05 Mayıs 2011, Perşembe 13:38:04

İKİ ÜLKEDEKİ GREV HAVA ULAŞIMINI VURACAK!

Yunanistan ve İtalya’da önümüzdeki günlerde yapılacak grevlerin ulaşımı aksatacağı, havayolu trafiğine de büyük ölçüde etki edeceği belirtiliyor.
  • Demokrasi demek, başka insanların hayatını zarar vermek, yaşadığına ülkeye zarar vermek anlamına gelmez.. Demokrasinin merkezi beşiği Amerika ise herkes orada demokrasi nasıl işliyor bir görmesi lazım.. Japonya da grev olmaz, oradaki iş disiplini, çalışma disiplini dünyanın hiçbir ülkesinde yoktur olması da mümkün değildir.. Neden dünyanın en büyük şürketleri arasında Japon şirketleri en yukarılarda yerini alırlar.. Çalışan insanlar sorumludurlar, çalıştıkları yere, sonra kendi ailelerine karşı, orada çalıştığın iş yeri kendi ailen kadar kutsaldır, çünkü ülken için çalışırsın, ailen için çalışırsın..bizde aman grev yapın, yakın yıkın, ortalığı zarar verin ki istedikleriniz olsun o zaman..
  • Airport haber'in okuyucusu olarak yazılarınızı yazarken daha dikkatli olmanızı rica ederim. Haberinizde "Yunanistan'da ise 11 Mayıs Çarşamba gününden itibaren başlayan genel ..." 11 mayıs tarihine anladığım kadarıyla daha gelmedik, lütfen biraz dikkat.
  • Bir sivil toplum; kendisi kendi çıkarları için, toplu karar alarak greve gidebilecek erişkinliğe ulaşabilmesi önemli bir merhaledir. Bu da o toplumun demokratik gelişmişliğinin en önemli göstergelerindendir.
  • havacıklık tazminatları hala keskinleşmezseki 1 sene olacak nerdeyse kanun çıkalı ama sonuç yom türkiyede de grev olacakmış gibi görünüyor sanki....

İtalya’da ulaşım sektöründe 6 Mayıs Cuma günü başlayacak greve havayolu çalışanlarının da katılacağı bildirildi. Yunanistan’da ise 11 Mayıs Çarşamba gününden itibaren başlayan genel grevin havayolu ulaşımını da olumsuz etkilemesi bekleniyor.

İtalya’da 6 Mayıs Cuma günü başlayacak ulaşım sektöründeki grev nedeniyle sabah saatlerinden itibaren sefer iptal ve ertelemelerinin yaşanacağı bildirildi.
 
Yunanistan’da ise 11 Mayıs Çarşamba gününden itibaren sendikaların çağrısı ile ülke genelinde genel greve gidiliyor. Yunanistan’daki genel grevin ülkedeki genel ulaşımın yanı sıra havayolu ulaşımını da etkileyeceği belirtiliyor.

İKİ ÜLKEDEKİ GREV HAVA ULAŞIMINI VURACAK!

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Demokrasi demek, başka insanların hayatını zarar vermek, yaşadığına ülkeye zarar vermek anlamına gelmez.. Demokrasinin merkezi beşiği Amerika ise herkes orada demokrasi nasıl işliyor bir görmesi lazım.. Japonya da grev olmaz, oradaki iş disiplini, çalışma disiplini dünyanın hiçbir ülkesinde yoktur olması da mümkün değildir.. Neden dünyanın en büyük şürketleri arasında Japon şirketleri en yukarılarda yerini alırlar.. Çalışan insanlar sorumludurlar, çalıştıkları yere, sonra kendi ailelerine karşı, orada çalıştığın iş yeri kendi ailen kadar kutsaldır, çünkü ülken için çalışırsın, ailen için çalışırsın..bizde aman grev yapın, yakın yıkın, ortalığı zarar verin ki istedikleriniz olsun o zaman..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Airport haber'in okuyucusu olarak yazılarınızı yazarken daha dikkatli olmanızı rica ederim. Haberinizde "Yunanistan'da ise 11 Mayıs Çarşamba gününden itibaren başlayan genel ..." 11 mayıs tarihine anladığım kadarıyla daha gelmedik, lütfen biraz dikkat.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bir sivil toplum; kendisi kendi çıkarları için, toplu karar alarak greve gidebilecek erişkinliğe ulaşabilmesi önemli bir merhaledir. Bu da o toplumun demokratik gelişmişliğinin en önemli göstergelerindendir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
havacıklık tazminatları hala keskinleşmezseki 1 sene olacak nerdeyse kanun çıkalı ama sonuç yom türkiyede de grev olacakmış gibi görünüyor sanki....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000