30 Aralık 2017, Cumartesi 16:04:54

İGA X-ray cihazları için anlaşma imzaladı

Çinli Nuctech şirketi İstanbul'un yeni havalimanının X-ray cihazı için anlaşma imzaladı.
  • Dünya bizi kıskanmıyor ama bir yeri ile gülüyor. Şu hale bakın. Dünyanın mallarını sınırlarının içine sokmadığı çin malını biz alıyoruz. Neden mi ? Makarna makarna
  • Böyle ülkeye böyle havalimanı. Şu halimize bakın. Çin malı xrayleri dünyada hangi medeni ülke kullanıyor acaba ? İngiltere mi ? Almanya mı ? Fransa mı? Kullansa kullansa afrika ve araplar kullanıyordur. Buna müsaade eden kim acaba ? Yoksa aliexpressten mi getirttiler bunları. Nakliye bedava diye
  • Nedense çok rahatsız etti bu Çin malı XRay alımı. Yahu adamların her ürünü aynı kalite değil anladım hatta iPhone da Çin de yapılıyor ama Amerikalı idare var ona göre il yapıyorlar. Avrupa liderliğine oynarken nasıl Çin Malı cihazla TSA e uygun tarama yapılacak? Vallahi yazık olacak galiba. Jeneratörü kartı konveyör arızası dünya para teslimi alımı stoklu yedek parçası da olacak mı? Çin Malı yahu Çin !
  • Haberler de hani 3 . Havalimanı %90 yerli imkanlarla yapılıyordu X-Ray çin den Bagaj Bandlari ve körükler düşman ilan ettiğimiz Almanlar dan Diğer elektronik Systemtechnik hangi ülkeden ? Doğru ya Mermer..Beton ...100% 100 yerli Özür unutmuşum kamyon şoförleridi Türkdü İyi günler türkiye uyumaya devam
  • Çin kalkınma bankasının kredisiyle iş yaparsanız çin malı kullanırsınız. Dikkat edin de sağa sola radyasyon yayıp milleti hasta etmesin. DHMİ bu ile nasıl evet demiş. Ben biliyorum da siz biliyırmusunuz?
  • Boş yere övünmeyin bu havalimanıyla x-ray cihazını bile üretemiyorsak.
  • çin bize varyag olayında size 1 milyon turist yollayacağız dedip sizlerinde durmadı kazık attı biz de gidip bu işi onlara verdik. enerji ihalelerini almanya ve rusya'ya verdiğimizde çin madem bu işi sorgusuz sualsiz onlara verecektiniz bizi niye ihaleye davet ettiniz diye rest çekince mi bu işi onlara verdik acaba ?
  • Hani tamamen yerli üretim olucaktı!!!!
  • İşi ucuza getirmek için yapılmıştır. Bundan SHGM ve DHMİ' nin de bilgisi varmıdır? Çin malı cihazlarla ABD ve Avrupa uçaklarına güvenlik hizmeti veremezsiniz. Teknik şartnamede bunların standartları belirlenmemiş mi? Bu cihazları FAA ve ECAC kabul etmez. Siz de yaptıpınız masraflarla baş başa kalıp sağda solda mağduriyet şarkıları söylemeye devam edersiniz. İnşallah en baştan bir hata yapılmamıştır?
  • Yapılan her alım karşılığında politik olarak baskı yapıp FREKANS ARTIMI talep edilip alınmalıdır

Nuctech, İstanbul'un yeni havalimanının tüm koridorlardaki el bagajı ve check-in bagajlarının x-ray cihazlarını ve diğer ilgili sistemleri sağlayacak.

Söz konusu cihazlar ve sistem yıllık 200 milyon yolcu için güvenlik kontrolü hizmeti sağlayacak.

İstanbul'un yeni havaalanının, dünyanın en gözde havaalanlarından biri olması bekleniyor. Yeni havalimanını, coğrafi konumunun yanı sıra sahip olduğu yeni teknolojilerle de avantajlı bir konumda olacak.

Yeni havalimanında ana projenin 2018 yılında tamamlanması bekleniyor. Yeni havalimanı aynı zamanda Kuşak ve Yol girişimi güzergahında Avrupa ve Asya kıtaları arasında önemli bir hava üssü de olacak.

İGA Havalimanları İnşaat CEO'su Yusuf Akçayoğlu, sadece coğrafyada en büyük havalimanı olmanın yanı sıra teknoloji kullanımında da dünyanın en cazip havalimanını inşa ettiklerini, bu amaçla Nuctech ile işbirliğinden mutluluk duyduklarını dile getirdi.

İGA X-ray cihazları için anlaşma imzaladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Kıskanç ~ 6 yıl önce
Dünya bizi kıskanmıyor ama bir yeri ile gülüyor. Şu hale bakın. Dünyanın mallarını sınırlarının içine sokmadığı çin malını biz alıyoruz. Neden mi ? Makarna makarna

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayret ~ 6 yıl önce
Böyle ülkeye böyle havalimanı. Şu halimize bakın. Çin malı xrayleri dünyada hangi medeni ülke kullanıyor acaba ? İngiltere mi ? Almanya mı ? Fransa mı? Kullansa kullansa afrika ve araplar kullanıyordur. Buna müsaade eden kim acaba ? Yoksa aliexpressten mi getirttiler bunları. Nakliye bedava diye

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tedirgin ~ 6 yıl önce
Nedense çok rahatsız etti bu Çin malı XRay alımı. Yahu adamların her ürünü aynı kalite değil anladım hatta iPhone da Çin de yapılıyor ama Amerikalı idare var ona göre il yapıyorlar. Avrupa liderliğine oynarken nasıl Çin Malı cihazla TSA e uygun tarama yapılacak? Vallahi yazık olacak galiba. Jeneratörü kartı konveyör arızası dünya para teslimi alımı stoklu yedek parçası da olacak mı? Çin Malı yahu Çin !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yerli Sorry ~ 6 yıl önce
Haberler de hani 3 . Havalimanı %90 yerli imkanlarla yapılıyordu X-Ray çin den Bagaj Bandlari ve körükler düşman ilan ettiğimiz Almanlar dan Diğer elektronik Systemtechnik hangi ülkeden ? Doğru ya Mermer..Beton ...100% 100 yerli Özür unutmuşum kamyon şoförleridi Türkdü İyi günler türkiye uyumaya devam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yerli ~ 6 yıl önce
Hocam kamyon soforleri Vietnam agirlikli, Azeri ve Bangladesliler de hatiri sayilir oranda mevcut. Bir de tum iscilerin uzerlerinde tasidiklari bicaklar Turk mali olsa gerek ;)
Çin ~ 6 yıl önce
Çin kalkınma bankasının kredisiyle iş yaparsanız çin malı kullanırsınız. Dikkat edin de sağa sola radyasyon yayıp milleti hasta etmesin. DHMİ bu ile nasıl evet demiş. Ben biliyorum da siz biliyırmusunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TR ~ 6 yıl önce
Boş yere övünmeyin bu havalimanıyla x-ray cihazını bile üretemiyorsak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 6 yıl önce
çin bize varyag olayında size 1 milyon turist yollayacağız dedip sizlerinde durmadı kazık attı biz de gidip bu işi onlara verdik. enerji ihalelerini almanya ve rusya'ya verdiğimizde çin madem bu işi sorgusuz sualsiz onlara verecektiniz bizi niye ihaleye davet ettiniz diye rest çekince mi bu işi onlara verdik acaba ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kandırın Kandırın. ~ 6 yıl önce
Hani tamamen yerli üretim olucaktı!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eminmisiniz? ~ 6 yıl önce
İşi ucuza getirmek için yapılmıştır. Bundan SHGM ve DHMİ' nin de bilgisi varmıdır? Çin malı cihazlarla ABD ve Avrupa uçaklarına güvenlik hizmeti veremezsiniz. Teknik şartnamede bunların standartları belirlenmemiş mi? Bu cihazları FAA ve ECAC kabul etmez. Siz de yaptıpınız masraflarla baş başa kalıp sağda solda mağduriyet şarkıları söylemeye devam edersiniz. İnşallah en baştan bir hata yapılmamıştır?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çin menşeili ~ 6 yıl önce
Yapılan her alım karşılığında politik olarak baskı yapıp FREKANS ARTIMI talep edilip alınmalıdır

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000