09 Mayıs 2013, Perşembe 08:54:31

"İÇERDEN VURMAZLARSA HAVALİMANI 2017'DE BiTER"

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yeni yapılacak havalimanı ile ilgili tartışmalara değinerek, “2017’de burası inşallah bitecek. Yeter ki bizi içeriden vurmasınlar. Biz içeriden vurulmasaydık 4 yıl önce Marmaray’ı da açacaktık” dedi.
  • Yazik vergilerimize
  • bir başka haberde dhmi yetkililerinin 2019 dan önce yeni havalimanının açılmasını öngörmediklerini açıklamışlar; başbakan içerden vurmazlarsa 2017de açılır diyor?? ortada kafa karıştırıcı bi durum yokmu sizce de??
  • KOSKOCA BAŞBAKANSIN AMA HALA KENDİNE DÜŞMAN YARATMAKTAN YA DA BUNDAN BESLENMEKTEN VAZGEÇMİYORSUN.YAKIŞIYOR MU BİR BAŞBAKANA BÖYLE KONUŞMAK.NİÇİN HERŞEYE SAYGILI VE SEVGİ İÇİNDE GÖREVİNİ YAPMIYORSUN?
  • Büyük ihaleden sonra en önemli kısmı olan isim (!) için malum çevrelerce öneriler gelmeye ve toplum, algı yönlendirilmeye başladı. Daha kağıt üzerinde ve olabilirliği tartışılan bir proje için isim derdine düşmeye başlanmış. Yazıda yerinin bile aşağı yukarı belli olduğu bir proje için isim aranıp kamuoyu oluşturuluyor. Şaşırıyormuyuz,hayır! Bu insanlar bu memlekette, cumhuriyette ne yiyerek, içerek hangi eğitimlerden, süreçlerden geçerek bu hale geldiler sorgulamamız gerekiyor. İlgilenenler linkte görebilir. http://www.dunya.com/her-sey-tamam-adi-eksik-191020h.htm
  • TC yavas ve usulca satilmistir (yanlis anlasilmasin bu sadece son 8/10 yilda degil). Yurdum insani son 10 yilda terslik var dusuncesine kapildi ancak hala cozemedi olayi. Bir bardak su ve kusanma hazirliklarina baslayalim..... Yunan'a bak ve olacaklari anla
  • Cehaletin boylesi...
  • Bu açıklamalar nasıl yapabiliyor ve insanlar bunları nasıl dinliyor araştırma konusu yapılmalı. Çanak çömlek diye "israrla" sözü edilen tarihi eserler, İstanbul un (o çok sevdikleri, her şeyine hala karışmaktan geri durmadıkları şehir) bilinen tarihi geçmişini 4000 yıl geriye götürüyor. Ne yapılacaktı yani, dozer ile üzerinden mi geçilecekti? Bu nasıl bir anlayış? Ama eminim altından islam eserleri çıksaydı başka laflar edilecekti. Varsa yoksa rant, yıkalım dökelim yenisini yapalım, tarih mi o da ne ki? Ayak bağı! Şimdi de havalimanı 3. köprü diye İstanbul un son kalan yeşil bölgesinin de canına okunuyor, oh ne ala. Zaten kalanı da Ağaoğlunun, atla dolaşsın diye! Zavallı durumdayız ama keni durumumuzu bile anlayamıyoruz.
  • sen padişahsın seni kim vuracak paranoyak. hep bir siz-biz, biz-öteki, bir düşmanlıktır gidiyorsun. bu dünyanın sana kalmayacağını da öbür dünyada öğreneceksin. şehitlere anlatırsın derdini.
  • Kredi veren yurtdışı bankaları bu gibi çanak çömlek için kredi sözleşmesinde neler yazmış? Bunları söylemeyin, sonra "Bizi içerden vurmazlarsa" deyin.. İptal edilen Avrupa ve Anadolu yakasındaki banliyö istasyonları ihalesinde sizi içerden mi vurdular? Durmak yok kandırmaya devam... 10 senede bitiremediniz şu Marmaray'ı. Zaten zamanında bitirdiğiniz hangi iş var ki?
  • birkaç çanak çömlek çıktı diye vurdular! cık.cık.cık

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği 6. İstanbul Moda Konferansı ve Ödül Töreni’ne katıldı. Törende konuşan Başbakan Erdoğan, İstanbul'a yapılacak yeni havalimanı hakkında konuştu.

Son on yılda İstanbul’a yaptıkları çalışmaları anlatan Başbakan Erdoğan, şunları söyledi:

"Geçtiğimiz ay 5 Nisan’da İstanbul Menkul Kıymetler Borsası ve Altın Borsası ile oluşan Borsa İstanbul’u hizmete açtık. 3 Mayıs’ta İstanbul’umuza inşa edeceğimiz uluslararası büyüklükteki 100 milyon yolcu kapasiteli havalimanımızın ihalesi ile ilgili bir yarış oldu. Burası yaklaşık 10 milyar euro tutarında dev bir yapı. Buradan devlete ödeyecekleri kiranın ihalesinde rakam tırmandı tırmandı 22 milyar 152 milyon euroya çıktı. Bunu biz 10 yıl önce konuşsaydık, deseydik ki devlet kuruş vermeden böyle bir şey yapacak acaba buna inanır mıydık. İnanıyorum ki bunlar zaten devletin kaynak üretmedeki çeşitliliği içinde yerini alan konular değil. Devlet şimdi hem bir imkan elde ediyor hem böyle bir eseri 25 yıl çalıştırma suretiyle yerli 5 firma bu ihaleyi alıyorlar. İddialılar. 2017’de burası inşallah bitecek. Peki nasıl olacak bu? Bugüne kadar olanları nasıl bitirdiysek bunu da öyle bitireceğiz. Yeter ki bizi içerden vurmasınlar. Biz içerden vurulmasaydık 4 yıl önce Marmaray’ı da açacaktık. İnşallah açacağız ve Londra’yı Pekin’e bağlayacağız" dedi.

"İÇERDEN VURMAZLARSA HAVALİMANI 2017'DE BiTER"

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Yazik ~ 11 yıl önce
Yazik vergilerimize

Yanıtla

Kalan karakter 1000
2017mi 2019mu? ~ 11 yıl önce
bir başka haberde dhmi yetkililerinin 2019 dan önce yeni havalimanının açılmasını öngörmediklerini açıklamışlar; başbakan içerden vurmazlarsa 2017de açılır diyor?? ortada kafa karıştırıcı bi durum yokmu sizce de??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sevgisiz ~ 11 yıl önce
KOSKOCA BAŞBAKANSIN AMA HALA KENDİNE DÜŞMAN YARATMAKTAN YA DA BUNDAN BESLENMEKTEN VAZGEÇMİYORSUN.YAKIŞIYOR MU BİR BAŞBAKANA BÖYLE KONUŞMAK.NİÇİN HERŞEYE SAYGILI VE SEVGİ İÇİNDE GÖREVİNİ YAPMIYORSUN?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AHL Sakini ~ 11 yıl önce
Büyük ihaleden sonra en önemli kısmı olan isim (!) için malum çevrelerce öneriler gelmeye ve toplum, algı yönlendirilmeye başladı. Daha kağıt üzerinde ve olabilirliği tartışılan bir proje için isim derdine düşmeye başlanmış. Yazıda yerinin bile aşağı yukarı belli olduğu bir proje için isim aranıp kamuoyu oluşturuluyor. Şaşırıyormuyuz,hayır! Bu insanlar bu memlekette, cumhuriyette ne yiyerek, içerek hangi eğitimlerden, süreçlerden geçerek bu hale geldiler sorgulamamız gerekiyor. İlgilenenler linkte görebilir. http://www.dunya.com/her-sey-tamam-adi-eksik-191020h.htm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kredi verenler ~ 11 yıl önce
TC yavas ve usulca satilmistir (yanlis anlasilmasin bu sadece son 8/10 yilda degil). Yurdum insani son 10 yilda terslik var dusuncesine kapildi ancak hala cozemedi olayi. Bir bardak su ve kusanma hazirliklarina baslayalim..... Yunan'a bak ve olacaklari anla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 11 yıl önce
Cehaletin boylesi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HPM900 ~ 11 yıl önce
Bu açıklamalar nasıl yapabiliyor ve insanlar bunları nasıl dinliyor araştırma konusu yapılmalı. Çanak çömlek diye "israrla" sözü edilen tarihi eserler, İstanbul un (o çok sevdikleri, her şeyine hala karışmaktan geri durmadıkları şehir) bilinen tarihi geçmişini 4000 yıl geriye götürüyor. Ne yapılacaktı yani, dozer ile üzerinden mi geçilecekti? Bu nasıl bir anlayış? Ama eminim altından islam eserleri çıksaydı başka laflar edilecekti. Varsa yoksa rant, yıkalım dökelim yenisini yapalım, tarih mi o da ne ki? Ayak bağı! Şimdi de havalimanı 3. köprü diye İstanbul un son kalan yeşil bölgesinin de canına okunuyor, oh ne ala. Zaten kalanı da Ağaoğlunun, atla dolaşsın diye! Zavallı durumdayız ama keni durumumuzu bile anlayamıyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çanak çömlek ~ 11 yıl önce
elin danimarkalısı 1400'lü yıllardan kalma korunmuş tek bir gemi enkazını müze yaparak bizim ayasofyadan daha fazla ziyaretçi çekerken bizimkiler 5000 yıllık onlarca gemi bulurlar yenikapıda ama bunlara buna çanak çömlek denip geçilir.senin yapacağın marmarayın ömrü 100 sene maksimum..bulduğun gemi enkazları 5000 yıllık.tarihe saygın olmayabilir de matematikte mi bilmiyorsunuz güzel insanlar..
paranoya numarası ~ 11 yıl önce
sen padişahsın seni kim vuracak paranoyak. hep bir siz-biz, biz-öteki, bir düşmanlıktır gidiyorsun. bu dünyanın sana kalmayacağını da öbür dünyada öğreneceksin. şehitlere anlatırsın derdini.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yersen ~ 11 yıl önce
Kredi veren yurtdışı bankaları bu gibi çanak çömlek için kredi sözleşmesinde neler yazmış? Bunları söylemeyin, sonra "Bizi içerden vurmazlarsa" deyin.. İptal edilen Avrupa ve Anadolu yakasındaki banliyö istasyonları ihalesinde sizi içerden mi vurdular? Durmak yok kandırmaya devam... 10 senede bitiremediniz şu Marmaray'ı. Zaten zamanında bitirdiğiniz hangi iş var ki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bak şunlara ~ 11 yıl önce
birkaç çanak çömlek çıktı diye vurdular! cık.cık.cık

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000