13 Temmuz 2022, Çarşamba 16:35:07

Icelandair kendi çözümünü buldu

İzlanda'ın ulusal havayolu Icelandair, Amsterdam'daki Scihphol Havalimanı'na kendi yer hizmetleri personelini getirmeye başladı.
  • Tkda kendi çözümünü bulsun. Türkiyenin en büyük yer hizmetlerine sahipsin.geçikmelerden ençok zarar gören firmasın 2. Sunexpress. Kendinide sunexpresside kurtarmalısın.
  • Apronda schiphol badge olmadan duramaz calisamazlar. Schiphol badge almakta hic kolay ve kisa degil
  • TGS thy yer hizmetlerini gonderin problem filan kalmaz!
  • Icelandair e alım varmı?

İzlanda'ın ulusal havayolu Icelandair, Amsterdam'daki Scihphol Havalimanı'na kendi yer hizmetleri personelini getirmeye başladı.

Avrupa'daki havalimanlarında personel eksikliğinden dolayı aylardır süren kaosa Icelandair kendi çözümünü buldu. Edinilen bilgiye göre; İzlandalı şirket, Hollanda'nın başkenti Amsterdam'daki Schiphol Havalimanı'na yaptığı uçuşlarda uçuş ekibine ek olarak uçaklarında yer hizmetleri personeli de bulundurmaya başladı.

Havalimanı yönetimiyle görüşerek yaşanan mağduriyete çözüm bulmak isteyen Icelandair, Schiphol uçuşlarında kendi ülkesinde görev yapan yer hizmetleri personellerinden bazılarını da uçağa bindiriyor.

Uçaktaki valizlerin terminale alınarak yolculara ulaştırılmasına yardımcı olan personel, dönüş seferiyle ülkesine dönüyor. Bir süredir bu yöntemle yolcularını mağdur etmenin önüne geçen şirket, bunun ne kadar daha devam edeceğini ise bilmediklerini ifade etti.

Icelandair yönetiminden yapılan kısa açıklamada şu ifadelere yer verildi:

'Bunu daha ne kadar devam ettireceğimizi bilmiyoruz. Ayrıca Avrupa'daki başka meydanlar için de bu yöntemimi düşünmemiz gerekecek. Yaşanan gecikmelerin böylece önüne geçmeye başladık. Amacımız yolcularımız mağdur etmemek. Bunun için elimizden geleni yapıyporuz'.

Icelandair kendi çözümünü buldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Tk'da çözsün ~ 2 yıl önce
Tkda kendi çözümünü bulsun. Türkiyenin en büyük yer hizmetlerine sahipsin.geçikmelerden ençok zarar gören firmasın 2. Sunexpress. Kendinide sunexpresside kurtarmalısın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Masaci memur konuşmuş ~ 2 yıl önce
7/24 yan gelip tk da yatıyorsunuz gecikmeler babanın hayrina olmuyor aşağıda canla başla calisyoruz oyle klima karşısında klavye kullanmak kolay dmi tk ci
Olmaz ~ 2 yıl önce
Apronda schiphol badge olmadan duramaz calisamazlar. Schiphol badge almakta hic kolay ve kisa degil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS ~ 2 yıl önce
TGS thy yer hizmetlerini gonderin problem filan kalmaz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
harekat ~ 2 yıl önce
kardeşim beni gönderirlerse pasaportu yırtar dilsiz taklidi yapar geri dönmem valla:)
Giden uçak ~ 2 yıl önce
Kalır çünkü hepsi iltica eder:)))))
Mert ~ 2 yıl önce
Icelandair e alım varmı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000