyanın en büyük uçak mühendisi,hocaların hocası,ustaların ustası,yöneticilerin yöneticisi temel reis önderliğinde uçak,jet,helikopter,motorun kralını yerli ve milli olarak 150 milyon tl bütçeyle yapıyoruz yakında tahttan ineceksin evelallah,hamdolsun,amin...

Rolls-Royce, Pearl® 15 seri üretim motorların ilk setini Bombardier'e teslim ettiğini ve bu motorların markanın yeni hizmete girecek iş jetinde kullanılmak üzere hazırlık olarak ilk kez bir Global® 6500 uçağa monte edildiğini duyurdu.

Bombardier ilk yolcu uçağının iç detaylarını tamamlarken Rolls-Royce'un Almanya'nın Dahlewitz kentindeki tesisinde Pearl 15 üretimi hummalı bir şekilde devam ediyor. Uçuş sertifikalarının alınması ve uçağın bu yılın ilerleyen günlerinde sorunsuz bir şekilde hizmete girebilmesi için uçuş testleri sürüyor. 

Rolls-Royce'un sektör lideri iş jeti motoru portföyünün en yeni üyesi olan Pearl 15, yalnızca Bombardier'in Global 5500 ve 6500 uçaklarına güç sağlıyor. Motor, Global 5500 ve Global 6500 uçakları kusursuz hale getirmek amacıyla Bombardier ile işbirliği içerisinde özenle tasarlandı ve optimize edildi. Hem uçak hem de motorlar ilk kez Cenevre'deki 2018 Avrupa İş Havacılığı Kongresi ve Fuarı'nda görücüye çıktı.

Rolls-Royce İş Havacılığı Direktörü Dr. Dirk Geisinger konuyla ilgili görüşlerini "Pearl motor ailesinin ilk üyesini geliştirme ve üretme yolculuğumuzda bu önemli adımı başarıyla atmış olmaktan büyük bir heyecan ve memnuniyet duyuyoruz. Yılın ilerleyen günlerinde uçağı hizmete sokmak için hazırlık yapan Bombardier'i desteklemeye artık hazırız." sözleriyle dile getirdi.

Daha fazla yakıt tasarrufu ve performans
Pearl motorlar, Rolls-Royce'un Advance2 teknolojisi demonstratör programlarından damıtılan yenilikçi teknolojileri bugün iş havacılığının önde gelen motor ailesi olan BR700'ün kendini kanıtlamış özellikleriyle bir araya getiriyor. Büyük bir başarıya imza atan BR710 ile karşılaştırıldığında Pearl 15 aynı kaporta yapısını bünyesinde bulundurmakla birlikte 15.250 lb'lik maksimum belgelendirilmiş itiş gücüne sahip, yüzde yediye kadar daha iyi spesifik yakıt tasarrufu sağlıyor, toplamda iki dB daha sessiz ve NOx emisyon marjında yüzde 20 daha iyi performans gösteriyor.

Hayranlık uyandırıcı bir güvenilirlik sağlamak üzere tasarlanan Pearl ailesi, iş havacılığındaki en kapsamlı satış sonrası programı olan ve demonte bakım riskini önceden belirlenmiş, sabit bir fiyata eksiksiz olarak devreden sektör lideri Rolls-Royce CorporateCare® programı ile de destekleniyor. CorporateCare programı kapsamında önceden belirlenmiş bir saatlik ücret karşılığında motor kaportası, egzoz ünitesi, EBU ve ters itişe dair hizmetler de dahil olmak üzere motorun tamamına ilişkin bakımlar gerçekleştiriliyor.
 

İlk set Bombardier'e teslim edildi

Yorumlar

eyyy rolls roycee ~ 5 yıl önce
dünyanın en büyük uçak mühendisi,hocaların hocası,ustaların ustası,yöneticilerin yöneticisi temel reis önderliğinde uçak,jet,helikopter,motorun kralını yerli ve milli olarak 150 milyon tl bütçeyle yapıyoruz yakında tahttan ineceksin evelallah,hamdolsun,amin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Trol e gelll ~ 5 yıl önce
Luzumsuz seni
Gereksiz ~ 5 yıl önce
Yapmasa bu sefer neden yapmıyor bir kerede beğenin be bir kere takdir edin ki daha iyisini yapacak cesaretleri olsun o olmasa başkası geldiğinde yapmamasını istiyor gibi konuşuyorsun yapmamak daha mı iyi

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000