20 Ekim 2016, Perşembe 13:47:42

Iberia'dan tarihi uçuş

Turist rakamlarındaki artış Japonya ve İspanya arasındaki direk uçuşları 18 yıl sonra yeniden başlattı. Iberia havayolu şirketi Madrid – Tokyo hattı için haftada üç sefer koyma kararı aldı.
  • O yolu direkt uçmak adamı komaya sokar jetlarge olursun.Gel bir yerden aktarma yap 4/5 saat dinlen,relax.
  • havayollari anlasmalar yapiyorlar ve yeni ucaklarin menzilleri gun gectikce daha da artiyor..o yuzden istanbul aktarma merkezi olacak diye gelecek planlari yapmaktansa tum avrupaya yayilacak stratejiler gelistirmek gerek..acil olarak avrupa ic hat ucuslari yapmak icin havayolu satin alinmali ve avrupada pazara girmeli..yoksa hersey istanbula sikistirilirsa cok yazik olur uzun vadede..
  • günde 2 sefer madrid tokyo uçuyorum.dİREKT seferler başlamadan önce hollanda aktarmalı uçuyordum (thy kazık)artık günde 2 defa direkt uçuş keyfi yaşıyorum.Teşekkürler İberia.
  • IST aktarmali ucmak varken neden direkt ucsunlar ki?
  • İspanyollara tavsiyem, boşversinler direkt uçmayı falan, Istanbul'dan THY aktarmalı uçsunlar.

Turist rakamlarındaki artış Japonya ve İspanya arasındaki direk uçuşları 18 yıl sonra yeniden başlattı. Iberia havayolu şirketi Madrid – Tokyo hattı için haftada üç sefer koyma kararı aldı.

Direk uçuş kararını memnuniyetle karşılayan İspanyol ve Japon yolcular, bu adımın iki ülkeyi yaklaştırdığı görüşünde:

Bazı yolcular; “Daha önce aktarma için başka ülkelere uğradığımızı düşünürsek, direkt sefer son derece konforlu. Madrid’den ayrılıp doğrudan Japonya’ya gitmek harika.” “Aktarma olmayacağı için seyahat artık daha kolay. Japonya ve İspanya’nın birbirine yaklaştığını hissediyorum.” şeklinde görüş bildirdi.

Madrid – Tokyo uçuşları, Iberia, Japan Airlines, British Airways ve Finnair ortaklığında Japonya – Avrupa arasındaki yeni direk uçuş projesinin parçası olarak hayata geçirildi.

Resmi verilere göre geçtiğimiz yıl İspanya’yı 600 binden fazla Japon turist ziyaret etti. Seyahat güzergahı olarak Japonya’yı tercih eden İspanyol turist sayısı ise yaklaşık 80 bin. (euronews)

Iberia'dan tarihi uçuş

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

JETLAG ~ 7 yıl önce
O yolu direkt uçmak adamı komaya sokar jetlarge olursun.Gel bir yerden aktarma yap 4/5 saat dinlen,relax.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 7 yıl önce
havayollari anlasmalar yapiyorlar ve yeni ucaklarin menzilleri gun gectikce daha da artiyor..o yuzden istanbul aktarma merkezi olacak diye gelecek planlari yapmaktansa tum avrupaya yayilacak stratejiler gelistirmek gerek..acil olarak avrupa ic hat ucuslari yapmak icin havayolu satin alinmali ve avrupada pazara girmeli..yoksa hersey istanbula sikistirilirsa cok yazik olur uzun vadede..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Avrupa ~ 7 yıl önce
AB kurallarınca, Avrupa birliği üyesi olmayan ülkeler herhangi bir Avrupa Birliği üyesi ülkenin havayolunu satın alamazlar. Daha önce THY, Polonya milli havayolu LOT'u almak istemişti, girişim başarısız oldu. Ancak hisselerin en fazla % 49'una kadarını alabilirsiniz. Bu da yönetim ve karar almada son sözün size ait olmayacağını gösterir. 3. şahıs veya kurumlar yolu ile % 51 ve temsil çoğunluğunu yakalamaya çalışsanız, bu sefer de birlikte hareket ettiğiniz iddiası ile hakkınızda dava açılır ve mahkeme gözünüzün yaşına bakmaz. Bunun için; sizle birlikte hareket edeceği yolunda kesin inandığınız ve sonradan pişman olmayacağınız bir yönetimle bu işe girebilirsiniz (Örn. Alitalia-Etihad; % 49 hisse aldı ). Alitalia zaten başaşağı gidiyordu ve kurtarıcı olarak Etihad'ın yönetim projesini ve hakimiyetini zımnen kabul etti. Dediğiniz öneri bu bağlamda olabilir ve mantıklı. Ya da ya da, yeni bir havayolunu sıfırdan kurup organik yolla büyüme ve geçecek yılları göze alma.
Avrupa - 2 ~ 7 yıl önce
Elbette bu işlerin uzmanları bilir ancak, halen Lufthansa ortaklığı olan Sunexpress'in, AB yasalarına göre durumu incelenerek, Türkiye merkezli bir havayolu olmaktan çıkarıp Avrupa odaklı hale getirilebilir ya da, THY'nin yurtiçi Ankara ağırlıklı uçuşlarını AnadoluJet adı altında farklı şekilde konumlandırıp operasyonunu ayırması gibi, Sunexpress'in de Sunexpres Türkiye ve Sunexpress Global/Europe gibi şirket içinde ayrı konumlandırma ve strateji değişikliği bir çözüm olabilir.
ohh be ~ 7 yıl önce
günde 2 sefer madrid tokyo uçuyorum.dİREKT seferler başlamadan önce hollanda aktarmalı uçuyordum (thy kazık)artık günde 2 defa direkt uçuş keyfi yaşıyorum.Teşekkürler İberia.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sonuc? ~ 7 yıl önce
Kalite varmı iberyacı tkdan kaliteli olamazzzz
Vayy beee ~ 7 yıl önce
Sevgili Uçarca, hiç kimse Concord'la uçmadıkça günde 2 kere Madrid-Tokyo uçuşu yapamaz teknik olarak. Günde 2 uçuş olmaması da ayrı bir nokta. Senin uçtuğun kesin de ne içtin de uçuyorsun orası bir muamma.
Tutmaz ~ 7 yıl önce
IST aktarmali ucmak varken neden direkt ucsunlar ki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
737 ~ 7 yıl önce
İspanyollara tavsiyem, boşversinler direkt uçmayı falan, Istanbul'dan THY aktarmalı uçsunlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ispanyolca ~ 7 yıl önce
Ispanyollara Türkce THY ile direkt ucun tavsiyesini yapmissin tebrik ederim, pazartesi Pazarlama Müdürlügü'ne gel basla.
~ 7 yıl önce
Tek zeki sendin canım
sebep ~ 7 yıl önce
sebep? direk uçuş imkanı varken sen de mi hobi olarak aktarma yapıyorsun?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000