18 Eylül 2021, Cumartesi 10:36:25

İki yolcu, uçakta cinsel ilişkiye girdi

İrlanda Ryanair hava yollarına ait uçakta bulunan iki yolcu, cinsel ilişkiye girdi. Uçakta bulunan başka bir yolcu, o anları cep telefonu ile kayda alıp Twitter'da paylaştı.
  • Size ne herkes istedigini yapar sizler ilk önce bir colugunuzu cocugunuzu birde kendinizi kontrol edin milleti ön yargilamayiniz tebiyesizligide kendilerine zevkide kendilerine biraz adam olun artik böyle sacma sapan haberler yapacaniza sizin havacilik ile hicbir alakaniz yok yapan yapmis ordaki görevliler geregeni yapsinlar ancak onun bunun ayibini rezilligini paylasirsiniz gereksiz butun bunlar burasi havacilik haber sitesi ise havayollarindan haberler yöneticilerden haberler vs gibi haberler yapin
  • votandas, lavator urunu sana benzer
  • Olmaz ki böyle. Olan var olmayan var.
  • İnsanlık ölmüş. Şu saat olmuş hala link yok
  • Ben bi maske okeyine çıkıp geliyorum
  • Toplum içerisinde bu davranış yapılırsa terbiyesizlik olur dostum. Ben uçak gibi umuma açık bir yerde bu davranış yapılırsa ancak terbiyesizlik olarak görüyorum. Dışkılama işini de hepimiz yapıyoruz farkındaysan. Olaylara bütün olarak bak imgesel değil. Herkes evinde ne yapmak istiyorsa yapsın. Benim belirtmek istediğim buydu.
  • Normal bir durum olsaydı kayda alanda olmazdı,haberi de yapılmazdı. Gelişmiş ülkeler de modernleşmek adına sancılar çekti ve sonunda toplumsal sınırlarını belirlediler. Az gelişmiş ama gelişmiş kafada olduğunu sananlar ise bu tip davranışları normalleştirdiğinde modern olduğunu sanıyor. Önümdeki yolcunun koltuğa işemesi kadar anormal ve çirkin bir durum. İçki içince sapıtan adam ayılınca hatırlamayacak ama ayık kafayla normal bulananlar pudra şekeri tüketiyor sanırım.
  • Yorumlar çok komik, hergun yaptiğimiz aktivite ama bikere uçakta oldugu için anormalmiş gibi davranmayin. Sonuçta her uçuşta olmuyo.
  • Şifa niyetine olsun inşallah.
  • Ryanair low cost bi firma. Bc olmadığı için kademeli olarak bj mevcut. Uçak içi ürün alınca 50 paund mesela bj ye upgrade olmuş olabilir :)

İrlanda Ryanair hava yollarına ait uçakta bulunan iki yolcu, cinsel ilişkiye girdi. Uçakta bulunan başka bir yolcu, o anları cep telefonu ile kayda alıp Twitter'da paylaştı.

Sosyal medyada paylaşılana görüntülerde, Ryanair firmasına ait uçakta iki yolcunun cinsel münasebette bulunduğu görülüyor.

İki yolcu arasında yaşananlar, yan koltukta oturan yolcu tarafından kayda alınıp sosyal medyada paylaşıldı.

Videoyu paylaşan kişinin yazdığı notta, "Bir sonraki uçuş rezervasyonumu yaparken bunu hesaba katacağım" ifadeleri yer aldı.Söz konusu görüntülerin, havayolunun hangi seferinde çekildiği ise bilinmiyor.

İki yolcu, uçakta cinsel ilişkiye girdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (65)

Avrupali ~ 2 ay önce
Size ne herkes istedigini yapar sizler ilk önce bir colugunuzu cocugunuzu birde kendinizi kontrol edin milleti ön yargilamayiniz tebiyesizligide kendilerine zevkide kendilerine biraz adam olun artik böyle sacma sapan haberler yapacaniza sizin havacilik ile hicbir alakaniz yok yapan yapmis ordaki görevliler geregeni yapsinlar ancak onun bunun ayibini rezilligini paylasirsiniz gereksiz butun bunlar burasi havacilik haber sitesi ise havayollarindan haberler yöneticilerden haberler vs gibi haberler yapin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
777 ~ 3 yıl önce
votandas, lavator urunu sana benzer

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uluorta ~ 3 yıl önce
Olmaz ki böyle. Olan var olmayan var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Büyük rezalet ~ 3 yıl önce
İnsanlık ölmüş. Şu saat olmuş hala link yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HİJYENCİ ~ 3 yıl önce
Ben bi maske okeyine çıkıp geliyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazık kafana ~ 3 yıl önce
Toplum içerisinde bu davranış yapılırsa terbiyesizlik olur dostum. Ben uçak gibi umuma açık bir yerde bu davranış yapılırsa ancak terbiyesizlik olarak görüyorum. Dışkılama işini de hepimiz yapıyoruz farkındaysan. Olaylara bütün olarak bak imgesel değil. Herkes evinde ne yapmak istiyorsa yapsın. Benim belirtmek istediğim buydu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Normalleştirme ~ 3 yıl önce
Normal bir durum olsaydı kayda alanda olmazdı,haberi de yapılmazdı. Gelişmiş ülkeler de modernleşmek adına sancılar çekti ve sonunda toplumsal sınırlarını belirlediler. Az gelişmiş ama gelişmiş kafada olduğunu sananlar ise bu tip davranışları normalleştirdiğinde modern olduğunu sanıyor. Önümdeki yolcunun koltuğa işemesi kadar anormal ve çirkin bir durum. İçki içince sapıtan adam ayılınca hatırlamayacak ama ayık kafayla normal bulananlar pudra şekeri tüketiyor sanırım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorumcu ~ 3 yıl önce
Yorumlar çok komik, hergun yaptiğimiz aktivite ama bikere uçakta oldugu için anormalmiş gibi davranmayin. Sonuçta her uçuşta olmuyo.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaile alinan ~ 3 yıl önce
Şifa niyetine olsun inşallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mike ~ 3 yıl önce
Ryanair low cost bi firma. Bc olmadığı için kademeli olarak bj mevcut. Uçak içi ürün alınca 50 paund mesela bj ye upgrade olmuş olabilir :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000