01 Haziran 2020, Pazartesi 13:44:42

İlk sefer öncesi İstanbul Havalimanı'nda tören düzenlendi

Seyahat kısıtlaması kalktı. İç hatlarda durdurulan uçuşların ardından bugün ilk seferler yapıldı.
  • Serbest hersey taseron calis
  • Doluluk yuzde 85
  • Limanda bakanın etrafında olan herkes dipdibeydi, sosyal mesafe sanki dostlar alışverişte görsün gibiydi. Umarım düzenli ve bilinçli devam eder bu
  • Havalimanında böyle denetleme yapmışsanız ah halimize,daha yönetim sosyal mesafede yok yolcudan beklersiniz..siz örnek olsanız vatandaşa
  • Hastalık geçmişi olmadığı test ile kesin olan, karantina sürecini düzgün yaşamış ve teyitli! bireylerle yapılan bir seferde kaç kişi varmış önemi yoktur. Önemli olan doğal ve sıradan seferler insanlar katılacak cesareti gösterebiliyorlar mı? bu önemlidir. Ayarlanmış değil, normal seferleri görelim. Bir de dikkatimi çekiyor, halkı ikna için sefere katılan yolcu sayısından dem vuruluyor. Bırakın insanlar kendi mantıklarıyla doğruları kendileri bulsun. Full dolu uçakla o seferler satar mı ya da satarsa Allah korusun ne kadar güvenli olacak bunu önümüzdeki haftalarda göreceğiz.
  • Ne çok konuşuyorlar yahu, her fırsatta her yerde, ve de hep aynı şeyler, biraz sussalar belki de işler kendiliğinden rayına girecek!
  • Keskin yok ortalarda. Neredeki!!!
  • 3.Foto da sunan personel.Heyecandan ölecek sanki. 4.5.FOTO larda Mesafe SIFIR.Yapışmışlar birbirlerine.Bunlar yaparsa.Vatandaş ne yapsın
  • THY Ankara istasyon için büyük emekler veren gece gündüz işleri,bütün organizasyonu alanda bizzat takip eden ve sonuçta sağlıklı bir şekilde hizmete sunan Hasan Canverdi beyi bu haberlerde görmek büyük keyif.Tabandan yetişip gelmiş,tozu toprağı yutarak bugünlere gelmiş saygıdeğer adam.
  • Sayın bakanımıza. İlk yolcu olarak herşeyi yerinde görmüş, umarım beğenmiştirde vatandaş sıkıntısızca ulaşımını sağlar. Aynı hassasiyeti THY yönetimindende bekliyoruz, şu an kargo uçucuları insanlık dışı mesai yapıyor, kimsenin umrunda değil.

Türkiye’yi de etkisi altına alan korona virüsü salgınında yavaşlama aşamasına gelindi. Bugün birçok kafe, restoran gibi işletme açıldı ve şehirler arası seyahat kısıtlaması kalktı. Bu kapsamda durdurulan uçuşlar 59 günlük aranın ardından kademeli olarak başladı.

Normalleşme sürecinin ilk uçuşu, Türk Hava Yolları (THY) tarafından yapılan İstanbul-Ankara seferiyle gerçekleştirildi. Uçuş öncesi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Hüseyin Keskin, THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, İGA Havalimanı İşletmesi İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kadri Samsunlu’ya ve İstanbul Havalimanı Mülki İdare Amiri İsmail Şanlı’nın katılımıyla tören düzenlendi.

Uçuşta gazetecilerle birlikte toplam 156 yolcu yer aldı. Bugün itibarıyla İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Ankara, İzmir, Antalya ve Trabzon’a karşılıklı seferler gerçekleştirilecek. Beş şehirdeki altı havalimanı ile başlayan uçuş ağına 3 Haziran’dan itibaren diğer şehirler de eklenecek.

Öte yandan İstanbul Havalimanı, bugün gerçekleştirilen ilk sefer öncesi Havalimanı Pandemi Sertifikasını aldı.

Covid-19 salgınına karşı alınan önlemler kapsamında, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu tarafından verilen sertifikayı İGA CEO'su Kadri Samsunlu teslim aldı.



















İlk sefer öncesi İstanbul Havalimanı'nda tören düzenlendi

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Hodaman ~ 4 yıl önce
Serbest hersey taseron calis

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Elhamdulillah ~ 4 yıl önce
Doluluk yuzde 85

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bakanın çevresindekiler mesafesizdi ~ 4 yıl önce
Limanda bakanın etrafında olan herkes dipdibeydi, sosyal mesafe sanki dostlar alışverişte görsün gibiydi. Umarım düzenli ve bilinçli devam eder bu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ah ah ~ 4 yıl önce
Havalimanında böyle denetleme yapmışsanız ah halimize,daha yönetim sosyal mesafede yok yolcudan beklersiniz..siz örnek olsanız vatandaşa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adrese teslim ~ 4 yıl önce
Hastalık geçmişi olmadığı test ile kesin olan, karantina sürecini düzgün yaşamış ve teyitli! bireylerle yapılan bir seferde kaç kişi varmış önemi yoktur. Önemli olan doğal ve sıradan seferler insanlar katılacak cesareti gösterebiliyorlar mı? bu önemlidir. Ayarlanmış değil, normal seferleri görelim. Bir de dikkatimi çekiyor, halkı ikna için sefere katılan yolcu sayısından dem vuruluyor. Bırakın insanlar kendi mantıklarıyla doğruları kendileri bulsun. Full dolu uçakla o seferler satar mı ya da satarsa Allah korusun ne kadar güvenli olacak bunu önümüzdeki haftalarda göreceğiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adrian ~ 4 yıl önce
Ne çok konuşuyorlar yahu, her fırsatta her yerde, ve de hep aynı şeyler, biraz sussalar belki de işler kendiliğinden rayına girecek!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hüseyin ~ 4 yıl önce
Keskin yok ortalarda. Neredeki!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çlş ~ 4 yıl önce
3.Foto da sunan personel.Heyecandan ölecek sanki. 4.5.FOTO larda Mesafe SIFIR.Yapışmışlar birbirlerine.Bunlar yaparsa.Vatandaş ne yapsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Esb ~ 4 yıl önce
THY Ankara istasyon için büyük emekler veren gece gündüz işleri,bütün organizasyonu alanda bizzat takip eden ve sonuçta sağlıklı bir şekilde hizmete sunan Hasan Canverdi beyi bu haberlerde görmek büyük keyif.Tabandan yetişip gelmiş,tozu toprağı yutarak bugünlere gelmiş saygıdeğer adam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler ~ 4 yıl önce
Sayın bakanımıza. İlk yolcu olarak herşeyi yerinde görmüş, umarım beğenmiştirde vatandaş sıkıntısızca ulaşımını sağlar. Aynı hassasiyeti THY yönetimindende bekliyoruz, şu an kargo uçucuları insanlık dışı mesai yapıyor, kimsenin umrunda değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler'e ~ 4 yıl önce
Kargo uçucuları insanlık dışı mesai yapıyorlarsa birlik olup tepki versinler vermiyorlarsa da burada ağlamasınlar olur mu? Parayı sağlığınıza tercih edip sonra da veryansın ediyorsunuz. Sağlık olmadıktan sonra her yerin para ve iş olsa ne yazar?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000