10 Mayıs 2011, Salı 09:50:29

İKİ UÇAK HAVADA ÇARPIŞTI!

ABD'de New York yakınlarındaki New Hampton köyü üzerinde havada iki uçak çarpıştı.
  • Her haberın altında böyle aydınlatıcı bılgıler olsa ne guzel olurdu ..tşk
  • Adam büyük harf yazmış olabilir , belkide sonradan farkına vardı. uğraşmamak için silmek yerine büyük harfle yazılmış yorumu gönderdi.Sen de bir tuhafsın arkadaşım ya. Tel versinde bir ara sor bakalım bağırmışmı. cümlenin içinde bir tane agresif bağırışı andıran kelime yok. daha çok bilgi içerikli bir yorum.
  • İyi de niye bu kadar heyecanlandın, niye bağrıyorsun ki? --Volvo--
  • UÇAKLAR YERDEN KONTROLLÜ ALET UÇUŞU VEYA YERDEN KONTROLSÜZ GÖREREK UÇUŞ YAPARLAR VE GENELDE HAVAYOLLARINDAN UÇARLAR. KARAYOLLARI GİBİ HAVAYOLLARI DA VARDIR. KONTROLSÜZ GÖREREK UÇUŞ YAPAN UÇAKLAR ÇEVRELERİNDEKİ DİĞER HAVA VASITALARINI GÖZLERİYLE TAKİP ETMEK DURUMUNDADIR. ANCAK; GÜNEŞ, YAĞMUR, PUS, YAĞIŞ, GÖRÜŞÜ SINIRLSYSBİLİR. ÇOK HIZLI GİDEN HAVA VASITALARININ HAVADA ÇARPIŞMALARINI TEMEL SEBEBİ KISITLI GÖRÜŞ VE UÇAĞIN İÇ KONTROLÜ İÇİN İÇERİ BAKMAKTIR. BU UÇUŞLARDA ARAZİ VE HARİTA TAKİBİ, DE PİLOTLARI MEŞGUL EDER. BUNUN İÇİN EN AZINDAN PİLOTLAR BU TİP KÜÇÜK UÇAKLARDA GPS VS KULLANMALIDIR. GÜZEL UÇUŞLAR. CPT S. KESKİN

ABD'nin New York kentinin dışındaki ormanlık bir alanın üzerinde iki küçük uçağın çarpışması sonucu iki uçağın pilotunun öldüğü bildirildi.

Polis ve havacılık yetkililerinin açıklamalarına göre ikisi de tek motorlu, dört kişilik Pipers tipi uçaklar New York'un yaklaşık 100 kilometre kuzeyindeki New Hampton köyü üzerinde düştü.

Uçaklardan birinin alevler içinde kaldığı, diğerinin alev almadığı belirtildi. Uçakların çarpışma nedeninin henüz belirlenemediği kaydedildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

İKİ UÇAK HAVADA ÇARPIŞTI!

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Her haberın altında böyle aydınlatıcı bılgıler olsa ne guzel olurdu ..tşk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Adam büyük harf yazmış olabilir , belkide sonradan farkına vardı. uğraşmamak için silmek yerine büyük harfle yazılmış yorumu gönderdi.Sen de bir tuhafsın arkadaşım ya. Tel versinde bir ara sor bakalım bağırmışmı. cümlenin içinde bir tane agresif bağırışı andıran kelime yok. daha çok bilgi içerikli bir yorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İyi de niye bu kadar heyecanlandın, niye bağrıyorsun ki? --Volvo--

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
UÇAKLAR YERDEN KONTROLLÜ ALET UÇUŞU VEYA YERDEN KONTROLSÜZ GÖREREK UÇUŞ YAPARLAR VE GENELDE HAVAYOLLARINDAN UÇARLAR. KARAYOLLARI GİBİ HAVAYOLLARI DA VARDIR. KONTROLSÜZ GÖREREK UÇUŞ YAPAN UÇAKLAR ÇEVRELERİNDEKİ DİĞER HAVA VASITALARINI GÖZLERİYLE TAKİP ETMEK DURUMUNDADIR. ANCAK; GÜNEŞ, YAĞMUR, PUS, YAĞIŞ, GÖRÜŞÜ SINIRLSYSBİLİR. ÇOK HIZLI GİDEN HAVA VASITALARININ HAVADA ÇARPIŞMALARINI TEMEL SEBEBİ KISITLI GÖRÜŞ VE UÇAĞIN İÇ KONTROLÜ İÇİN İÇERİ BAKMAKTIR. BU UÇUŞLARDA ARAZİ VE HARİTA TAKİBİ, DE PİLOTLARI MEŞGUL EDER. BUNUN İÇİN EN AZINDAN PİLOTLAR BU TİP KÜÇÜK UÇAKLARDA GPS VS KULLANMALIDIR. GÜZEL UÇUŞLAR. CPT S. KESKİN

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000