24 Ocak 2017, Salı 12:41:25

Iğdır'da seferler yine iptal

Iğdır'da etkili olan yoğun sis sebebiyle tüm uçak seferleri iptal edildi.
  • "Devlet başa, kuzgun leşe." Bu sözü çok severim. Iğdır ilimizin nüfusu 2015 sayımına göre 192 435. Herhalde arada geçen zaman içinde bu sayı 200 000' i bulmuştur. TBMM' de temsil edildiği vekil sayısı da 2. Bakınız, gelişmiş ülkelerde 200.000 insanın yaşadığı bir yerin havaalanında eğer CAT3 şartları hakim ise o meydana o sistem kurulur. Kış gelince o insanlar mahsur bırakılmaz, kaderine terk edilmez. Yakın geçmişte güney-doğuda kaderine terk edilen vatandaşlarımızın, devlete nasıl düşman edildiğini gördük. Bölücü örgütü desteklediği belli olan HDP bu iki vekilden birini, rejimi açıkça değiştiren AKP diğer vekili alıyor ise, bunun altında yatsn sebep, beklediği hizmeti alamayan halkın tepkisidir. Bizi yönetmeye talip olanlar yetkiyi alınca bizi yönetmek yerine yandaş kayırıyor, cep dolduruyorlar. Hal böyle olunca, alın size hizmet getirenler.

Iğdır'da etkili olan yoğun sis sebebiyle tüm uçak seferleri iptal edildi.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) yetkililerinden alınan bilgiye göre, Doğu Anadolu'da 4 gündür yaşanan sisin etkisini artırıp görüş mesafesini 50 metreye düşürmesi yüzünden dış hat seferleri bulunmayan Iğdır Havalimanı'ndan yapılması planlanan tüm iç hat seferleri gerçekleştirilemedi.

Sis dolayısıyla İstanbul Atatürk Havalimanı ve Ankara Esenboğa Havalimanı ile Iğdır arasında yapılacak iç hat seferlerinin karşılıklı olarak iptal edildiği ve bu seferlerin sisin etkisini kaybetmesi halinde gerçekleştirilebileceği belirtildi.

Iğdır'da seferler yine iptal

Yorumlar

Iğdırlılara ~ 7 yıl önce
"Devlet başa, kuzgun leşe." Bu sözü çok severim. Iğdır ilimizin nüfusu 2015 sayımına göre 192 435. Herhalde arada geçen zaman içinde bu sayı 200 000' i bulmuştur. TBMM' de temsil edildiği vekil sayısı da 2. Bakınız, gelişmiş ülkelerde 200.000 insanın yaşadığı bir yerin havaalanında eğer CAT3 şartları hakim ise o meydana o sistem kurulur. Kış gelince o insanlar mahsur bırakılmaz, kaderine terk edilmez. Yakın geçmişte güney-doğuda kaderine terk edilen vatandaşlarımızın, devlete nasıl düşman edildiğini gördük. Bölücü örgütü desteklediği belli olan HDP bu iki vekilden birini, rejimi açıkça değiştiren AKP diğer vekili alıyor ise, bunun altında yatsn sebep, beklediği hizmeti alamayan halkın tepkisidir. Bizi yönetmeye talip olanlar yetkiyi alınca bizi yönetmek yerine yandaş kayırıyor, cep dolduruyorlar. Hal böyle olunca, alın size hizmet getirenler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000