17 Ağustos 2016, Çarşamba 15:02:25

İki kaza şok benzerlik

Bugün Çorlu'da meydana gelen uçak kazası 2011 yılında Ukrayna'nın başkenti Kiev'de yaşanan kazayı akıllara getirdi.
  • ÖĞRENCİ KARDEŞİMİZİN KİM OLDUĞUNU BİLMİYORDUM.YENİ ÖĞRENDİM.ALPER ORAN KARDEŞİMİZE DE ALLAHTAN RAHMET,AİLESİNE DE BAŞSAĞLIĞI DİLERİM.GERİDE KALANLARA ALLAH SABIRLAR VERSİN.HAVACILIK CAMİASINA DA BAŞSAĞLIĞI DİLERİM.
  • Vefatt edenlere allahtan rahmet diloyorum
  • arkadaslar alper arkadasımızın cenazesı nereden kalkıyor bılen varsa ltf adresını versın tum arkadasların bası sagolsun
  • Alper Abim ne kadar yaş farkım olsa da arkadaşım gibi her zaman bana destek olan hatta yaşıtlarımdan daha güzel anlaştığım abim, daha dün bu düşüş saatlerinde birlikte üniversitem için kayıt yaptırmaya gitmiştik.Sanki ben değil de o üniversiteli oluyordu o kadar umutlu, mutluydu gözleri.Ben genç biri olarak ilk defa ailemden birisini kaybettim.Haber geldiğinde o kadar inanamadım ki haber sitelerinde adını aradım.Her zaman uçuş okulunun uçaklarının ne kadar eski ve riskli olduğuyla ilgili söylenir sadece saatini doldurmak için zevk almadan uçuşa giderdi.Eşi Sıla Abla başta olmak üzere bütün ailesine ve arkadaşlarına başsağlığı diliyorum.Benim üzüldüğüm bu kazanın nedeni nasıl çarptırılıp kime yüklenecek de abim haber sayfaları arasında kaybolacak.Kayıtsız kalmayalım.
  • Sivil havacılıgın egitim yapmak icin ucakları belirleyip örnegin c172 gibi sadece onlarla eğitim yapılmasına izin vermesi gerek. Okuların sırf cok uçağımız var diye reklam yapması ve eğitime uygun olmayan, motorları güçsüz olan uçaklara izin verilmemesi gerek . Birçok insanın hayatlarını riske atmaya izin verilmemesi gerekiyor.
  • allah rahmet eylesin
  • Allah rahmet eylesin.son olsun insallah..
  • http://www.airporthaber.com/havacilik-haberleri/corluda-egitim-ucagi-tarlaya-zorunlu-inis-yapti.html
  • 2010 dusen ucagın ogretmenız ucus egretmenı sertıfıkası yoktu bılgınız varmı ltf arastırın hala bu okula ucus ıznı verıyorlar yazık hıcmı arastırma yapılmıyor
  • tarkımın kacıncı kazası oldu

Bugün Çorlu'da meydana gelen uçak kazası 2011 yılında Ukrayna'nın başkenti Kiev'de yaşanan kazayı akıllara getirdi.

Tarkim'e ait Technam P2006T tipi uçağın kazası ile 11 Mart 2011'de Ukrayna'nın başkenti Kiev'de yaşanan kazanın aynı olması dikkat çekti.

Kiev'de düştükten sonra tamamen yanan aynı tip uçaktaki 4 kişi yaşamını yitirirken, uçak da tamamen yanmıştı.

Bu uçak tipinin ayrıca son 5 yılda 5'inci ölümlü kazası olarak da kayıtlara geçti.







2011'de düşen Technam P2006T'nın kazadan sonraki görüntüleri:

İki kaza şok benzerlik

Yorumlar Tüm Yorumlar (34)

ÜMİT ERTURAN ~ 8 yıl önce
ÖĞRENCİ KARDEŞİMİZİN KİM OLDUĞUNU BİLMİYORDUM.YENİ ÖĞRENDİM.ALPER ORAN KARDEŞİMİZE DE ALLAHTAN RAHMET,AİLESİNE DE BAŞSAĞLIĞI DİLERİM.GERİDE KALANLARA ALLAH SABIRLAR VERSİN.HAVACILIK CAMİASINA DA BAŞSAĞLIĞI DİLERİM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ramazan ~ 8 yıl önce
Vefatt edenlere allahtan rahmet diloyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mr ~ 8 yıl önce
arkadaslar alper arkadasımızın cenazesı nereden kalkıyor bılen varsa ltf adresını versın tum arkadasların bası sagolsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Atakoy ~ 8 yıl önce
Atakoy 5. Kisim camii ikindi namazi
Kağan ~ 8 yıl önce
Alper Abim ne kadar yaş farkım olsa da arkadaşım gibi her zaman bana destek olan hatta yaşıtlarımdan daha güzel anlaştığım abim, daha dün bu düşüş saatlerinde birlikte üniversitem için kayıt yaptırmaya gitmiştik.Sanki ben değil de o üniversiteli oluyordu o kadar umutlu, mutluydu gözleri.Ben genç biri olarak ilk defa ailemden birisini kaybettim.Haber geldiğinde o kadar inanamadım ki haber sitelerinde adını aradım.Her zaman uçuş okulunun uçaklarının ne kadar eski ve riskli olduğuyla ilgili söylenir sadece saatini doldurmak için zevk almadan uçuşa giderdi.Eşi Sıla Abla başta olmak üzere bütün ailesine ve arkadaşlarına başsağlığı diliyorum.Benim üzüldüğüm bu kazanın nedeni nasıl çarptırılıp kime yüklenecek de abim haber sayfaları arasında kaybolacak.Kayıtsız kalmayalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 8 yıl önce
Sivil havacılıgın egitim yapmak icin ucakları belirleyip örnegin c172 gibi sadece onlarla eğitim yapılmasına izin vermesi gerek. Okuların sırf cok uçağımız var diye reklam yapması ve eğitime uygun olmayan, motorları güçsüz olan uçaklara izin verilmemesi gerek . Birçok insanın hayatlarını riske atmaya izin verilmemesi gerekiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bigisi ~ 8 yıl önce
Ya ne diyorsun sen , cessnadan komaiyon mu aliyor sanki.
bilgisizlik ~ 8 yıl önce
güçsüz motor? şuraya yorum yazan kişilerde biraz havacılık bilgisi var zannederdim, arada böyleleri beni yanıltıyor. Arkadaşım, bu uçakların eğitim için ilgili klaslarda uluslararası sertifikalandırılması olmasa otoriteler eğitim uçağı olarak kullanılmasına izin verir mi acaba? insanları yanlış yönlendirip goygoy yapacağına aç da biraz mevzuat oku.
hüseyin ~ 8 yıl önce
allah rahmet eylesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maalesef yine tarkim.. ~ 8 yıl önce
Allah rahmet eylesin.son olsun insallah..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
topair evektor ~ 8 yıl önce
http://www.airporthaber.com/havacilik-haberleri/corluda-egitim-ucagi-tarlaya-zorunlu-inis-yapti.html

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot Top ~ 8 yıl önce
Top Air i çekemeyenler çatlıyor...
mr ~ 8 yıl önce
2010 dusen ucagın ogretmenız ucus egretmenı sertıfıkası yoktu bılgınız varmı ltf arastırın hala bu okula ucus ıznı verıyorlar yazık hıcmı arastırma yapılmıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yt ~ 8 yıl önce
Pic ucusunda hocaya gerek yok.kiralanan uçak pilotu ppl sahibi ister taş tasir,ister senin gibi bilmeden konuşan odunu yasal olarak taşıyabilir. Dert etme oku araştır öğren mr
Mrye ~ 8 yıl önce
Cahilsin sus yazma sadece yazılanları oku.!
tarkım ~ 8 yıl önce
tarkımın kacıncı kazası oldu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot ~ 8 yıl önce
Emin ol diğer uçuş okullarına göre daha az biraz takip et, atıp tutma

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000