21 Eylül 2018, Cuma 13:25:28

İbrahim Kalın'dan Bahçeli'ye uçak yanıtı

Katar Emirliği’ne ait VIP donanımlı Boeing 747-8 tipi özel uçağın Türkiye'ye hibe edilmesi ile ilgili MHP lideri Devlet Bahçeli'nin açıklamalarına karşın Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'dan cevap geldi.
  • Devlet düsmani fetocüler sayfayi basmis, dikkat edin...
  • Kurtuluş Savaşının en zorlu ve türlü imkansızlıklarla yarı aç ve yarı tok savaştığımız ,mühimmat sıkıntısı çektiğimiz günler..Sakarya Savaşının hemen öncesi..Ruslar siyasi entrika ve taktik gereği bizi Avrupa ya karşı kendi tarafına çekmek amacıyla hangi mühimmata ve ne kadar silaha ihtiyacımız var ise gizli olarak Batum da teslim etmeyi teklif ederler.'''Bedelini savaştan sonra almak kaydıyla..'''İstihbarat Subayları bu durumu Atatürk'e iletirler.Atatürk İstihbarat Binbaşısı nı yanına çağırır ve şu konuşma geçer : -Bak çocuk..Bu tedbir ve tekliflerle istiklal mücadelemizi daha kısa zamanda elbette bitirebiliriz..Fakat bunu sonra bize ve fakir Anadolu'ya halkımıza pahalıya ödetirler.Şerefimizi ve onurumuzu satmadığımız için yoksuluz.Tüm yurt olarak Yarı aç olmamıza rağmen önceki sevk edilen silahlar karşılığında 600 ton tahıl verdik..Böyle bir teklifi kabul edemeyiz.Acilen teklifi kesin bir dille reddettiğimizi belirten bir telgraf çekin ve Ruslarla ilgili tüm görüşmeleri hemen kesin.
  • Katar ile aramız o kadar iyiyse niye tüm ikaz ve itirazlarımıza karşı Kıbrıs'da Rumlarla ortak gaz ve petrol arıyor? Ayrıca ekonomi bu kadar rezil ve günden güne daha da rezil olacakken var olanlara ilave olarak bu uçağı almaya niyetlenmek müsriflik değil mi? Bu devirde kim kime bedava uçak verir? Bahçeli de bunları koalisyon ortağı olup akp'yi kurtarmadan düşünecekti ya da danışıklı dövüş yapıyor. Ne olursa olsun bu millete böyle yönetilmek müstahak.
  • Biz dünyanın gıptayla baktığı ekonomisi şahlanmıs bir ülkeyiz, neden hibeye ihtiyacımız var, verelim parasını..
  • Diyelim bedava...Bu uçağın sürekli uçuşa hazır halde tutulmasının maliyeti nedir? THY de bu tipte uçak yok. Kokpit ekibi sadece bu tipte eğitim alacak ve atıl vaziyette bekleyecek normal kaptan maaşı alacak... Daha neler neler...A330 ve A340 neişe yarayacak...
  • Zaten 400 milyon dolarlık uçağı öyle elinin kiriymiş gibi hediye ediverir arap. Milletin çok bayıldığı, ecdad diyip diyip bitiremediği Osmanlı'yı sırtından hançerleyen de bu araplar değilmiş gibi adamların bize 400 milyon dolarlık uçağı sırf sevgilerinden "hediye" edeceğine inanmamızı bekliyorlar. Kim bilir arka planda ne kirli tezgahlar dönüyor daha.
  • Bu uçağı kullanacak olan pilotlar acaba kaç ay önce 747 için eğitime gitti bilen var mı?
  • Bahçeli’nin açıklamasının taktir ediyorum, çok yerinde, hislerimize tercüman oldu. İtibardan tasarruf olmazmış, onu geçtik. O uçağa ihtiyaç olmadığını da geçtik. Bizim yüzlerce yıl köyümüz kadar olmayan bir ülkeden hibe almak, ne hale düştüğümüzün açık göstergesidir. Sucuk satarken kurduğun ilişkilerle devlet yönetmeye kalkarsan gülünç olursun. Köpürür köpürür sönersin, ama millet çaresiz. Bedel ödemeyen, mirasyediler. Bu çaresizliği kullan da Allah’a nasıl vereceksiniz bunun hesabını acınacak adamlar...
  • Yüzsüzlük, arsızlık, hırsızlık diz boyu.
  • benim olsa o uçak

Katar Emirliği’ne ait VIP donanımlı Boeing 747-8 tipi özel uçağın Türkiye'ye hibe edilmesi ile ilgili MHP lideri Devlet Bahçeli'nin açıklamalarına karşın Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'dan cevap geldi.

Kalın'ın konuyla ilgili açıklamaları şu şekilde;

Sayın Cumhurbaşkanımızın da Tahran dönüşüydü galiba, gazetecilere yaptığı açıklama vardı. Burada Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bütçesinden çıkan bir lira bile yok. Bu Türkiye ile Katar arasındaki iyi ilişkilerin göstergesi olarak değerlendirilmesi gereken bir durumdur. Bunun üzerinden

Sayın Bahçeli’nin görüşünü saygıyla karşılıyoruz elbette. Bu envantere girmiş bir uçaktır. Devletin envanterindeki diğer unsurlar nasıl hizmet ediyorsa, o şekilde hizmet edecektir.

İbrahim Kalın'dan Bahçeli'ye uçak yanıtı

Yorumlar Tüm Yorumlar (33)

Savunan ~ 5 yıl önce
Devlet düsmani fetocüler sayfayi basmis, dikkat edin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kıssadan Hisse-- ~ 6 yıl önce
Kurtuluş Savaşının en zorlu ve türlü imkansızlıklarla yarı aç ve yarı tok savaştığımız ,mühimmat sıkıntısı çektiğimiz günler..Sakarya Savaşının hemen öncesi..Ruslar siyasi entrika ve taktik gereği bizi Avrupa ya karşı kendi tarafına çekmek amacıyla hangi mühimmata ve ne kadar silaha ihtiyacımız var ise gizli olarak Batum da teslim etmeyi teklif ederler.'''Bedelini savaştan sonra almak kaydıyla..'''İstihbarat Subayları bu durumu Atatürk'e iletirler.Atatürk İstihbarat Binbaşısı nı yanına çağırır ve şu konuşma geçer : -Bak çocuk..Bu tedbir ve tekliflerle istiklal mücadelemizi daha kısa zamanda elbette bitirebiliriz..Fakat bunu sonra bize ve fakir Anadolu'ya halkımıza pahalıya ödetirler.Şerefimizi ve onurumuzu satmadığımız için yoksuluz.Tüm yurt olarak Yarı aç olmamıza rağmen önceki sevk edilen silahlar karşılığında 600 ton tahıl verdik..Böyle bir teklifi kabul edemeyiz.Acilen teklifi kesin bir dille reddettiğimizi belirten bir telgraf çekin ve Ruslarla ilgili tüm görüşmeleri hemen kesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kalın efendi ~ 6 yıl önce
Katar ile aramız o kadar iyiyse niye tüm ikaz ve itirazlarımıza karşı Kıbrıs'da Rumlarla ortak gaz ve petrol arıyor? Ayrıca ekonomi bu kadar rezil ve günden güne daha da rezil olacakken var olanlara ilave olarak bu uçağı almaya niyetlenmek müsriflik değil mi? Bu devirde kim kime bedava uçak verir? Bahçeli de bunları koalisyon ortağı olup akp'yi kurtarmadan düşünecekti ya da danışıklı dövüş yapıyor. Ne olursa olsun bu millete böyle yönetilmek müstahak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TAROm ~ 6 yıl önce
Biz dünyanın gıptayla baktığı ekonomisi şahlanmıs bir ülkeyiz, neden hibeye ihtiyacımız var, verelim parasını..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emekli Kaptan ~ 6 yıl önce
Diyelim bedava...Bu uçağın sürekli uçuşa hazır halde tutulmasının maliyeti nedir? THY de bu tipte uçak yok. Kokpit ekibi sadece bu tipte eğitim alacak ve atıl vaziyette bekleyecek normal kaptan maaşı alacak... Daha neler neler...A330 ve A340 neişe yarayacak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tabii canım ~ 6 yıl önce
Zaten 400 milyon dolarlık uçağı öyle elinin kiriymiş gibi hediye ediverir arap. Milletin çok bayıldığı, ecdad diyip diyip bitiremediği Osmanlı'yı sırtından hançerleyen de bu araplar değilmiş gibi adamların bize 400 milyon dolarlık uçağı sırf sevgilerinden "hediye" edeceğine inanmamızı bekliyorlar. Kim bilir arka planda ne kirli tezgahlar dönüyor daha.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hayri ~ 6 yıl önce
Tr de okuma oranı 1/1000 iken (onceki kabine bakanı soyledi ben degil) senin bu yorumunu anlayacak çok çok az insan var guzel kardesim:)
Mesut ~ 6 yıl önce
Bu uçağı kullanacak olan pilotlar acaba kaç ay önce 747 için eğitime gitti bilen var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
747 ~ 6 yıl önce
4 hafta önce gitiler
Bahçeli ~ 6 yıl önce
Bahçeli’nin açıklamasının taktir ediyorum, çok yerinde, hislerimize tercüman oldu. İtibardan tasarruf olmazmış, onu geçtik. O uçağa ihtiyaç olmadığını da geçtik. Bizim yüzlerce yıl köyümüz kadar olmayan bir ülkeden hibe almak, ne hale düştüğümüzün açık göstergesidir. Sucuk satarken kurduğun ilişkilerle devlet yönetmeye kalkarsan gülünç olursun. Köpürür köpürür sönersin, ama millet çaresiz. Bedel ödemeyen, mirasyediler. Bu çaresizliği kullan da Allah’a nasıl vereceksiniz bunun hesabını acınacak adamlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mirasyedi ~ 6 yıl önce
"Bedel odemeyen mirasyediler" sozunuz cok yerinde olmuş,takdir ediyorum.
Yüzsüzlük ~ 6 yıl önce
Yüzsüzlük, arsızlık, hırsızlık diz boyu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
keşke ~ 6 yıl önce
benim olsa o uçak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Avrupali ~ 6 yıl önce
ALLAH Gönlüne göre versin INŞALLAH

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000