14 Eylül 2018, Cuma 14:33:26

İGA'dan eylem açıklaması

İstanbul yeni havalimanı personelinin bu sabah kötü koşullarda çalıştırıldıkları gerekçesiyle yaptıkları eylem sonrası İGA'dan açıklama geldi.
  • sırf açıklama yapmış olmak için gevelenmiş söz öbeklerinden ibaret açıklama.Bu laflara kimsenin inanmayacağını açıklamayı yapanlar herkesten iyi biliyordur.
  • ilk olumsuz hava koşullarında personelin halini görüyorsunuz. Ülkenin hali ortada tebrikler
  • Eski ceo varken cok daha kalabalikti orasi..hicbir problem olmamisti..liyakat yerine yagcilar isin basinda olursa zor biter o projee
  • Yetişmicek nasıl uzatırızın temelleri.
  • Kesin gecikir dogrudur. Yaziklar olsun
  • ulan nasil bir yonetim anlayışı hem muslumaniz diyorsunuz hem gevurun adaleti bile sizde yok.. bu insanlarin emegini sömürürken iyi hakkini vermeye gelirken yok... millete hep stres hep sorun... demekki yahudi kafası yada hep yahudi.... nsden çünkü para odakli bi tek onlar calisir!
  • İnsanın olduğu her yerde sorun ve problem olması gayet doğal,ilk etap 29'ekim'de açılıp hizmete girsinde diğerleri ikinci planda bence,üstesinden gelinemeyecek sıkıntı yoktur.ilk açılış tarihi önem arz edecektir dostlar sevinirken ABD ve israil gibi açık düşmanlar fena şekilde kuduracaklardır...
  • Çok açıklayıcı olmuş. Bravo kurumsal iletişim. Sürekli harikalar yaratıyorsunuz. Şaka bir yana hakikaten durumunuz vahim.
  • Demek yagmurda servis beklerken islandiklari icin... Bu soylediginize kargalar guler! Iga aciklasin, insaat basladigindan beri kac isci öldü?! Ekmek arasi patateslerle gecistiriyorsunuz oglen yemeklerini. Merhametsiz yureklerinizi seveyim sizin!!!
  • Emekçi kardeşlerimizin bu haklı davasında sonuna kadar arkasındayız. Bu iktidar yalakalarına, vasıfsız yöneticilere, emekçi düşmanlarına ve her zaman daha fazla kar yapmak için işçinin maaşında gözü olan bu kişi/firmalara iyi bir ders vermeden ve haklarını son kuruşuna kadar almadan durmamalarını öneririm. Havaalanın açılışı ile ilgili düşüncem; Çalışma şartlarına uygun olmayan 3.havalimanı hala inşaat halinde ve 2020 ye kadar açılması uygun değildir. Eğer İnad edilip “ben dedim açılacak” mantığı ile açılırsa iş kazalarının ve ölümlerin devamı gelecektir.

İstanbul yeni havalimanı personelinin bu sabah kötü koşullarda çalıştırıldıkları gerekçesiyle yaptıkları eylem sonrası İGA'dan açıklama geldi.

Yapılan açıklamada İGA’nın İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kadri Samsunlu'nun işçi temsilcileriyle bir araya geleceği duyuruldu.

İşte o açıklama:

Bu sabah erken saatlerde işçi kardeşlerimizi inşaat alanına götürmesi gereken servislerin kötü hava koşulları nedeniyle gecikmesi sonucu çalışanlarımız yağmur altında bekledikleri sırada mağdur olmuşlar ve bu durumu protesto etmişlerdir.

Olayı yakından izleyen İGA yönetimi ve ilgili resmi makamlar, çalışanlarımızla diyalog halindedir. Saat 14:30 itibariyle İstanbul Yeni Havalimanı işletmecisi İGA’nın İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kadri Samsunlu işçi temsilcileriyle bir araya gelecek ve gerekli çözüm yolları üzerine çalışılacaktır.

İGA'dan eylem açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

guru ~ 6 yıl önce
sırf açıklama yapmış olmak için gevelenmiş söz öbeklerinden ibaret açıklama.Bu laflara kimsenin inanmayacağını açıklamayı yapanlar herkesten iyi biliyordur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne aceleniz vardı? ~ 6 yıl önce
ilk olumsuz hava koşullarında personelin halini görüyorsunuz. Ülkenin hali ortada tebrikler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neden ~ 6 yıl önce
Eski ceo varken cok daha kalabalikti orasi..hicbir problem olmamisti..liyakat yerine yagcilar isin basinda olursa zor biter o projee

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Farkındalık ~ 6 yıl önce
Yetişmicek nasıl uzatırızın temelleri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Servisler altur ~ 6 yıl önce
Kesin gecikir dogrudur. Yaziklar olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yuh be ~ 6 yıl önce
ulan nasil bir yonetim anlayışı hem muslumaniz diyorsunuz hem gevurun adaleti bile sizde yok.. bu insanlarin emegini sömürürken iyi hakkini vermeye gelirken yok... millete hep stres hep sorun... demekki yahudi kafası yada hep yahudi.... nsden çünkü para odakli bi tek onlar calisir!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
1071 ~ 6 yıl önce
İnsanın olduğu her yerde sorun ve problem olması gayet doğal,ilk etap 29'ekim'de açılıp hizmete girsinde diğerleri ikinci planda bence,üstesinden gelinemeyecek sıkıntı yoktur.ilk açılış tarihi önem arz edecektir dostlar sevinirken ABD ve israil gibi açık düşmanlar fena şekilde kuduracaklardır...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Açıklama ~ 6 yıl önce
Çok açıklayıcı olmuş. Bravo kurumsal iletişim. Sürekli harikalar yaratıyorsunuz. Şaka bir yana hakikaten durumunuz vahim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dalga gecmekten bikmadiniz ~ 6 yıl önce
Demek yagmurda servis beklerken islandiklari icin... Bu soylediginize kargalar guler! Iga aciklasin, insaat basladigindan beri kac isci öldü?! Ekmek arasi patateslerle gecistiriyorsunuz oglen yemeklerini. Merhametsiz yureklerinizi seveyim sizin!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs şefi Selim tartan ~ 6 yıl önce
Emekçi kardeşlerimizin bu haklı davasında sonuna kadar arkasındayız. Bu iktidar yalakalarına, vasıfsız yöneticilere, emekçi düşmanlarına ve her zaman daha fazla kar yapmak için işçinin maaşında gözü olan bu kişi/firmalara iyi bir ders vermeden ve haklarını son kuruşuna kadar almadan durmamalarını öneririm. Havaalanın açılışı ile ilgili düşüncem; Çalışma şartlarına uygun olmayan 3.havalimanı hala inşaat halinde ve 2020 ye kadar açılması uygun değildir. Eğer İnad edilip “ben dedim açılacak” mantığı ile açılırsa iş kazalarının ve ölümlerin devamı gelecektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000