04 Ekim 2013, Cuma 09:13:22

İLK DARBE SIKORSKY'E İNDİ!

ABD'de hükümetin kepenk indirmesiyle birlikte ülke ekonomisinde ilk darbe Sikorsky'e indi.
  • Atak projesinin verildigi ulkede ekonomi cok mu iyi?? Ustelik ozellik olarak secilen en dandik helikopter, ortak uretim yuzdesi yuksek sadece. Secilme detaylarina hic girmiyorum. Hic sevmem ama dunyadaki diger ulke ve yonetimleri boyle oldugu surece Amerikan ruyasi bitmez.
  • End of U.S dreams. Bu bağlamda ATAK projesinde Agusta Westland' ın tercih edilmiş olması isabet olmuş. Ekonomik olarak ABD çökerken Çin inanılmaz hızla yükselişine devam ediyor. Sonunda sarı ırk batıyı istila edecek galiba. Nostradamus kehanetlerine doğru bariz bir gidiş var. Şaka bir yana aç gözlü batılı iş adamları fabrikaları ucuz maliyet adına Çine taşıyınca, işsizlikte, paranın yönünün çine dönmesine de olanak tanındı. Ne bekleniyordu ki? Greedeness
  • cok dogru soyluyorsunuz.amerikada yasiyorum ve hic memnun degilim.hergun bir olay oluyor.yakinda buradada ic savas cikarsa hic sasirmam.
  • beter olun..Dünyanin bas belalari..kanada da 8 yil yasadim,cok gittim amerikaya gezmeye yada is icin..askeri gücden baska hicbirsey degil..cok yerleri avrupadan hatta türkiyeden geri.

Sikorsky helikopterlerinin de üreticisi olan United Technologies, önümüzdeki Pazartesi gününden itibaren 2 bin çalışanını zorunlu izne tabi tutacağını açıkladı. Hükümet, Kasım ayına kadar açılmazsa toplamda 5 bin çalışan zorunlu izin yapacak

ABD'nin önde gelen sanayi şirketlerinden United Technologies, ülkede hükümetin kepenk indirmesinin kendilerini zarara uğratacağını gerekçe göstererek, binlerce çalışanını zorunlu izne ayıracağını duyurdu.Sikorsky helikopterleri, motor, klima ve asansör üreticisi olan United Technologies, önümüzdeki Pazartesi'den itibaren 2 bin çalışanını zorunlu izinli sayacağını, haftaiçi de 2 bin işçiyi daha eve göndereceğini açıkladı.


ABD'de hükümetin Kasım ayı başına kadar açılmaması halinde ise, 5 bin çalışanının bu durumdan etkileneceği ve zorunlu izne ayrılacağı belirtildi.

Bünyesinde savaş helikopterleri üreticisi Sikorsky, uçak motorları üreticisi Pratt&Whitney, uçak yedek parça üreticisi UTC Aerospace Systems'i barından United Technologies, Amerikan ordusu için yaptıkları savaş helikopterleri "Black Hawk"ın üretim safhasına ABD Savunma Bakanlığı Pentagon'dan müfettişlerin katıldığını hatırlattı.

ABD Savunma Bakanlığı'nın söz konusu müfettişleri ücretsiz tatile göndermesi nedeniyle, üretimin aksadığını belirten şirket, bu nedenle bir kısım çalışanı eve göndermek zorunda kalacaklarını açıkladı.

TURİSTLERE 'AYRILIN' ÇAĞRISI

Ulusal parklarda çalışan personelin ücretsiz izinli sayılması nedeniyle ABD turizminin temel taşlarından olan Yosemite-Park ve Grand Canyon da kapandı. Bu nedenle söz konusu iki ulusal parkta tatillerini geçiren turistlerin en kısa zamanda bölgeyi terk etmesi istendi.

İLK DARBE SIKORSKY'E İNDİ!

Yorumlar

Atak ~ 10 yıl önce
Atak projesinin verildigi ulkede ekonomi cok mu iyi?? Ustelik ozellik olarak secilen en dandik helikopter, ortak uretim yuzdesi yuksek sadece. Secilme detaylarina hic girmiyorum. Hic sevmem ama dunyadaki diger ulke ve yonetimleri boyle oldugu surece Amerikan ruyasi bitmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
The End ~ 10 yıl önce
End of U.S dreams. Bu bağlamda ATAK projesinde Agusta Westland' ın tercih edilmiş olması isabet olmuş. Ekonomik olarak ABD çökerken Çin inanılmaz hızla yükselişine devam ediyor. Sonunda sarı ırk batıyı istila edecek galiba. Nostradamus kehanetlerine doğru bariz bir gidiş var. Şaka bir yana aç gözlü batılı iş adamları fabrikaları ucuz maliyet adına Çine taşıyınca, işsizlikte, paranın yönünün çine dönmesine de olanak tanındı. Ne bekleniyordu ki? Greedeness

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 10 yıl önce
cok dogru soyluyorsunuz.amerikada yasiyorum ve hic memnun degilim.hergun bir olay oluyor.yakinda buradada ic savas cikarsa hic sasirmam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sinan akerman ~ 10 yıl önce
beter olun..Dünyanin bas belalari..kanada da 8 yil yasadim,cok gittim amerikaya gezmeye yada is icin..askeri gücden baska hicbirsey degil..cok yerleri avrupadan hatta türkiyeden geri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000