18 Ekim 2017, Çarşamba 14:40:47

İbrahim Kalın'dan vize krizi açıklaması

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, ABD ile vize krizi üzerine yapılan görüşmelerin iyi yönde ilerlediğini ve kısa süre sonra çözülmüş olacağını söyledi.
  • melih başgan bunu ne öpmüştü twitter da:)
  • Ülkenin Dış İşleri Bakanlığı var, vize açıklamasını Cumhurbaşkanı Başdanışmanı yapıyor. Ülkenin Maliye Bakanlığı var, MTV ni Cumhurbaşkanı tespit ediyor. Ülkenin Başbakanı hükümeti var, saraydan Cumhurbaşkanı Irak hakkında atıp tutuyor, bir gece ansızın gelebiliriz diye. Tv yi açıyorsun, devlet konularında Cumhurbaşkanı Başdanışmanları ahkam kesiyor. Yerel seçimlerde Belediyeleri halk seçiyor, Cumhurbaşkanı adamları görevden alıyor. Ne biçim memleket lan bu???
  • Kalinin abd vatandasligi olma ihtimali yuzde 90mi yuzde10 mu ? Bu adam zamaninin cia suriye danismani degil mi ? Wikileaks ? Ben mi yanlis hatirliyorum ?
  • pasaportun kadar güçlüsündür gerisi palavra...
  • Abd,Kanada vatandaşı kapıda vize alıyor, ab ülkelerinin çoğunun vatandaşların çoğu sadece kimlikleriyle ülkemize gelip 9 ay çıkmadan kalabiliyor yetmiyor bir de yeni çıkan kanunla vergisiz ev,arsa alabiliyorlar peki ya biz ? Mütekabiliyet bu mudur? Ayrıca bilhassa ab üyesi ülkeler vize aracı kurumlarla ortak vatandaşı resmen soyuyorlar,bunun için ne yaptınız veya ne yapacaksınız? Mesela Fransa,Hollanda vs vize aracı kurumu vize ücreti harici 26 euro hizmet bedeli alıyor, para üstünü euro olarak vermiyor,kendi belirlediği kur üstünden tl olarak veriyor ve madeni euro da ne kabul ediyor ne veriyor! Hizmet bedeli 26 euro dikkat edin 25 değil niye işte bu sebepten milleti biraz daha kazıklasınlar diye! Pasaportu,evrakları alıp 500 mt ilerdeki konsolosluğa götürmek için bu parayı ödüyoruz yetmiyor fotokopi için bile para alınıyor! İngiltere vize aracı kurumu da sms ile bilgi vermek için 1 pound istiyor! Bunlardan haberiniz yoktur varsa da birşey yapmıyorsanız o daha da vahim! Demek ki onların parasına,turistine,icatlarına muhtacız siz de masal anlatmaya devam edin büyüdük,geliştik bilmem ne diye !
  • Bir an önce bu işin çözülüp ilişkilerin karşılıklı olarak iyiniyet ve işbirliği çerçevesinde geliştirilmesi gerekir.
  • baglama calmak daha guzel solar 3.70
  • Daha Rusya ile iki sene oldu vizeyi çözemediler Amerika ile çözeceklermiş herşey sil baştan
  • Ya gitmeyin sizde bu mendeburlarin uökesine olsuin bitsin. Yani foseptikmi var orda
  • Acımadı ki Acımadı ki hehehe

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, ABD ile vize krizi üzerine yapılan görüşmelerin iyi yönde ilerlediğini ve kısa süre sonra çözülmüş olacağını söyledi.

"TRT World Forum"da konuşan Cumhurbaşkanlığı sözcüsü İbrahim Kalın Türkiye ile ABD arasında yaşanan vize kriziyle ilgili de konuştu.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, "Görüşmeler iyi gidiyor. Sorunun kısa sürede çözüleceğine inanıyorum" dedi.

Vize krizini çözmek için ABD'den Ankara'ya bir heyet geldi. ABD Dışişleri Bakanlığı müsteşar yardımcısı Jonathan Cohen'in başkanlık yaptığı heyet Dışişleri Bakanlığı'nda toplandı.

Toplantıda Türk tarafında ise, Dışişleri Bakanlığı müsteşar yardımcısının yanısıra, Adalet ve İçişleri bakanlığı müsteşar yardımcısı yer alıyor. 

İbrahim Kalın'dan vize krizi açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

melih ~ 6 yıl önce
melih başgan bunu ne öpmüştü twitter da:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne günlere kaldık ~ 6 yıl önce
Ülkenin Dış İşleri Bakanlığı var, vize açıklamasını Cumhurbaşkanı Başdanışmanı yapıyor. Ülkenin Maliye Bakanlığı var, MTV ni Cumhurbaşkanı tespit ediyor. Ülkenin Başbakanı hükümeti var, saraydan Cumhurbaşkanı Irak hakkında atıp tutuyor, bir gece ansızın gelebiliriz diye. Tv yi açıyorsun, devlet konularında Cumhurbaşkanı Başdanışmanları ahkam kesiyor. Yerel seçimlerde Belediyeleri halk seçiyor, Cumhurbaşkanı adamları görevden alıyor. Ne biçim memleket lan bu???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Truthhurts ~ 6 yıl önce
Kalinin abd vatandasligi olma ihtimali yuzde 90mi yuzde10 mu ? Bu adam zamaninin cia suriye danismani degil mi ? Wikileaks ? Ben mi yanlis hatirliyorum ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kalın bey ~ 6 yıl önce
pasaportun kadar güçlüsündür gerisi palavra...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tencere tava ~ 6 yıl önce
hep aynı hava ))
sn kalın ! ~ 6 yıl önce
Abd,Kanada vatandaşı kapıda vize alıyor, ab ülkelerinin çoğunun vatandaşların çoğu sadece kimlikleriyle ülkemize gelip 9 ay çıkmadan kalabiliyor yetmiyor bir de yeni çıkan kanunla vergisiz ev,arsa alabiliyorlar peki ya biz ? Mütekabiliyet bu mudur? Ayrıca bilhassa ab üyesi ülkeler vize aracı kurumlarla ortak vatandaşı resmen soyuyorlar,bunun için ne yaptınız veya ne yapacaksınız? Mesela Fransa,Hollanda vs vize aracı kurumu vize ücreti harici 26 euro hizmet bedeli alıyor, para üstünü euro olarak vermiyor,kendi belirlediği kur üstünden tl olarak veriyor ve madeni euro da ne kabul ediyor ne veriyor! Hizmet bedeli 26 euro dikkat edin 25 değil niye işte bu sebepten milleti biraz daha kazıklasınlar diye! Pasaportu,evrakları alıp 500 mt ilerdeki konsolosluğa götürmek için bu parayı ödüyoruz yetmiyor fotokopi için bile para alınıyor! İngiltere vize aracı kurumu da sms ile bilgi vermek için 1 pound istiyor! Bunlardan haberiniz yoktur varsa da birşey yapmıyorsanız o daha da vahim! Demek ki onların parasına,turistine,icatlarına muhtacız siz de masal anlatmaya devam edin büyüdük,geliştik bilmem ne diye !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xx ~ 6 yıl önce
Ab vatandaşlıyım, türkiyede vergisiz ev arsa alabiliyor muyum?
xx'e ~ 6 yıl önce
Ev ve Dükkan alabilirsiniz Türk vatandaslarida artık alabiliyor en az 6 ay yurt dışında olmuş olmanız tabi oturumunuzun olmasida şart. Ve Döviz olarak KDV ödemeden alabilirsiniz 1 yıl satmak yasak yoksa vergiyi oduyorusnuz.
Xx'e ~ 6 yıl önce
Çifte vatandaş isen alamazsın.Türkiye ile hiçbir resmi bağın olmayacak yani.
Kardeş delimisin ~ 6 yıl önce
Türkiyeden değil ev arsa sakız bile alma la... parana yazık
Kdv ~ 6 yıl önce
Kdv ne?
karınca ~ 6 yıl önce
Bir an önce bu işin çözülüp ilişkilerin karşılıklı olarak iyiniyet ve işbirliği çerçevesinde geliştirilmesi gerekir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
baglamaci@$$ ~ 6 yıl önce
baglama calmak daha guzel solar 3.70

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rus asıllı LAZ ~ 6 yıl önce
Daha Rusya ile iki sene oldu vizeyi çözemediler Amerika ile çözeceklermiş herşey sil baştan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aa ~ 6 yıl önce
Ya gitmeyin sizde bu mendeburlarin uökesine olsuin bitsin. Yani foseptikmi var orda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aa ! ~ 6 yıl önce
sen de onların icatlarını kullanma fosseptik mi var onlarda ???
Rus asıllı LAZ ~ 6 yıl önce
Yavaşça ıphone telefonunu bırak yere ve ellerini yukarı kaldır aslanım çünkü o ülkeye gidip gelinmese sen biraz zor kullanırsın o telefonu
Uç Uç Böceği ~ 6 yıl önce
Acımadı ki Acımadı ki hehehe

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000