13 Haziran 2018, Çarşamba 12:39:55

İGA: "Kuralları yeniden yazıyoruz"

İstanbul Yeni Havalimanı'nın yüklenici ve işletmeci firması Istanbul Grand Airport (İGA), havalimanının son halini hazırlanan bir video ile paylaştı.
  • Dış hat kişi başı yolcu:25 e İç hat kişi başı yolcu:15 € olması birçok şirketi düşündürür. Sabiha Gökçen raitingini artırır.
  • Ülkenin en tecrübesiz ve amatör adamlarını toplayıp burayı açmaya çalışıyorlar. Ne emniyet var. Ne apron düzeni var. Ne güvenlik var. Buranın airside safety işine bakan her kimse çok merak ediyoruz. Burada ne yaptı acaba. Geçen gezdiğimizde henüz tecrübeli birini bulamadıklarını söylemişlerdi. Hala bulamadılarsa durum vahim demektir.
  • Yeni kural. İnşaat halinde havalimanı açılabilir. Kuralı yeniden yazdılar
  • Umarım atamızın ismini koyarlar. (Yeni) Atatürk Havaalanı çok güzel olmuş!
  • her ota taşa atatürk ismi, gına geldi.
  • reklâm filminde Atatürkün olmaması çok manidar
  • Utanmadan islerine geldiginde Ataturk'un resimlerini kullanip, mehteri veriyorlar. Ama ismini ATATURK olmasini hazmedemiyorlar.
  • RTE parası ilemi yaptırdı sanki onu eksik etmiyor lar video da..... atamız varken sen çok yaşa Mustafa Kemal Atatürk..... RTE tammmmm
İstanbul Yeni Havalimanı'nın yüklenici ve işletmeci firması Istanbul Grand Airport (İGA), havalimanının son halini hazırlanan bir video ile paylaştı.

İGA tarafından video ile ilgili yapılan açıklamada, "Bu ülkenin çalışkan insanlarıyla birlikte, dünya havacılık sektöründe kuralları yeniden yazıyoruz" ifadeleri kullanıldı.

CUMHURİYET'İN 95. YILINDA AÇILICAK

Cumhuyet'in ilanın 95'inci yıldönümünde resmen açılması planlanan İstanbul Yeni Havalimanı,
İstanbul'un Avrupa yakasında, Eyüpsultan'ın Karadeniz kıyısındaki İhsaniye ve Akpınar Mahalleleri ile Tayakadın Mahalleleri arasında, 76,5 kilometrekare alana inşa ediliyor. Mega yapı, yıllık 200 milyon yolcu kapasitesine çıkarılabilen terminali ile birbirinden bağımsız şekilde yapılan altı piste sahip olacak.

Havalimanının 29 Ekim 2018 tarihinde hizmete girmesi planlanan ilk etabı 90 milyon yolcu kapasiteli terminal ve 2 pistten oluşacak.

Pistler Airbus A380 ve Boeing 747 gibi büyük gövdeli uçakların rahatlıkla iniş-kalkış yapabileceği 3 bin 750 metre uzunluğunda ve 60 metre genişliğinde olacak.

Yüksek teknoloji ile donatılan İstanbul Yeni Havalimanı tüm etaplarının tamamlanmasının ardından dünyanın en yüksek yolcu kapasiteli havalimanı olacak.

İşte İGA tarafından paylaşılan o video

İGA: "Kuralları yeniden yazıyoruz"

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

buenos dias ~ 6 yıl önce
Dış hat kişi başı yolcu:25 e İç hat kişi başı yolcu:15 € olması birçok şirketi düşündürür. Sabiha Gökçen raitingini artırır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İga ~ 6 yıl önce
Ülkenin en tecrübesiz ve amatör adamlarını toplayıp burayı açmaya çalışıyorlar. Ne emniyet var. Ne apron düzeni var. Ne güvenlik var. Buranın airside safety işine bakan her kimse çok merak ediyoruz. Burada ne yaptı acaba. Geçen gezdiğimizde henüz tecrübeli birini bulamadıklarını söylemişlerdi. Hala bulamadılarsa durum vahim demektir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kural ~ 6 yıl önce
Yeni kural. İnşaat halinde havalimanı açılabilir. Kuralı yeniden yazdılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mehmet ~ 6 yıl önce
Umarım atamızın ismini koyarlar. (Yeni) Atatürk Havaalanı çok güzel olmuş!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kural ~ 6 yıl önce
her ota taşa atatürk ismi, gına geldi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
necati ~ 6 yıl önce
reklâm filminde Atatürkün olmaması çok manidar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Var ~ 6 yıl önce
38. saniyede kolonda fotoğraf verilmiş.
selami ~ 6 yıl önce
Necati kardes bosuna paralanma.. Bu millet tercihini yapti. Maalesef 16 yilda herseyi tersine cevirmeyi basardi. Sonuclarina da katlanacak. Ektigini de bicecek. Bagirsan da cagirsan da.. Beyinler tutulmus.. gözler görmez.. kalpler hissetmez. Birakin ne halleri var ise görsünler.
Yuh ~ 6 yıl önce
Utanmadan islerine geldiginde Ataturk'un resimlerini kullanip, mehteri veriyorlar. Ama ismini ATATURK olmasini hazmedemiyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kosovalı ~ 6 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
Aynen ~ 6 yıl önce
Cahil çok izler bizden der. Yerse....
Neden ~ 6 yıl önce
RTE parası ilemi yaptırdı sanki onu eksik etmiyor lar video da..... atamız varken sen çok yaşa Mustafa Kemal Atatürk..... RTE tammmmm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neden ~ 6 yıl önce
Atan kendi parasıyla mı yaptı ??
Firavun ~ 6 yıl önce
Atam yaparken yerle bir olmus bir imparatorluktan var etti. Seninki Atamin yaptiklarini ecnebiye satarak elde ettigi paradan yapti. 550 milyar dolar borcu da sana ve torunlarina takti. Senin ki akil tutulmasi degil. Aklin yok olmasi. Uyan artik uyan eyy zavalli. Senin ülkendeki hicbirsey senin degil artik. 5 Hastahane.. 3 köprü..2 tünelden baska bir tek fabrika acmadi sana senikiler. Basini kaldir ve ülkenin halini gör artik.
aoç ~ 6 yıl önce
interneti sadece çemkirmek için değil tarih öğrenmek için de kullan biraz, bak bakalım Ata’mızın kendi parasını nerelere bıraktığını öğren aslanım.Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp.
Neden’e ~ 6 yıl önce
RTE kendi parasıyla yapmadi belki ama o olmasaydı bu havalimanı yapılamıyordu aslanım. Mahkeme kararı ile durdurulacak denildiğinde bile devam ettirdi gövdesini taşın altına koydu yine devam ettirdi. Yani anlayacağın rte siz bu havalimanı olmayacaktı. Bu yüzden az bile yer verilmiş reklamda..
FRVN ~ 6 yıl önce
Ne güzel söylemissin senin gibilerde vardan yokk ederler.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000