10 Ağustos 2020, Pazartesi 19:05:51

İGA'da test fiyatları roketten hızlı yükseldi!

Yeni tipi koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında geçtiğimiz ay İstanbul Havalimanı'nda açılan PCR test merkezinde fiyatlar adeta tavan yaptı.
  • Ah iga ah Huzurumuzu aldın,hayallerimizi aldın Kim vesile olduysa gün yüzü görmesin
  • Hala bu zihniyetin peşinde gidenler var ya..! Zerre kadar hakkım bile olsa helal etmiyorum..! Hem yönetenlere hem de onların attıkları kırıntıların peşinde olan yalakalara , hiç birinize hakkımı helal etmiyorum..!
  • Reisimiz bu konuya mutlak et atacaktir biraz sabir arkadaslar
  • Az bile yapmışlar 500 olması gerekir
  • İga soygun düzeni devam ediyor
  • herkes ektiğini biçermiş. bunlar daha az. yakında daha neler göreceğiz.
  • Cok kisinin ocagina incir agaci diktin Buna sebep olanlara da Rabbim aynisini yapsin insallah
  • Siz 260 tl yi öpün başınıza koyun. Avrupa da 100 euro kadar çıkıyor. Dünyanın bir çok yerinde bu giaytı bulamazsınız. Ayrıca Turk olarak havalimanınfa yaptırmak zorunda değilsin. Git daha ucuza dışarıda yaptır.
  • Bu testler ücretsiz değil mi neyin ücreti bu ?
  • Buraya istediğinizi yazın güç kimin elinde ise o istediği gibi at koşturur bu ülkede, at koşturan kötü ise istediğinizi yapın yine bildiklerini okurlar,okuyacaklar ve hep onlar rahat edecek bu dünya da..

Yeni tipi koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında geçtiğimiz ay İstanbul Havalimanı'nda açılan PCR test merkezinde fiyatlar adeta tavan yaptı.

Açılış sonrası kişi başı 110 TL'ye yapılan testler bugün 260 TL'ye yapılıyor. Havalimanında test merkezine giden yolcular fahiş fiyatlardan şikayetçi oldu. Diğer uluslararası meydanlarda açılan test merkezlerinde 110 TL'ye test yapıldığını ifade eden yolcular, İstanbul Havalimanı'daki pahalılığın PCR testlerine de yansıdığına dikkat geçti.

İstanbul Havalimanı Operasyon Kontrol Merkezi Direktörü Fatin Mere, havalimanındaki test merkezinin açılışı sonrası yaptığı açıklamada, "Bizim buradan her hangi bir ticari beklentimiz yok. Bizim bir gelir beklentimiz yok. Sağlık Bakanlığının daha öncede basına yansıttığı gibi 110 liralık bir ücret olacağından bahsediliyor. Ancak Havalimanı için ayrı bir ücretlendirme yapar mı yapmaz mı bilmiyoruz. Bizim dediğim gibi buradan bir gelir beklenti amacımız yok" ifadelerini kullanmıştı.

Aradan geçen 40 gün sonunda test fiyatları 110 TL'den 260 TL'ye yükselirken artış oranı ise yüzde 136'yı geçti. Döviz kurundaki artışın bile çok üzerinde yükseliş gösteren fiyatlar konusunda İGA tarafından bir açıklama yapılmadı. Test fiyatlarının geçtiğimiz Cuma günü 220 TL olduğu bilgisine ulaşıldı.

SHGM'DEN PCR TESTİ UYARISI

Öte yandan Almanya tarafından getirilen PCR testi zorunluluğu sonrası Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM) uyarıda bulundu.

SHGM tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

"Ülkemizden Almanya’ya seyahat edecek yerli / yabancı tüm yolcuların PCR testi yaptırmaları gerekmektedir. Diplomatik pasaportu olan ve  hali hazırda yurt dışı görevi olanlar haricinde Almanya'ya giriş yapacak tüm yolculardan PCR negatif raporu istenmektedir.

Test sonucu olmayan yolcular 12 Ağustos 2020 tarihinden itibaren uçuşa kabul edilmeyeceklerdir.  Bu konuda mağduriyet yaşanmaması için Almanya-Türkiye arası yolcu taşıyan yerli / yabancı havayolları ile yolcuların bu hususa önemle dikkat etmeleri gerekmektedir." 

©AirportHaber.com

İGA'da test fiyatları roketten hızlı yükseldi!

Yorumlar Tüm Yorumlar (65)

Hasan ~ 4 yıl önce
Ah iga ah Huzurumuzu aldın,hayallerimizi aldın Kim vesile olduysa gün yüzü görmesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Heh heh ~ 4 yıl önce
Iga tek kafanin
... ~ 4 yıl önce
Hala bu zihniyetin peşinde gidenler var ya..! Zerre kadar hakkım bile olsa helal etmiyorum..! Hem yönetenlere hem de onların attıkları kırıntıların peşinde olan yalakalara , hiç birinize hakkımı helal etmiyorum..!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ZA ~ 4 yıl önce
Reisimiz bu konuya mutlak et atacaktir biraz sabir arkadaslar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İga ~ 4 yıl önce
Az bile yapmışlar 500 olması gerekir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İga ~ 4 yıl önce
İga soygun düzeni devam ediyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fırat ~ 4 yıl önce
herkes ektiğini biçermiş. bunlar daha az. yakında daha neler göreceğiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Iga ~ 4 yıl önce
Cok kisinin ocagina incir agaci diktin Buna sebep olanlara da Rabbim aynisini yapsin insallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pahali değil ~ 4 yıl önce
Siz 260 tl yi öpün başınıza koyun. Avrupa da 100 euro kadar çıkıyor. Dünyanın bir çok yerinde bu giaytı bulamazsınız. Ayrıca Turk olarak havalimanınfa yaptırmak zorunda değilsin. Git daha ucuza dışarıda yaptır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yanlışım varsa biri düzeltsin ~ 4 yıl önce
Bu testler ücretsiz değil mi neyin ücreti bu ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HERŞEY BOŞ ~ 4 yıl önce
Buraya istediğinizi yazın güç kimin elinde ise o istediği gibi at koşturur bu ülkede, at koşturan kötü ise istediğinizi yapın yine bildiklerini okurlar,okuyacaklar ve hep onlar rahat edecek bu dünya da..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000