08 Mart 2018, Perşembe 10:00:07

IFTE fuarına yoğun ilgi

Türkiye’nin ilk ve tek havacılık eğitim fuarı IFTE 2018, 11-12 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Wow Otel’de ziyaretçilerine kapılarını açacak.
  • Böyle bir fuara AYJET neden katılmaz ki?
  • Geçen sene Pegasus vardı bu sene neden yok ? Bilgi almak isteyenler içn faydalıydı..
  • Nasip olursa bende gideceğim,kayıt yaptırdım

Türkiye’nin ilk ve tek havacılık eğitim fuarı IFTE 2018, 11-12 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Wow Otel’de ziyaretçilerine kapılarını açacak.

Havacılık sektöründe son yıllarda yaşanan gelişmelere paralel olarak ortaya çıkan yetişmiş iş gücü ihtiyacı onlarca uçuş eğitim organizasyonunu da ortaya çıkardı. Özel uçuş eğitim kuruluşlarının yanı sıra lise ve üniversite seviyesinde onlarca eğitim veren kuruluşu ile havacılıkta kariyer hedefleyen gençler, 11-12 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek IFTE 2018 fuarında bir araya gelme fırsatı bulacak.

Türk Hava Yolları’nın ana sponsorluğunda, Atlantic Uçuş Okulu (AFA), 19 Mayıs Üniversitesi Uzaytem’in altın, TAI’nin gümüş ve Erah Uçuş Okulu’nun bronz sponsorluğunda düzenlenecek olan fuara sektörün öncü kuruluşları katılacak. Anadolu Üniversitesi, Erciyes Üniversitesi, Osmangazi Üniversitesi, Atılım Üniversitesi, Gaziantep Üniversitesi, Okan Üniversitesi, Fatih Sultan Mehmet Üniversitesi, İskenderun Teknik Üniversitesi, Girne American Üniversitesi, Altınbaş Üniversitesi gibi üniversitelerin katılım sağladığı fuara Türk Hava Kurumu, IFTC, Eker Havacılık, Güneydoğu Havacılık, Top Air, Dalaman Avion başta olmak çok sayıda uçuş eğitim organizasyonu ve meslek örgütleri de katılım sağlayacak. Onur Havayolları, Corendon, Pegasus Havayolları ve Sunexpress Havayolları da fuarı destekleyen firmalar arasında yer alacak.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü ve Devlet Hava Meydanları İşletmeleri’nin de stand ile katılım sağlayacakları fuarda önemli bir de etkinlik gerçekleştirilecek.  11 Mayıs Cuma günü resmi açılışı yapılacak olan fuarın ilk günü bütün eğitim organizasyonlarının katılımıyla bir çalıştay gerçekleştirilecek. SHGM Bahri Kesici ile birlikte DHMİ Genel Müdürü Funda Ocak’ın da katılacağı çalıştayda, konusunda yetkili isimler görüş ve önerilerini sunacak,  havacılık eğitiminin geldiği nokta ve geleceği enine boyuna masaya yatırılacak.

İDOLLER FUARA GELECEK

Fuarın ikinci günü ise havacılık tutkunu gençler akrobasi pilotu Ali İsmet Öztürk ve kendisi gibi akrobasi pilotu olan kızı Semin Öztürk ile birlikte merak ettikleri sorulara cevap bulabilecekleri söyleşiye katılacaklar. Ayrıca ziyaretçiler, sektörde idol olarak görülen sürpriz isimlerle  fuar boyunca sohbet etme fırsatı da bulacaklar. www.ifteistanbul.com adresinden kayıt yaptıranlar sürpriz hediyeler kazanma şansı yakalayacak.

STANDLARIN YÜZDE 80’İ DOLDU

Havacılık eğitimi konusunda faaliyet gösteren şirketlerin doğrudan hedef kitlesi ile buluşmasına vesile olan IFTE fuarı bu anlamda katılımcılardan yoğun ilgi görüyor. Fuara iki ay kalmasına rağmen 100 civarındaki standın şu ana kadar yüzde 80’inin tükendiği belirtilirken standların önümüzdeki günlerde tamamen dolacağı kaydedildi. Ücretsiz olarak ziyaret edilecek olan IFTE fuarını 20 bin kişinin ziyaret etmesinin beklendiği öğrenildi.





IFTE fuarına yoğun ilgi

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

AYJET neden yok ~ 6 yıl önce
Böyle bir fuara AYJET neden katılmaz ki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PGT ~ 6 yıl önce
Geçen sene Pegasus vardı bu sene neden yok ? Bilgi almak isteyenler içn faydalıydı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kayıt ~ 6 yıl önce
Nasip olursa bende gideceğim,kayıt yaptırdım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kayit ~ 6 yıl önce
bravo!!
Kayiit ~ 6 yıl önce
Bravoya bravo valla

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000