10 Ağustos 2020, Pazartesi 09:42:47

İki şirket daha maskeyle ilgili yeni karar aldı

Amerikalı hava yolu şirketleri yolcuların yüzünü kapatan maskelerle ilgili yeni kararlar almaya devam ediyor.
  • Grip mikrobun bir cesidi, herkese bulasacak kurtulus yok, bu nedenle Ingiltere, Almanya ve Usa suru bagisikligi kuramini ortaya atti, Merkel hatirlarsanin 70% e bulasacak demisti, bence devletin bunu kendiliginden degil kontrol altinda bulasmasini saglamasi daha radikal bir davranis olur
  • Maske,muske geçiniz..Hayatta inanmıyorum böyle şeylere..Hani aşı buluncaktı? Hepsi yalan,sallama..Dünya insanı bitmiş ..Hele Turkiye'dekilere diyecek bir şey yok.Ölümsüz padişahlar sizi.Sonunuz yakın.

Delta Havayolları geçen Pazartesi havalandırma filtreli maskelerin yasaklandığını duyurdu. Arkasından, Spirit Havayolları aynı şeyi yaptı. Ardından JetBlue, “havalandırma delikli veya ekshalasyon valfli maskeleri yasaklayan” üçüncü ABD havayolu oldu. Alaska Havayolları da benzer bir politikayı 7 Ağustos'ta başlattı. JetBlue ve Alaska Havayolları N95 gibi havalandırmalı ve yüzü kapatan maskeyi uçakta kabul etmiyor. Uçak koltuk blokesi 31 Ekim’e karar uzatıldı.

JetBlue, bunun aksine talepte bulunan herhangi bir yolcuyu taşımayı kabul etmeyerek American Airlines, Southwest Airlines, Spirit Airlines ve Alaska Airlines'ın uygulamalarına katıldı..

YÜZÜ GÖRÜNMEZSE, MASKE VERİLECEK

JetBlue Başkanı Joanna Geraghty'nin her müşteri artık yüzü tamamen kaplayan maske yerine uygun bir yüz maskesi takmalı veya JetBlue ile seyahatlerini ertelemelidir. 2 yaşından büyük tüm JetBlue yolcularının yeni sisteme uyması gerekecektir. Bir uçuş görevlisi, bir yolcunun yüzünün görünmesi için yetersiz olduğunu tespit ederse, mürettebat uygun bir maskeyi ücretsiz olarak temin eder. Diğer havayollarının uyguladığı gibi, maske kuralına uymayan yolcuların JetBlue ve Alaska havayolları ile seyahat etmelerine izin verilmeyebilir.

YABANCI YANINA OTURMAMA 15 EKİM’E UZATILDI

Bu arada havayolunda bir yabancının yanına oturulmayacağı uygulama garantisinin bitiş tarihi olan 8 Eylül, 15 Ekim'e kadar uzatıldı. Bu uygulama ile havayolu, uçakta daha fazla mesafeye izin vermek için Airbus uçaklarında orta koltukları, daha küçük Embraer uçaklarındaki koridor koltuklarını bloke ediyor.

JetBlue uçuş değişikliği feragatlerini 15 Ekim'e kadar uzatarak müşterilerin o tarihe kadar satın aldıkları tüm biletler için değişiklik veya iptal ücreti olmadan seyahat rezervasyonu yapmasına olanak tanıyor.

31 EKIM'E KADAR KOLTUKLAR BLOKE

Alaska Havayolları'da benzer hamleler yapıyor. Seattle merkezli taşıyıcı, maskeye destek olmak için havalandırmalı güçlendirmenin yanı sıra, en az 31 Ekim'e kadar koltukları blokeye devam edeceğini duyurdu. Bununla birlikte, sosyal mesafeye yardımcı olmak için Alaska ve JetBlue, uygulamanın kapsama alanını genişletmek için Delta ve Southwest'e katıldı.

UÇAKTA MASKE VE DEZENFEKTAN VERİLİYOR

Alaska Havayolları yaptığı açıklamada , "Alaska'nın maske uygulaması Mayıs ayında yürürlüğe girdiğinden bu yana, konukların büyük çoğunluğu gerekliliğe saygı duydu. Çok konuk uymayan az sayıdaki kişi hakkında endişelerini dile getirdi. Maskesini unutan konuklar için maske verilecek ve uçakta bireysel el dezenfektanı mendilleri temin edilecek" dedi. (TürkiyeTurizm)

İki şirket daha maskeyle ilgili yeni karar aldı

Yorumlar

Bu mikrop ~ 4 yıl önce
Grip mikrobun bir cesidi, herkese bulasacak kurtulus yok, bu nedenle Ingiltere, Almanya ve Usa suru bagisikligi kuramini ortaya atti, Merkel hatirlarsanin 70% e bulasacak demisti, bence devletin bunu kendiliginden degil kontrol altinda bulasmasini saglamasi daha radikal bir davranis olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Serkan ~ 4 yıl önce
Maske,muske geçiniz..Hayatta inanmıyorum böyle şeylere..Hani aşı buluncaktı? Hepsi yalan,sallama..Dünya insanı bitmiş ..Hele Turkiye'dekilere diyecek bir şey yok.Ölümsüz padişahlar sizi.Sonunuz yakın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000