13 Şubat 2019, Çarşamba 11:06:49

IFA eğitimlere başlamak için geri sayıma geçti

İstanbul’da kurulan yeni uçuş okulu İstanbul Flight Academy (IFA) Mart ayında ilk eğitim sınıfını açarak eğitimlerine başlayacak. Uçuş okulu, kadrosunu güçlendirmek için ise deneyimli uçuş öğretmenleri arıyor.
  • Eğitim yeri bekleyen 2. Pilot aday adaylarını buraya yollasınlar işte.
  • Murat Hocam tebrik ederim, hayırlı olması dileği ile kazasız uçuşlar olsun
  • Bi nevi eski tarkim kadrosundan kurulmuş... murat hocamızı taniriz, işini son derece iyi yapan ve kültürlü bilgili bir öğretmenimiz... ama yönetim kardosunda endiseler tarkim gibi olmaz değil. Öğretmen konusunda yeni sektöre giren arkadaşlarımız yer dersi ve uçuş konusunda gerekli özeni gösterir ama daha ucaklari bile belli olmayan bu okulda ne derece egitim iyi ve sağlıklı verilebilir ? Iyi araştırılmalı tüm uçuş okulları hele ki yeni ise... bilgi almak icin ifa ile görüştüğüm zaman simülatör yoktu ... bu kadar kısa zamanda halledilebiliyor mu bu iş, simulator varmış gibi gösterilmiş... guzel tabi... yine de hayırlı olsun, hayırlısı olsun...
  • Murat hocam tebrik ederim güzel bi haber. çok başarılı olacağınıza inancım sonsuz
  • iyi çalışmalar ve emniyetli uçuşlar dilerim.
  • TÜM İFA AİLESİNE HAYIRLI OLSUN. GERÇEKTEN ZAMANLAMA HARİKA OLDU. SEKTÖRÜN İHTİYACI VARDI. EMNİYETLİ UÇUŞLAR DİLERİM..
  • Hayırlı olsun,
  • Şuan ciddi uçuş öğretmeni sıkıntısı olduğu doğru mu?
  • Sayin murat hocam ; dort gozle bekliyoruz.

İstanbul’da kurulan yeni uçuş okulu İstanbul Flight Academy (IFA) Mart ayında ilk eğitim sınıfını açarak eğitimlerine başlayacak. Uçuş okulu, kadrosunu güçlendirmek için ise deneyimli uçuş öğretmenleri arıyor.

İstanbul’da faaliyet gösteren uçuş eğitim kurumları arasına bir yenisi daha ekleniyor.   Çorlu Havalimanı’nda uçuş eğitimlerine başlayacak olan İstanbul Flight Academy (IFA), Mart ayında ilk eğitim sınıfını açarak pilot yetiştirmeye başlayacak.

İki adet Cessna ve iki adet Cirrus SR20 tipi tek motorlu, Diamond 42 tipi çift motorlu uçaklar ve Alsim 250 model simülatör ile eğitim vermeye başlayacak olan eğitim kadrosunu güçlendirmek için  part-time ya da tam zamanlı uçuş öğretmenleri istihdam edecek.

Okul, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün denetlemesi sonrası ATO yetkisini de alarak Mart ayında ilk eğitim sınıfını açmayı planlıyor.

IFA eğitimlere başlamak için geri sayıma geçti

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Hakan ~ 5 yıl önce
Eğitim yeri bekleyen 2. Pilot aday adaylarını buraya yollasınlar işte.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hasan ~ 5 yıl önce
Torpil nerden koc AFA da hangi filodasın
ögrenci ~ 5 yıl önce
Murat Hocam tebrik ederim, hayırlı olması dileği ile kazasız uçuşlar olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
X ~ 5 yıl önce
Bi nevi eski tarkim kadrosundan kurulmuş... murat hocamızı taniriz, işini son derece iyi yapan ve kültürlü bilgili bir öğretmenimiz... ama yönetim kardosunda endiseler tarkim gibi olmaz değil. Öğretmen konusunda yeni sektöre giren arkadaşlarımız yer dersi ve uçuş konusunda gerekli özeni gösterir ama daha ucaklari bile belli olmayan bu okulda ne derece egitim iyi ve sağlıklı verilebilir ? Iyi araştırılmalı tüm uçuş okulları hele ki yeni ise... bilgi almak icin ifa ile görüştüğüm zaman simülatör yoktu ... bu kadar kısa zamanda halledilebiliyor mu bu iş, simulator varmış gibi gösterilmiş... guzel tabi... yine de hayırlı olsun, hayırlısı olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
X’e ~ 5 yıl önce
X kardeşim havacı olduğundan şüpheliyim. Önce iyi detaylı bir araştır sonra yazdığın bu abuk sabuk yorumdan pişmanlık duyup özür dileyeceksin. Şuan Türkiye de ki istediğin uçuş onulunu araştır Thy akademi dahil tarkim de muhakak ya öğrenci omuştur yada görev yapmıştır. Ama bu onu yaşanılan bu çirkin durumdan sorumlu tutmaz. Herkes işinin ekmeğinin peşinde. Cezasını çekmesi gerekenler zaten adalete hesap veriyor yada zamanı gelince verecek.
X e ' ye X ~ 5 yıl önce
Abicim kim senden neden özür dilesin ki ? Zamanında tarkimde onlarca insanın ahını alındi... zamanı emeği çalındı. Evet bunların hesabı sorulacak Allah büyük. Simdi kalkmış bana uçakları belli olmayan , simülatörü okulda bulunmayan bir yeri mi savunuyorsunuz siz ? Adalete hesap vermesi gerekenler o okul sahibi gibi adalet sayesinde yurt dışında keyf suruyorlar bu öğrenci ve sizin sayenizde... kac tane ogrenci magdur oldu , hatta hayatini kaybettiler benze kadro sebebiyle! Dürüst olun ki karşılık alın. Kimisi THY ye girmis olabilir ki sadece THY degil her sirkette ucan pilotlar var ama bazi seyler, hatta can yani hayat , yoneticilerin cebine oara girmesinden ekmek pesinde olmasindan daha kadimdir , önemlidir. Kendi hatalarınız yüzünden, arızalı bakımları dogru yapılmamış ucaklarda ucan , kariyer uğruna bir adim daha ilerleyebilmek ugruna kosturan ogrenciler var unutma bunu da . Simdi kalkip bana hak hukuk adaletten bahsetmesin kimse ! Ve asıl sen ilerde uyanabileceğin sözler etme ! Etme ki bazı seyleri bilerek ölümüne sebep olduğunuz ogrencilerin ailelerinin ve çevresinin yuzlerine bakabilin. Kötü bişey soylemedik , hayırlı olsun hayırlısı olsun dedik. Uçuş okulu pilotajin en etkili bel kemiğidir. Ortada hiç biseyiniz yokken shgm den is hallettirmek , milli eğitimden birşeyler çözmek cok basit , biz de tutarız bi ofis acariz. Cok var öyle. Olan durumlardan sonra, onca can mal kaybindan sonra bu iş çok ciddi , masraftan kacarak kayiplar gereksiz. Güven veein ki bi cok guven kaybedilen kısımları telafi etsin! Bir de para kazanacağınız öğrenci kitlesini bu sekilde konusmalarla uzaklaştırmayin etrafinizdan , artik ogrenciler de aptal değil. Hangi uçuş okulu hangi kurum daha iyi araştırıyor, arastirmasa da havacilik sektöründe değilsin diye ima ettiğin insanlar her yer hakkinda bilgiye sahip ve bi bağlantı tanidik es dost aracılığı ile bilgi alabiliyorlar. Yine ki hayırlısı olsun diyebiliyoruz neticede... umarım dogru olanı, sozlerinize yansıttığı gibi yapar ve yüzümüzü kara çıkarırsınız!
öğrencilerden biri ~ 5 yıl önce
Murat hocam tebrik ederim güzel bi haber. çok başarılı olacağınıza inancım sonsuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AMG ~ 5 yıl önce
CANIM ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.
GL ~ 5 yıl önce
iyi çalışmalar ve emniyetli uçuşlar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler ~ 5 yıl önce
TÜM İFA AİLESİNE HAYIRLI OLSUN. GERÇEKTEN ZAMANLAMA HARİKA OLDU. SEKTÖRÜN İHTİYACI VARDI. EMNİYETLİ UÇUŞLAR DİLERİM..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Suat Tansu ~ 5 yıl önce
Hayırlı olsun,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 5 yıl önce
Şuan ciddi uçuş öğretmeni sıkıntısı olduğu doğru mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AMG ~ 5 yıl önce
TEŞEKKÜRLER. PİYASADA Kİ ÇOĞU GEMÇ UÇUŞ ÖĞRETMENİ THY VEYA PEGASUS A GİTTİ!!!
Ltbu twr ~ 5 yıl önce
Sayin murat hocam ; dort gozle bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AMG ~ 5 yıl önce
ÇOK YAKINDA GENE BİRLİKTEYİZ.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000