28 Şubat 2020, Cuma 08:00:25

İDLİB'DEN ACI HABER! 33 ŞEHİDİMİZ VAR!

Esed rejimi tarafından İdlib'de Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) mensuplarına yönelik hava saldırısında 33 askerin şehit düştü. Resmi açıklama Hatay Valisi Rahmi Doğan'dan geldi.
  • Koca koca adamlar,35 şehidimize karşılık 300-400 rejim askeri öldürüp "şehidimizin kanı yerde kalmadı"diyor!!!Milletle dalga geçmenin son noktası..Nasıl kalmadı yav,git bakalım şehidin evine,kan yerdemi havadamı!!!!!!öfkeden çatlıyorum artık.
  • Ne zaman hesap verecek? Ne isimiz var orada? Kendimizi kandirmayalim ve son 20 yilin hainleri hesap vermeli. Uluslararasi mahkemelerde yargilanacaklar.. Yok oyle vurduk yedik ictik kactik...
  • Biliyoruz sizde yeşilleri özlediniz beyaz Toroslara binip gittiler ama merak etmeyin. Gittikleri gibi dönerler dönüncede seve seve alırlar öcümüzü
  • Acımız tarifsiz. Sebep olanları tarih yazacaktır. Ulusal egemenlik ve bağımsızlık için verilenler dışında savaş acıları ve kayıpları çoğaltır. Böyle fantezilerin günümüzde haklılığı ve geçerliliği yoktur.
  • O olenlerin hepsi ac ailelerin cocuklari,onbinlerce verdigimiz sehidlerin icinde,ne biri bakanin cocugu,ne biri zenginin cocugu,ne biri vekilin cocugu,hepsi garibanlarin cocugu,sehid icin asilan bayraklar hep yikilmak uzere olan evlerde nedense hic biri villa yalida tarabyada bebekde degil,hepsi karanlik sokaklarda.
  • Bir adamın egosu
  • Ula Suriyelilerin Türkiye’de, Türklerin Suriye’de ne işi var? Reisi severiz sayarız da bu işi eline yüzüne bulaştırdı sanki.. İnat etme da, geri çek kalan yavrucakları..
  • Bence havacılık dışında bu tip önemli haberleri de vermeniz lazım. Malum ülke yasaklar ülkesi artık haber bile alamıyoruz...
  • Avazım çıktığı kadar haykırıp ağlasam soğumaz içimin acısı
  • işini bilir DESTEK OLALIM ARKADAŞLAR

Esed rejimi tarafından İdlib'de Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) mensuplarına yönelik hava saldırısında 33 askerin şehit düştü. Resmi açıklama Hatay Valisi Rahmi Doğan'dan geldi.

Hatay AFAD Koordinasyon Merkezi'nde oluşturulan kriz masasıyla İdlib'deki hava saldırısına yönelik gelişmeler an be an takip edilmeye başlandı. Kriz masasında gelişmeleri takip eden eden Hatay Valisi Rahmi Doğan, saat 03.45'de yaptığı açıklamada İdlib'de düzenlenen hava saldırısındaki şehit ve yaralı askerler hakkında bilgi verdi.

"MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN"

Saldırının rejim unsurlarınca gerçekleştirildiğini belirten Doğan, şunları kaydetti:

"Esed rejim güçleri tarafından İdlib'de TSK mensuplarımıza karşı yapılan hava saldırısı sonucu 22 Mehmetçiğimizin şehit olduğunu kamuoyuyla paylaşmıştım. Yaralılarımızın ve ağır yaralılarımızın olduğunu da ifade etmiştim. Maalesef ağır yaralılarımızdan 7 Mehmetçiğimiz şehit olmuştur. Hava saldırısı sonucu 33 Mehmetçiğimiz şehit olmuştur. Hastanelerdeki yaralı askerlerimizin hayati tehlikesi bulunmamaktadır. Ben tekrar şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, ailelerine başsağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Yaralılarımızla ilgili durumu kamuoyuyla paylaşmaya devam edeceğim. Milletimizin başı sağ olsun."

AirportHaber Ailesi olarak şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar dileriz.

İDLİB'DEN ACI HABER! 33 ŞEHİDİMİZ VAR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (44)

Cpt ~ 4 yıl önce
Koca koca adamlar,35 şehidimize karşılık 300-400 rejim askeri öldürüp "şehidimizin kanı yerde kalmadı"diyor!!!Milletle dalga geçmenin son noktası..Nasıl kalmadı yav,git bakalım şehidin evine,kan yerdemi havadamı!!!!!!öfkeden çatlıyorum artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sorumlular ~ 4 yıl önce
Ne zaman hesap verecek? Ne isimiz var orada? Kendimizi kandirmayalim ve son 20 yilin hainleri hesap vermeli. Uluslararasi mahkemelerde yargilanacaklar.. Yok oyle vurduk yedik ictik kactik...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yeşil ~ 4 yıl önce
Biliyoruz sizde yeşilleri özlediniz beyaz Toroslara binip gittiler ama merak etmeyin. Gittikleri gibi dönerler dönüncede seve seve alırlar öcümüzü

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çok tehlikeli ~ 4 yıl önce
Acımız tarifsiz. Sebep olanları tarih yazacaktır. Ulusal egemenlik ve bağımsızlık için verilenler dışında savaş acıları ve kayıpları çoğaltır. Böyle fantezilerin günümüzde haklılığı ve geçerliliği yoktur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haranli ~ 4 yıl önce
O olenlerin hepsi ac ailelerin cocuklari,onbinlerce verdigimiz sehidlerin icinde,ne biri bakanin cocugu,ne biri zenginin cocugu,ne biri vekilin cocugu,hepsi garibanlarin cocugu,sehid icin asilan bayraklar hep yikilmak uzere olan evlerde nedense hic biri villa yalida tarabyada bebekde degil,hepsi karanlik sokaklarda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şehit ~ 4 yıl önce
Bir adamın egosu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ula ~ 4 yıl önce
Ula Suriyelilerin Türkiye’de, Türklerin Suriye’de ne işi var? Reisi severiz sayarız da bu işi eline yüzüne bulaştırdı sanki.. İnat etme da, geri çek kalan yavrucakları..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 4 yıl önce
Bence havacılık dışında bu tip önemli haberleri de vermeniz lazım. Malum ülke yasaklar ülkesi artık haber bile alamıyoruz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tarifi yok bu acının ~ 4 yıl önce
Avazım çıktığı kadar haykırıp ağlasam soğumaz içimin acısı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
REİS ~ 4 yıl önce
işini bilir DESTEK OLALIM ARKADAŞLAR

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000