18 Ocak 2021, Pazartesi 11:18:41

İGA'dan uçak seferleriyle ilgili açıklama

İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA, İstanbul'da etkili olan kar yağışı sonrası uçuşlarla ilgili açıklama yaptı.
  • Yalan rusyada 6 ay kış oluyo uçuşlar oluyo dağın teoesine havalimanı yaparsınız yinede beceriksizlikle sonuçlanır bu nedir yahu uçmak istersin saatlerce beklersin
  • Dhmi olsaydi 4 gün kapatirdi Havalimanı
  • İga ve tgs sınıfta kaldı. Personel yetersizliği, koordinasyon eksikliği vs vs. Pandemi varken böyle, bi de pandemi olmasa, yoğun uçuş olsa... Bence işi bilenlere bırakın..
  • Sabahleyin gördük hazırlıkları. 1 tane ucağı 1 saate kaldıramadınız. Divert'ler hak getire. Yoğunluk olmadığı halde böyle sınıfta kaldınız yoğunluk olsaydı halinizi görecektik. pistin 2 sini kapattınız hemen 1 ini bile açık hale getirmediniz. Yalanınız batsın....Karla mücadele yönetimini öğrenin biraz IGA yönetimi istifa....
  • Divert Allahın emri değil, pist orada olmasaydı. Karadeniz kıyılarında hava belli.
  • Tabi tabiiii, o yüzden seferlerin tamamı gecikmeye girdi değil mi?
  • Dogru boyle ekipmanlari oldugunu beyan ediyorlar. 3 saat kar yagdi , THY normalinin %20 si ile sefer yapiyor. Normalde sabah vardiyasinda 150-200 arasi sefer olurdu. Ilk dalga da en 70-80 ucak. Simdi ilk dalga da 20 ucakla cuvaladilar.her ucak gerekli temizlikleri yapamadigi icin rotara giriyor. Apron da araclarin gittigi heryer kar icinde. Allah tan bu kadar araclari var. Yada OLMASA!!! Herhalde havalimanini kapatirlardi. Bikmadilar insanlari kandirmaya calismaktan.

İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA, İstanbul'da etkili olan kar yağışı sonrası uçuşlarla ilgili açıklama yaptı.

İGA tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Karla mücadele çalışmalarına aralıksız devam ediyor" denildi.

İstanbul Havalimanı’nda, 300 kişiden oluşan “Kar Mücadele Ekibi” toplam 130 adet araç ve ekipmanla 7/24 görev yaptığı ifade edildi.

İşte İGA tarafından yapılan o açıklama:

"İstanbul Havalimanı, operasyonların aksamaması ve uçuşların kesintiye uğramaması için karla mücadele çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Havacılığın en önemli kuralının uçuş, can ve mal güvenliğinin sağlanması olduğu bilinciyle operasyonlarına yön veren İstanbul Havalimanı, kötü hava koşullarının uçuş trafiğini etkilememesi, yolcuların rahat ve güvenli seyahat edebilmelerini sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdürmektedir.

İstanbul’da hafta sonundan itibaren etkisini artıran ve tüm ulaşım ağlarını olumsuz etkileyen hava şartları nedeni ile an itibariyle pistlerin açık olduğu İstanbul Havalimanı’nda, yoğun kar temizleme çalışmaları devam etmektedir ve operasyon kesintisiz olarak devam etmektedir.

Apron, pist ve taksi yolları başta olmak üzere, gerekli tedbirlerin alındığı İstanbul Havalimanı’nda, 300 kişiden oluşan “Kar Mücadele Ekibi” toplam 130 adet araç ve ekipmanla 7/24 görev yapmaktadır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

İGA Havalimanı İşletmesi A.Ş."

İGA'dan uçak seferleriyle ilgili açıklama

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Rusia ~ 3 yıl önce
Yalan rusyada 6 ay kış oluyo uçuşlar oluyo dağın teoesine havalimanı yaparsınız yinede beceriksizlikle sonuçlanır bu nedir yahu uçmak istersin saatlerce beklersin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aviator ~ 3 yıl önce
Dhmi olsaydi 4 gün kapatirdi Havalimanı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sınıfta kaldı ~ 3 yıl önce
İga ve tgs sınıfta kaldı. Personel yetersizliği, koordinasyon eksikliği vs vs. Pandemi varken böyle, bi de pandemi olmasa, yoğun uçuş olsa... Bence işi bilenlere bırakın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yalan ~ 3 yıl önce
Sabahleyin gördük hazırlıkları. 1 tane ucağı 1 saate kaldıramadınız. Divert'ler hak getire. Yoğunluk olmadığı halde böyle sınıfta kaldınız yoğunluk olsaydı halinizi görecektik. pistin 2 sini kapattınız hemen 1 ini bile açık hale getirmediniz. Yalanınız batsın....Karla mücadele yönetimini öğrenin biraz IGA yönetimi istifa....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anladık ~ 3 yıl önce
Divert Allahın emri değil, pist orada olmasaydı. Karadeniz kıyılarında hava belli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cpt ~ 3 yıl önce
Tabi tabiiii, o yüzden seferlerin tamamı gecikmeye girdi değil mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yapma mustafa Din kardesiyiz. ~ 3 yıl önce
Dogru boyle ekipmanlari oldugunu beyan ediyorlar. 3 saat kar yagdi , THY normalinin %20 si ile sefer yapiyor. Normalde sabah vardiyasinda 150-200 arasi sefer olurdu. Ilk dalga da en 70-80 ucak. Simdi ilk dalga da 20 ucakla cuvaladilar.her ucak gerekli temizlikleri yapamadigi icin rotara giriyor. Apron da araclarin gittigi heryer kar icinde. Allah tan bu kadar araclari var. Yada OLMASA!!! Herhalde havalimanini kapatirlardi. Bikmadilar insanlari kandirmaya calismaktan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000