23 Temmuz 2022, Cumartesi 14:03:45

İki şirket Antalya-Ufa uçuşlarına başlıyor

Uluslararası Ufa Havalimanı tarafından yapılan açıklamada, Türk havayolu şirketleri Southwind ve Corendon Airlines’ın temmuz ayı sonundan itibaren Ufa’dan Antalya’ya yeni uçuş programı düzenlediğini bildirdi.
  • Eee, Southwind izni yolda mı alacakmış?

Uluslararası Ufa Havalimanı tarafından yapılan açıklamada, Türk havayolu şirketleri Southwind ve Corendon Airlines’ın temmuz ayı sonundan itibaren başkenti Ufa’dan Antalya’ya yeni uçuş programı düzenlediğini bildirdi.

Açıklamada, Türk şirketi Corendon Airlines’ın 26 Temmuz’dan itibaren Ufa’dan Antalya’ya uçuşlara başlayacağı belirtilirken, uçuşların salı, çarşamba, cuma ve pazar günleri olmak üzere haftada dört kez gerçekleştirileceği, uçuşların 189 yolcu kapasiteli Boeing 737-800 tipi uçaklarla gerçekleştirileceği ifade edildi.

Southwind Airlines, 2 Ağustos’tan itibaren Ufa-Antalya seferlerine başlamaya hazırlanırken, uçuşlarında 220 yolcu kapasiteli Airbus A321 uçağı ile haftada altı sefer düzenleyecek.

Ufa Havalimanı basın servisi, yeni seferler sayesinde ağustos itibariyle Ufa’dan Antalya’ya toplam uçuş sayısının haftada 22’ye yükseleceğini ekledi.

Southwind Airlines’ın Batı yaptırımları nedeniyle ulaşım sorunları yaşayan Rus turistleri taşımak için Türkiye’de özel olarak oluşturulmuş yeni bir havayolu şirketi olduğu belirtilirken, şirketin Rusya pazarına ilk kez girdiği de aktarıldı.

Gazetem.ru'nun haberine göre; Rusya Tur Operatörleri Birliği (ATOR), yeni uçuş programlarının ortaya çıkmasının Türkiye’ye hala yeterli ulaşım olmadığı için önemli olduğunu vurgularken, aynı zamanda bilet fiyatlarındaki düşüşe de etkilemesini bekliyor.

İki şirket Antalya-Ufa uçuşlarına başlıyor

Yorumlar

Kasklı FO ~ 2 yıl önce
Eee, Southwind izni yolda mı alacakmış?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kasklıya ~ 2 yıl önce
Senden almayacağı kesin

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000