04 Ağustos 2011, Perşembe 16:40:28

İFLAS ETTİLER

Türkiye için uçuş ve tatil paketleri satan, "Holidays 4 UK" adlı İngiliz tur operatörü iflas etti...
  • Nasıl iflas oluyor? Bizdekiler gibi kumar veya otele mi yatırım yapmışlar.
  • bu şirket türk menşeili bir şirket. ve müşterilirini buyuk oranda onur taşiyordu. onurun ingiltere ucuslarının yuklu bir miktarini bu şirketin ucusları oluşturuyordu. umarim onurun bu işten zarari fazla olmaz..onur gecen sene gold trailden de çok zarar etmişti.
İngiltere'nin Brighton şehri merkezli firmanın iflas etmesinin ardından, seyahat kuruluşu Abta, firmanın 12 bin 800 müşterisinin Türkiye'de bulunduğunu açıkladı. İngiliz Sivil Havacılık Kurumu yetkilisi David Clover, BBC'ye yaptığı açıklamada endişeye gerek olmadığını söyleyerek, "Herkes planlandığı gibi geri getirilecektir" dedi.
 
Clover, Holidays 4 UK firmasından tatil paketi ya da sadece uçuş satın alan ancak henüz tatile gitmeyen müşterilerin paralarının geri ödeneceğini de ifade etti.
 
18 çalışanı ve yıllık 35 milyon sterlin cirosu olan İngiliz tur operatörü "Holidays 4 UK", yılda 100 bin yolcu taşıyordu.

Zaman
İFLAS ETTİLER

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Nasıl iflas oluyor? Bizdekiler gibi kumar veya otele mi yatırım yapmışlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu şirket türk menşeili bir şirket. ve müşterilirini buyuk oranda onur taşiyordu. onurun ingiltere ucuslarının yuklu bir miktarini bu şirketin ucusları oluşturuyordu. umarim onurun bu işten zarari fazla olmaz..onur gecen sene gold trailden de çok zarar etmişti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000