17 Mart 2017, Cuma 09:45:06

IATA ile imzalar atıldı

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) ile Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) arasında imzalanan protokolle üçüncü havalimanında görev alacak personeller, HKÜ tarafından eğitimden geçirilecek.
  • Lütfen, şu personeller sözcüğünü kullanmayın artık. Personel sözcüğü hem tekil hemde çoğul anlamlidır.
  • Yakisir iyi bir hamle... havacilik ile uzaktan yakindan alakasiz o personel var ki . En deneyimlileri tav holding den gecenler . Pardon tav ile uyusamayanlar ..
  • Umarım SHGM konuya el atar da, olayın aslını inceler. Eğitimlerin kimler tarafından verileceği ve standartlara uygunluğunu denetler
  • allah rızası için milleti kandırmayın yazık günah bu üniversite daha öncesinde sözde pegasusla anlaşma yaptığını ilan etmişti mezunların yarısı bile pegasusa girememişti okulun anlaşması olmasına rağmen bu gençleri türlü türlü vaatlerle kandırıp paralarını ve umutlarını alıyorsunuz bu gençler sonrasında iş bulamıyo bulsalar bile çelebi gibi asgari ücretten aşağı bir fiyatta çalışmak zorunda kalıyo bu gençlerin paralarını umutlarını çalan sizler şunu bilin ki bu mazlumların ahı sizi yakıcak o paraların hayrını bile göremeyeceksiniz elinizi vicdanınıza koyun ve bu gençlerin umutlarını çalmayın tabi vicdanınız varsa
  • Önemli olan bu işe alım süresinde neler yaşanacağı. O senin tanıdığın bu benim tanıdığım gibi şeyler olacaksa hiç duyurmadan yapsalardı da bir ton işsiz insan için bir ümit olmaktan çıksaydı.
  • HKÜ üniversitesi de neymiş. Tam İGA ya uygun bir davranış olmuş. Başka üniversite bulamamışlar.
  • Hasan Kalyoncu kim yahu? Gerci bosuna soruyorum, kesin bu at hirsizi besliden Kalyon grubu ile ilgilidir. Garibim IATA'ya ne diye tanittilarsa artik kendilerini.
  • hasan kalyoncu ünv. nedir anlamıs değilim . oysaki anadolu , kocaeli, erciyes üniversitesinde bu bölümü hakkıyla okuyup bitirmiş insanlar var. ayrıca anlaşma bu okullardan biriyle yapılsa cok daha faydalı olurdu.
  • O kadar shyo mezunu eğitim almış ancak atıl vaziyette bekleyen bir sürü insan var. Bu insanlar istihdam edilse olmaz mı?
  • Nerede bu üniversite ? Adı sanı belli değil. Bir de eğitim verecekler. Yok mu aklı başında kuruluş

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) ile Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) arasında imzalanan protokolle üçüncü havalimanında görev alacak personeller, HKÜ tarafından eğitimden geçirilecek.

HKÜ Rektörü Prof. Dr. Tamer Yılmaz, imza törenindeki konuşmasında havayolu taşımacılığı konusunda Türkiye'nin önemli bir büyüklüğe kavuştuğunu belirterek, İstanbul'a yapılacak üçüncü havalimanının da bu potansiyeli daha da artıracağını söyledi.

Yükselmekte olan havacılık sektörüne nitelikli personel yetiştirmek amacıyla daha önce yaptıkları çalışmalara bir yenisini daha ekleyeceklerini anlatan Yılmaz, bu anlamda önemli bir protokol imzaladıklarını vurguladı.

Tüm fazları tamamlandığında yıllık 200 milyon yolcuya hizmet vermesi ve 2018 yılında ilk etabı açılması beklenen İstanbul'un yeni havalimanında görev alacak 10 bin personele eğitim vereceklerine dikkati çeken Yılmaz, "Dünyanın en büyük havalimanlarından birisi olan İstanbul'un 3. havalimanı için nitelikli personel yetiştirmek amacını taşıyan bu protokolü IATA ile yürüteceğiz." diye konuştu.

Avrupa Bölgesinden sorumlu IATA Genel Müdür Yardımcısı Rafael Schvartzman ise İstanbul'a yapılacak havalimanının büyüklüğüne işaret ederek, şöyle konuştu:

"Bu havalimanının başarısı için HKÜ ile beraber çalışmaktan mutluluk duyacağız. Bu çalışma, IATA'nın şimdiye kadar üstlendiği en büyük eğitim projesi olacak. İstanbul'un yeni havalimanını beklentilerin üzerine çıkarmak için havaalanına çalışkan ve kabiliyetli personel yetiştirmeyi istiyoruz.Türkiye'nin dünya standartlarında birinci kalite hava taşımacılığı hizmeti verme vizyonu ve bu alandaki adanmışlığı oldukça açık şekilde görülüyor. Umuyoruz ki bu anlaşmamız uzun ve verimli bir ortaklığın başlangıcı olacak."

Konuşmaların ardından Prof. Dr. Yılmaz ve Schvartzman, hazırlanan protokolü imzaladı.

IATA ile imzalar atıldı

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

cormoran ~ 7 yıl önce
Lütfen, şu personeller sözcüğünü kullanmayın artık. Personel sözcüğü hem tekil hemde çoğul anlamlidır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yakisir ~ 7 yıl önce
Yakisir iyi bir hamle... havacilik ile uzaktan yakindan alakasiz o personel var ki . En deneyimlileri tav holding den gecenler . Pardon tav ile uyusamayanlar ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SHGM ~ 7 yıl önce
Umarım SHGM konuya el atar da, olayın aslını inceler. Eğitimlerin kimler tarafından verileceği ve standartlara uygunluğunu denetler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hacı ~ 7 yıl önce
allah rızası için milleti kandırmayın yazık günah bu üniversite daha öncesinde sözde pegasusla anlaşma yaptığını ilan etmişti mezunların yarısı bile pegasusa girememişti okulun anlaşması olmasına rağmen bu gençleri türlü türlü vaatlerle kandırıp paralarını ve umutlarını alıyorsunuz bu gençler sonrasında iş bulamıyo bulsalar bile çelebi gibi asgari ücretten aşağı bir fiyatta çalışmak zorunda kalıyo bu gençlerin paralarını umutlarını çalan sizler şunu bilin ki bu mazlumların ahı sizi yakıcak o paraların hayrını bile göremeyeceksiniz elinizi vicdanınıza koyun ve bu gençlerin umutlarını çalmayın tabi vicdanınız varsa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.... ~ 7 yıl önce
Önemli olan bu işe alım süresinde neler yaşanacağı. O senin tanıdığın bu benim tanıdığım gibi şeyler olacaksa hiç duyurmadan yapsalardı da bir ton işsiz insan için bir ümit olmaktan çıksaydı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eğitim ~ 7 yıl önce
HKÜ üniversitesi de neymiş. Tam İGA ya uygun bir davranış olmuş. Başka üniversite bulamamışlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HKU ~ 7 yıl önce
Hasan Kalyoncu kim yahu? Gerci bosuna soruyorum, kesin bu at hirsizi besliden Kalyon grubu ile ilgilidir. Garibim IATA'ya ne diye tanittilarsa artik kendilerini.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aviation ~ 7 yıl önce
hasan kalyoncu ünv. nedir anlamıs değilim . oysaki anadolu , kocaeli, erciyes üniversitesinde bu bölümü hakkıyla okuyup bitirmiş insanlar var. ayrıca anlaşma bu okullardan biriyle yapılsa cok daha faydalı olurdu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Shyo ~ 7 yıl önce
O kadar shyo mezunu eğitim almış ancak atıl vaziyette bekleyen bir sürü insan var. Bu insanlar istihdam edilse olmaz mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HKÜ ~ 7 yıl önce
Nerede bu üniversite ? Adı sanı belli değil. Bir de eğitim verecekler. Yok mu aklı başında kuruluş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HKÜ ~ 7 yıl önce
HKÜ. biraz araştırırsan buraya yazmadan önce nerede olduğunu bulabilirdim ve burayı boşuna işgal etmemiş olurdun. HKÜ adı sanı belli olan gayet iyi bir üniversite.
HKÜ ~ 7 yıl önce
Türkiyedeki en meşhur üniversite deermmişiiimm. Bu ne ya hangi şehirde bu ? IATA biliyor mu bunun nasıl bir üniversite olduğunu
Tercih ~ 7 yıl önce
Köklü bir üniversite olmadıktan sonra kim ciddiye alır? % maçlık dilimle giriliyor

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000