24 Mart 2020, Salı 17:48:48

İGA'dan havalimanındaki Cezayirlilerle ilgili açıklama

Covid-19 salgını nedeniyle Cezayir Hükümeti tarafından ülkelerine dönülmesine izin verilmeyen Cezayirlilerle ilgili İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA'dan açıklama yapıldı.
  • Bu korona olaylarından sonra inşallah pasaport polisi ülkeye gelmek isteyen belli bir kısmı inad edip geri gönderir.
  • Bu aşağılık Afrikalıları kendi çöplüklerine postalamadan önce en sıkı şartlarda karantinaya alalım. Görsünler günlerini.
  • Arsız bir millet onlara iylik yaparsanız karşılığı arsızlık olur. Tek anladıkları dayak, insanca davranırsanız sizi zayıf gören bir millat. İGA nın hiç bir şey yaptığı yok. Ortalarda bile yoklar. Ordaki polisler olmasa halimiz duman olur.
  • Boşuna demiyoruz nankör millet bunlar diye. Bırakın şunları sınır dışına ya. Biz yurtdışına gidince kimseyle tartışmayalım diye milletin gözünün içine bakıyoruz bırakın bu edepsizler gibi polisle tartışmayı. Sen Türksün anında ülkende bulursun kendini. Bide şu adamlardaki genişliği görüyorum da. Bu müsamahayı onlara gösterenlerde kabahat.
  • Havaş kendine bakamıyor araplata mı bakacak. Komik olmayın
  • Ya bunlarla fransa belçika ispanya hollanda baş edemiyor kuzey afrikalılar bayagı bi sıkıntı halk cezayirlilerin de çoğu hırsız bence oralara cepçilik için gelenleride vardır
  • Dunyanin en buyuk havalimaninda bir avuc cezayirli kaldi, Herseyin buyugunu yapiozda ici bos kaliyor,Allah muhafaza.
  • Arkadaş bunları kendi ülkesi almıyor , biz ne yapalım . .
  • Polise şiddet uygulayan personele sandıran bu insanlara yardım yapmaya devam etsinler geçen hafta 5 6 personeli sıkıştırıp dövmeye kalktılar personeller A2 körük içine zor kaçtı

Covid-19 salgını nedeniyle Cezayir Hükümeti tarafından ülkelerine dönülmesine izin verilmeyen Cezayirlilerle ilgili İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA'dan açıklama yapıldı.

İstanbul Havalimanı'nda görevli polislerle sık sık şiddetli tartışma yaşayan Cezayir vatandaşlarının insani ihtiyaç ve gereksinimlerinin karşılandığı belirtildi.

İşte İGA tarafından yapılan o açıklama:

"Koronavirüs (COVID-19) salgını nedeniyle Cezayir hükümeti, vatandaşlarının ülkelerine dönmelerine izin vermemiş olup, bunun sonucunda Istanbul'dan Cezayir'e seyahat etmek isteyen Cezayir yolcularının bazıları İstanbul Havalimanı'nda mahsur kalmıştır. İGA, Kızılay, Türk Hava Yolları ve Havaş, birkaç gündür binden fazla Cezayirli ziyaretçinin insani ihtiyaç ve gereksinimlerini karşılamaktadır. Öte yandan Türk hükümeti, Cezayir hükümetinin etkilenen uçuşlara iniş izni vermesi için bir haftadır çalışma yürütmektedir. Ayrıca İGA olarak, İstanbul Havalimanı'nda asayiş ve düzeni korumak adına yoğun mesai harcadığımızı kamuoyunun bilgisine sunarız.

Saygılarımızla,
İGA Havalimanı işletmesi A.Ş. "

İGA'dan havalimanındaki Cezayirlilerle ilgili açıklama

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

... ~ 4 yıl önce
Bu korona olaylarından sonra inşallah pasaport polisi ülkeye gelmek isteyen belli bir kısmı inad edip geri gönderir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B-52 ~ 4 yıl önce
Bu aşağılık Afrikalıları kendi çöplüklerine postalamadan önce en sıkı şartlarda karantinaya alalım. Görsünler günlerini.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neden ~ 4 yıl önce
Ne bu agresiflik yahu ne gerek var
Ayıp ~ 4 yıl önce
Cezayirliler diğer Afrikalılara benzemez, onurlu insanlardır.
asd ~ 4 yıl önce
Arsız bir millet onlara iylik yaparsanız karşılığı arsızlık olur. Tek anladıkları dayak, insanca davranırsanız sizi zayıf gören bir millat. İGA nın hiç bir şey yaptığı yok. Ortalarda bile yoklar. Ordaki polisler olmasa halimiz duman olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
işte ~ 4 yıl önce
Boşuna demiyoruz nankör millet bunlar diye. Bırakın şunları sınır dışına ya. Biz yurtdışına gidince kimseyle tartışmayalım diye milletin gözünün içine bakıyoruz bırakın bu edepsizler gibi polisle tartışmayı. Sen Türksün anında ülkende bulursun kendini. Bide şu adamlardaki genişliği görüyorum da. Bu müsamahayı onlara gösterenlerde kabahat.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havaş ~ 4 yıl önce
Havaş kendine bakamıyor araplata mı bakacak. Komik olmayın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AMS ~ 4 yıl önce
Ya bunlarla fransa belçika ispanya hollanda baş edemiyor kuzey afrikalılar bayagı bi sıkıntı halk cezayirlilerin de çoğu hırsız bence oralara cepçilik için gelenleride vardır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cevap ~ 4 yıl önce
Dunyanin en buyuk havalimaninda bir avuc cezayirli kaldi, Herseyin buyugunu yapiozda ici bos kaliyor,Allah muhafaza.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Usman aga ~ 4 yıl önce
Ya bilader allah muhammed aşkına ne alaka cezayir devletinin vatandaşını almamasıyla bizim havalimanımızın büyüklüğü doluluğu boşluğu Türkiyenin bi suçu yok ki adam kendi vatandaşınj almıyo burada mahsurlar ille bi kötülük bulacaksınız arayacaksınız fesatlık
HAVACI ~ 4 yıl önce
Arkadaş bunları kendi ülkesi almıyor , biz ne yapalım . .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sht ~ 4 yıl önce
Polise şiddet uygulayan personele sandıran bu insanlara yardım yapmaya devam etsinler geçen hafta 5 6 personeli sıkıştırıp dövmeye kalktılar personeller A2 körük içine zor kaçtı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Asil Türk Milleti ~ 4 yıl önce
Biz İnsanlığımızı Yaparız Her Zaman.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000