06 Ağustos 2022, Cumartesi 13:40:30

İç hat seferleri dolu... Yolcular isyanda!

İç hat seferlerinde bayram öncesi başlayan yoğunluk devam ediyor. Uçakla seyahat etmek isteyenler birçok nokta için bilet bulmakta zorlanıyor.
  • Aylardır ani işim oluyor izmir istanbul bileti bulamıyorum. Otobüsün 500-600 lira olduğu yerde bilet 1000 lira olur mu? 3bin 5bin yap onunda alıcısı çıkacaktır mutlaka. 1000 lira bile peynir ekmek gibi gidiyor zaten gerçekte para değil. Neredeyse 55 euro bir şey. Gurbetçi bırakır mı uçağı kapatır
  • Antalya’dan 3 gün İstanbul full diye Konya’dan uçabildim Konuyla ilgili Ne bir haber ne de denetim ülkenin gidişatı hiç iyi değil
  • Trabzon’a ne kadar sefer koysanız da yetmiyor. Ne var şu şehirde anlamak zor.
  • 990₺ olan tavan fiyat uygulaması resmen taban fiyat gibi uygulanıyor ve buna kimse yine hiçbirşey demiyor.
  • C.Topel'den TZX uçuşlarını yeniden açın ful çeker şu ortamda, 600 ₺ otobüs bileti,700-900'den kapış kapış gider.Uçmayan kalmasın diyordunuz ama yan çizdiniz.
  • Her uçuş overbook. Gelsin eylülde kârdan ikramiyeler :))
  • TGS terminal çalışanları olarak alt kadrosundan üst kadrosuna kadar gerçekten büyük özveriyle çalışıyoruz bu arada uçak altı ve Uçak temizlik depo unutmuyoruz aama yolculardan hergün hakaret ve küfür yiyoruz inş eylül ayında Bolat başkan ile yüzümüz güler.
  • 5 sene önce izmire günde 17 swfer vardı bunun 5-6 sı geniş gövde.. şimdi bu yaz yoğunluğunda bile günde 12-13 sefer var.. ankaraya günde 21 vardı şimdi 13-14.. sanırım herşeyi izah ediyor!
  • Elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz bizide unutmazlar ins
  • O değil de Eylülde kaç para yatacak arkadaşlar

İç hat seferlerinde bayram öncesi başlayan yoğunluk devam ediyor. 

Gurbetçi vatandaşların da yurtdışından aktarmalı olarak kullandığı iç hat seferlerinde yoğunluk nedeniyle bilet bulmakta sıkıntı yaşanıyor. Şirketlerin maliyetler nedeniyle iç hat seferleri yerine dış hat uçuşlarına ağırlık vermesinden de kaynaklandığı belirtilen yoğunluğun Eylül sonuna kadar devam etmesi bekleniyor.

İstanbul Havalimanı'na giden yolcular fazla bilet satışı sebebiyle overbook uygulamalarına tabi tutulurken, karşı meydanlardaki yakın illere yönlendirmeler yapılıyor. 

EN ÇOK KARADENİZ BÖLGESİ'NDE SIKINTI YAŞANIYOR 

Edinilen bilgiye göre; özellik Karadeniz Bölgesi'ndeki uçuşlarda bilet bulmakta sıkıntı yaşanıyor.

Pandemi öncesi İstanbul’un iki yakasında da Sinop'a karşılıklı seferler olmasına karşın alınan kararla yalnızca İstanbul Havalimanı’ndan günde bir kez sefer icra ediliyor. 

Sinop Havalimanı için geçmiş dönemde Avrupa’dan direkt seferler gündeme gelmiş ancak seferler başlatılamamıştı. Avrupa üzerinden İstanbul bağlantılı Sinop, Samsun ve Trabzon seferlerinde bu sebeple yoğunluk yaşanıyor.

©AirportHaber.com

İç hat seferleri dolu... Yolcular isyanda!

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

Yolcu ~ 2 yıl önce
Aylardır ani işim oluyor izmir istanbul bileti bulamıyorum. Otobüsün 500-600 lira olduğu yerde bilet 1000 lira olur mu? 3bin 5bin yap onunda alıcısı çıkacaktır mutlaka. 1000 lira bile peynir ekmek gibi gidiyor zaten gerçekte para değil. Neredeyse 55 euro bir şey. Gurbetçi bırakır mı uçağı kapatır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilet yok ~ 2 yıl önce
Antalya’dan 3 gün İstanbul full diye Konya’dan uçabildim Konuyla ilgili Ne bir haber ne de denetim ülkenin gidişatı hiç iyi değil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arabzone ~ 2 yıl önce
Trabzon’a ne kadar sefer koysanız da yetmiyor. Ne var şu şehirde anlamak zor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Trabzonlu Genç ~ 2 yıl önce
Ne oldu nesini beğenmedin ? Ne alıp veremediğin var bizimle.
Soygun ~ 2 yıl önce
990₺ olan tavan fiyat uygulaması resmen taban fiyat gibi uygulanıyor ve buna kimse yine hiçbirşey demiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.... ~ 2 yıl önce
En kötü otobüs bileti olmuş 500-600 ne soygunu? Çoğu sirket ic hat ucuslarinda zararina ucuyor
AJA ~ 2 yıl önce
C.Topel'den TZX uçuşlarını yeniden açın ful çeker şu ortamda, 600 ₺ otobüs bileti,700-900'den kapış kapış gider.Uçmayan kalmasın diyordunuz ama yan çizdiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 2 yıl önce
Her uçuş overbook. Gelsin eylülde kârdan ikramiyeler :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YHM ~ 2 yıl önce
TGS terminal çalışanları olarak alt kadrosundan üst kadrosuna kadar gerçekten büyük özveriyle çalışıyoruz bu arada uçak altı ve Uçak temizlik depo unutmuyoruz aama yolculardan hergün hakaret ve küfür yiyoruz inş eylül ayında Bolat başkan ile yüzümüz güler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
izmir ~ 2 yıl önce
5 sene önce izmire günde 17 swfer vardı bunun 5-6 sı geniş gövde.. şimdi bu yaz yoğunluğunda bile günde 12-13 sefer var.. ankaraya günde 21 vardı şimdi 13-14.. sanırım herşeyi izah ediyor!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airclinik tasima ~ 2 yıl önce
Elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz bizide unutmazlar ins

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kaybol la ~ 2 yıl önce
bahsislerle asgari ucretlinin en az 4 katını kazaniyosunuz. 4 mislinden az kazanan ben bu paraya çalışmam deyip işi bırakıyor kime maval okuyosun sen?
Airclinik tasima ~ 2 yıl önce
Yüzlerce çalışanız nereden biliyorsun herkesin bahşiş aldığını gelip buraya demegoji yapıyorsun gel yer değişikliği yapalım senle bahşiş topla herzesi aynı kefeye koyuyorsun
Sen kaybol ! ~ 2 yıl önce
Böyle konuşan adamlara benimde cevabım gelin siz çalışıp alın o parayı o zaman biz tgs de çalışalım madem öyle olduğunu düşünüyorsunuz
Tgs ~ 2 yıl önce
O değil de Eylülde kaç para yatacak arkadaşlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS ~ 2 yıl önce
Tgs alanda nabiz yokluyor kuslarnbeklentiniz nedir diye onlarda ust amirlerine banka promosyonu var bi kere akbank ,7 bin tl onunla birlestirip kalkipda mega ikramiye demesinler minimum ,50 bin
Tgs ~ 2 yıl önce
Akbank geliyor 8200 tl veriyore thy de verir 35-40 civare oldu biz zengine tey tey

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000