11 Nisan 2013, Perşembe 09:14:38

İÇ HAT SEFERLERİ DURDURULUYOR!

Zonguldak Havalimanı'nda yurt içi uçak seferlerinin kaldırıldığı bildirildi.
  • g.doğuya hergün zararına uçak seferleri yapan anadolu jet neden zonguldak'a da gelmiyor? cevap basit "bizler bölücü değiliz."
  • Ankara Çorlu uçuşları mayıs ortası itibariyle AnadoluJET tarafından günde 2 sefer olarak icra edilecek. Balıkesir uçuşları iptal edilmedi. Devam ediyor hala...
  • Heryere havaalani. Olursa olacagi bu
  • Zonguldak-eregli arasna havalimani yapilsaydi su an herkes ka etmesinden oturu cok mutlu olurdu... Zonguldakli daha memleketinde havalimani oldgnu bilmiyor bile... Reklam sart... Kim biliyorki borajet diye bir firmanin uctgunu... Farkndalign arttrlmasi sart...
  • şu olay tam bir komedi ve ciddiyetsizlik değil mi, hep kış sezonun da seferler açılıyor yaz sezonun da kapatılıyor yolcu yok deniliyor, bunu neden kimse sormuyor, bre kredeşim yaz sezonu daha çok yolcu olur bunu sen de ben de biliyoruz, sen geçen yıl da kış sezonu açıp yaz sezonu kapatmadın mı, şimdi aynı şeyi yeniden yapıyorsun, malesef uçakları farklı yerde kullanacağın için burayı kapatıyorsun, yolcu yazın daha da artar kışın değil
  • zonguldak havalimanı müdürü Hasan bey çok ugraşıyor ama nafile
  • Borajet,Çorlu,Balıkesirden sonra zonguldaktan önce 10 nisanda kocaeli-trabzonu da lağvetti.Anadolujet gelecekmi?Çanlar kimin için çalıyor?
  • Borajet ucmuyormuydu. Yine borajet yine bir iptal . Borajet sehirlerin basini yakiyor. Yolcu yok diye iptal ediliyor. Bu durum Diger havayollarını. Uçmasında engelliyor. Ne bir reklam , ne bir tanıtım ,nede dogru düzgün bir acente ağı var . Daha Zonguldak li burda ucak varmi yokmu bilmiyor. Bu borajet klasigidir. Bir Zonguldak'li olarak lutfen bu duruma inanmayın .
  • 1 ay önce şu habere yazdığım yazı http://www.airporthaber.com/havacilik-haberleri/ucak-biletlerine-40-bin-tllik-katki.html :) 07 Şubat 2013, Perşembe 11:51:17 Yorumuma olumsuz oy veren arkadaş! Keşke yorumumun neresini beğenmediğini de yazsaydın da ben de yanlış bir şey mi yazdım bileydim.. Yanlış planlanmış bir havaalanını böyle suni teneffüs ile yaşatmak sence olası mı? Zonguldak şehir merkezinden bu havaalanına ulaşmak için gidilmesi gereken yolu ve süreyi yazmadım bile..
  • Gercekten cok yazik olmus issiz kalacak insanlar !

Havalimanı Müdürü Hasan Özşahin, gazetecilere yaptığı açıklamada, uçuşların yolcu sayısı yetersizliği nedeniyle yapılmayacağını söyledi.

Geçen yıl kasım ayında yurt içi uçuşlarını başlattıklarını ifade eden Özşahin, "Yeterli yolcu potansiyeline ulaşılamadığı için havayolu şirketi 19 Nisan'dan itibaren uçuşlarını durdurduğunu ifade etti. Bilet ayırtan yolculara gerekli bilgi verildi" dedi.

İÇ HAT SEFERLERİ DURDURULUYOR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

bozkurt ~ 11 yıl önce
g.doğuya hergün zararına uçak seferleri yapan anadolu jet neden zonguldak'a da gelmiyor? cevap basit "bizler bölücü değiliz."

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EZS 06 ~ 11 yıl önce
Ankara Çorlu uçuşları mayıs ortası itibariyle AnadoluJET tarafından günde 2 sefer olarak icra edilecek. Balıkesir uçuşları iptal edilmedi. Devam ediyor hala...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Heryere havaalani. Olursa olacagi bu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ellbette ~ 11 yıl önce
heryere havaalani olmasi lazim. Ama bolgesel havaciligin gereklerine gore. Ayrica sefer planlamayi bileceksin...
... ~ 11 yıl önce
Zonguldak-eregli arasna havalimani yapilsaydi su an herkes ka etmesinden oturu cok mutlu olurdu... Zonguldakli daha memleketinde havalimani oldgnu bilmiyor bile... Reklam sart... Kim biliyorki borajet diye bir firmanin uctgunu... Farkndalign arttrlmasi sart...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ibikoglu ~ 11 yıl önce
şu olay tam bir komedi ve ciddiyetsizlik değil mi, hep kış sezonun da seferler açılıyor yaz sezonun da kapatılıyor yolcu yok deniliyor, bunu neden kimse sormuyor, bre kredeşim yaz sezonu daha çok yolcu olur bunu sen de ben de biliyoruz, sen geçen yıl da kış sezonu açıp yaz sezonu kapatmadın mı, şimdi aynı şeyi yeniden yapıyorsun, malesef uçakları farklı yerde kullanacağın için burayı kapatıyorsun, yolcu yazın daha da artar kışın değil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hasan müdür.. ~ 11 yıl önce
zonguldak havalimanı müdürü Hasan bey çok ugraşıyor ama nafile

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LTBQ ~ 11 yıl önce
Borajet,Çorlu,Balıkesirden sonra zonguldaktan önce 10 nisanda kocaeli-trabzonu da lağvetti.Anadolujet gelecekmi?Çanlar kimin için çalıyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LTBQ ~ 11 yıl önce
Balıkesir uçuşları pist ve taksiyolları bakıma alındığından geçici bir süre durdurulmuştur
Zonguldak'li ~ 11 yıl önce
Borajet ucmuyormuydu. Yine borajet yine bir iptal . Borajet sehirlerin basini yakiyor. Yolcu yok diye iptal ediliyor. Bu durum Diger havayollarını. Uçmasında engelliyor. Ne bir reklam , ne bir tanıtım ,nede dogru düzgün bir acente ağı var . Daha Zonguldak li burda ucak varmi yokmu bilmiyor. Bu borajet klasigidir. Bir Zonguldak'li olarak lutfen bu duruma inanmayın .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 11 yıl önce
1 ay önce şu habere yazdığım yazı http://www.airporthaber.com/havacilik-haberleri/ucak-biletlerine-40-bin-tllik-katki.html :) 07 Şubat 2013, Perşembe 11:51:17 Yorumuma olumsuz oy veren arkadaş! Keşke yorumumun neresini beğenmediğini de yazsaydın da ben de yanlış bir şey mi yazdım bileydim.. Yanlış planlanmış bir havaalanını böyle suni teneffüs ile yaşatmak sence olası mı? Zonguldak şehir merkezinden bu havaalanına ulaşmak için gidilmesi gereken yolu ve süreyi yazmadım bile..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yazik ~ 11 yıl önce
Gercekten cok yazik olmus issiz kalacak insanlar !

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000